Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kumrusumru Kumrusumru
PGT 'ye kaç embriyo göndermiştiniz ? Kaç sağlıklı geldi ?

Bir de OPU'dan kaç adet sonrasında Transfer süreci başlıyor ? S Saylove
Canım 5 embriyo gitti 2 sağlıklı geldi . 5,13,16. Kromozomlarda sıkıntı varmış . Benim haziranda toplandı temmuz dinlenme ağustos transfer olacak dedi doktor . Toplama sonradı 2. Adetle başlıyoruz .

İnsan kazandığını zannederken hüsrana uğramak kadar ağır bişey yoktur sanırım annelik namına ...
Rabbim hüznünüzü azaltsın , ferahlık versin inş bundan sonraki süreç için ..
Yaşın önemli olduğu şu süreçte hiç kaybetmeden istenen tüm testleri yaptırın , dosya oluşturarak gitmenizi öneririm .
Bende şuan da yumurta büyütme aşamasındayım , öngörüşmem gayet donanımlı geçti çünkü dosyam doluydu .
Hangi ildesiniz bilmiyorum yaptırabileceğim tüm testleri bulunduğum şehirde "Tıbbi Genetik" bölümünde yaptırdım .
Trombofil ve Karyotip Analizi 1,5 aydan önce çıkmadığı gibi maliyetli testler .

Yapılabilecek testlerle ilgili size tüm arkadaşlarım gibi bende öngörü verebilirim .
Umarım Rabbim kolaylıklar nasip eder.

Sizin de traslokasyon gibi bi probleminiz vardı , ne durumdasınız şuan da ?
Evet gerçekten insanın hayalini kurduğu bir şeyin gözlerinin önünde kayıp gitmesini tecrübe etmek üstelik iki kez çok zor Allahım bir daha yaşatmasın
Anladığınız için ve desteğiniz için teşekkür ederim dualarım sizinle

Evet translokasyon ve düşük rezervim var. Zaman kaybetmeden biran evvel başlamak istiyordum tedaviye fakat yurtdışındayım, seyahat yasakları yüzünden gelemedim hala :KK43: Siz tedavi nasıl gidiyor?
Düşük rezerve takılmayın , benim bu konuyla ilgili net söyleyebileceğim tek şey o altın yumurtaya denk gelen sperm her türlü mucizeyi gerçekleştirir Allah’ın izniyle ..

Zor olan kısım translokasyon …
Onda da şu durum söz konusu oluyor çoğul araştırmaya göre …
Eğer kadında translokasyon mevcut ise başarı oranı yüksek , fakat benim gibi eşten kaynaklanıyorsa düşük ..

Translokasyon problemi olan kadınların yumurtalarına etkisi yok ,fakat spermlere oldukça etkisi büyük , hasar vererek döllendirmeyi azaltıyor . Bu faktör üstelik süreci daha zorlu kılıyor ..

Peki sizin yaş ve translokasyon durumu kimde ? Hangi kromozomlarda ?

Düşük rezerve takılmayın , benim bu konuyla ilgili net söyleyebileceğim tek şey o altın yumurtaya denk gelen sperm her türlü mucizeyi gerçekleştirir Allah’ın izniyle ..

Eğer kadında translokasyon mevcut ise başarı oranı yüksek , fakat benim gibi eşten kaynaklanıyorsa düşük ..

Translokasyon problemi olan kadınların yumurtalarına etkisi yok ,fakat spermlere oldukça etkisi büyük , hasar vererek döllendirmeyi azaltıyor . Bu faktör üstelik süreci daha zorlu kılıyor ..

Canim benim bildiğim kadarıyla
Kadında translokasyon olduğunda başarı şansı daha düşük,neden çünkü yumurta rezervi belli 10yumurta toplandi ise, yüzde 40 sikinti var ise 6 yumurta kalıyor.. .translokasyonluyu seçme ihtimali daha yüksek oluyor..diye biliyorum..

