Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Gonapeptyl verdilerse yumurta sayisi cok muVeee beklenen aşama kapıda
11. Günün ,6. Muayenenin sonunda çatlatıyoruz…
OPU : 11.08.21 Çarşamba 09:00
Dr Gönül Hanım![]()
Sanırım öyle görünüyor.Ayy Gonapeptyl verdilerse yumurta sayisi cok muyasasin
haftaya pazartesi gelsin embriyolarrr
Ay hadi inşallah...guzel haberler gelecek o zaman senden..Veee beklenen aşama kapıda
Dr Gönül Hanım![]()
Canim kist hormon salgilayan bir kist mi diye ilk muayenede e2 ye bakip karar veriyorlar, ama senin e2 degerinden anlayamadim, benim de baslarken kist vardi ama e2 17 cikmisti sanirim, 50nin altindaydi. 150 bana yuksek gibi geldi ama belliki belirledikleri ust siniri asmamis ki baslayalim karari vermisler. E2 yuksek cikarsa hormon salgilayan bir kist oluyor ve tedaviye o ay baslamiyorlar.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var , bugün yeni tedavi için muayeneye gittim bir kist görüldü ve önden giden bir 11 mm büyüklüğünde folikül geride 5 adet yumurta görülüyor dedi ama daha önceden 7 yumurta toplanıyordu semra hoca da bakti e2 degerine göre karar verilecek dedi e2 degerim 150 cıktı, uygun çıkmazda başlanmazsa diğer ay yasmin ile baskılayıp o sekilde kontrol ederiz denildi, degerler uygunmus bana dozları mesaj atmıslar içime hiç sinmedi bu şekilde olupta tedaviye baslayan var mı ?
“Benim tahminim 10 üzerinde yumurta alırız.5/6 embriyo oluşur .Tamamen şans durumu olduğu için bekleyip göreceğiz” dedi …Ay hadi inşallah...guzel haberler gelecek o zaman senden..
Yumurta sayısına ortalama ne dediler?
Insallah bol kaliteli güzel yumurtalar elde edilir![]()
Gözün aydın canım ilk aşamanın büyük günü gelmişVeee beklenen aşama kapıda
Dr Gönül Hanım![]()
Cok iyi bi karar olmis benceEvet canım görüstük soner bey ile bana kalsa bir sonraki aya bırakalım riske atmayalım derdim dedi ama hoca baslanabilir kararı verdi dedi ama ben bir sonraki aya bıraktım bu ay doğum kontrol hapı ile baskılayıp bir sonraki ay yüksek dozla başlarız dedi
Canim 10 üzeri yumurta toplanır ise inşallah min 10 embriyo oluşur“Benim tahminim 10 üzerinde yumurta alırız.5/6 embriyo oluşur .Tamamen şans durumu olduğu için bekleyip göreceğiz” dedi …
Açıkçası sayıdan ziyade kaliteye güvenmek gerekiyor malum …
Bir de bizim gibi translokasyonlu hastalarda yumurta ebatını 18 mm üzerine taşımak gerekiyormuş . Fakat her ne kadar kan değerlerinde normal görünse de çatlama riski de oluşabiliyormuş, o yüzden süreci görücez dedi ..
Hakkımızda hayırlısı inş , hayırlı haberler alırım bu yolun sonunda![]()
İnşallah öyle olmuştur canim diger arkadaşlardan da dogum kontrol hapı kullanan olduysa paylaşirsa çok sevinirimCok iyi bi karar olmis benceGelecek ay cok sansli bir ay olsun insallah
![]()
Bu durumu çok detaylı sordum aslındaCanim 10 üzeri yumurta toplanır ise inşallah min 10 embriyo oluşurinşallah 5.gune güzel sayıda embriyolar gelir ve pgt den güzel sonuçlar alırsın Allah in izniyle
Birde sen hiç takviye vs aldın mı?
Veya kür vs kullandın mı?
Canım merhaba pgt ye gönderilen embriyolar sağlıklı gelmez ise direk ümha mı ediliyor acaba?Valla Memorial da ilk tedavide 1 gitti