Allah Razı Olsun 🤲🏻
Şuan hastane yolundayım ..
Bugün sanırım OPU belirlenir diye düşünüyorum .
Biraz heyecanlıyım açılcası ..😇
Rabbim niyetimi, niyetimizi biliyor inş 🥰
Insallah Allah rast getirsin 🤲
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz..
Genel durum vs nasıl kaç yumurta var ,yada dr cikisi yaz,simdi oncesinde heyacan varken hiç yazma ☺

Kadında translokasyon olduğunda başarı şansı daha düşük,neden çünkü yumurta rezervi belli 10yumurta toplandi ise, yüzde 40 sikinti var ise 6 yumurta kalıyor.. .translokasyonluyu seçme ihtimali daha yüksek oluyor..diye biliyorum..
Tek gen hastaliklari ocin kesinlikle boyle senin dedigin gibi oluyor, biz yasadik. Yumurrtalar hastaligi tasiyinca cop oluyorlar malesef 😑 Ama translokasyonda nasil sizler daha iyi bilirsiniz, onu da merak ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyup biseyler ogreniyorum.

İnsallah hayirlisiyla mutlu sonla bitsin bu tedavileriniz ❤️❤️❤️

canım benim bildiğim kadarıylada kadında translakasyon şansı daha düşük çünkü doktor yumurtayı seçemiyoruz ama spermi seçebiliyoruz dedi zaten milyonlarca sperm var ama yumurta öyle değil

Evet böyle söyleniyor fakat başarı oranı erkeklere göre daha fazlaymış.
Bende aynı senin gibi biliyordum , lakin orana vurunca kadınlar öncelikli çıkıyormuş

Tek gen hastaliklari ocin kesinlikle boyle senin dedigin gibi oluyor, biz yasadik. Yumurrtalar hastaligi tasiyinca cop oluyorlar malesef 😑 Ama translokasyonda nasil sizler daha iyi bilirsiniz, onu da merak ediyorum sizin yazdiklarinizi okuyup biseyler ogreniyorum.

İnsallah hayirlisiyla mutlu sonla bitsin bu tedavileriniz ❤️❤️❤️
Bende burada okuduklarımi akıl süzgecinden geçirip söyledim 😘
Insallah hepimiz hayirla sağlıkla tez vakitte pozitif orana denk gelip, hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alabiliriz 🤲🌺🍀

Evet böyle söyleniyor fakat başarı oranı erkeklere göre daha fazlaymış.
Bende aynı senin gibi biliyordum , lakin orana vurunca kadınlar öncelikli çıkıyormuş
Ah ahhh...
Neyse pozitife odaklanalim ☺Insallah önce güzel haberleri pes pese alıp sonra bebeklerimizi kucağımıza alırız hayirla sağlıkla tez vakitte🤲🌺
Senden bu ay muhtesem haberler bekliyorum😘

Normal transfer süreciniz değil mi ?
Acaba bu süreç kaç günlük ?
Daha emniyette olmak için mi hastaneye geleceksiniz ?
Evet canım yarın başlıyorum transfer sürecine sabah 10.30 da Beril Hanıma randevu verdiler . Bilmiyorum ki kaç gün sürecek yarın soracağım . Ben çanakkaledeyim canım burda bir tane özel hastane var o da çok kalabalık güvenemedim o yüzden döneceğim . Büyük şehirde olsam dönmezdim sanırım .

Evet canım yarın başlıyorum transfer sürecine sabah 10.30 da Beril Hanıma randevu verdiler . Bilmiyorum ki kaç gün sürecek yarın soracağım . Ben çanakkaledeyim canım burda bir tane özel hastane var o da çok kalabalık güvenemedim o yüzden döneceğim . Büyük şehirde olsam dönmezdim sanırım .
Acaba hazırlık süreci nasıl oluyor ?
Rahim kalınlığı , hormon değerleri falan mı ?
Keza şimdi Memorial ‘da transfer hazırlığı için ek bi maliyet gerekir mi acaba ?

Acaba hazırlık süreci nasıl oluyor ?
Rahim kalınlığı , hormon değerleri falan mı ?
Keza şimdi Memorial ‘da transfer hazırlığı için ek bi maliyet gerekir mi acaba ?
Evet kan testleri istenecekmiş sanırım dün öyle dedi hemşire bir de rahim kalınlığına bakarlar sankrım . Ben de süreci çok merak ediyorum ne kadar sürer acaba ,yarın doktora tek tek sorayım ☺️☺️

Back
X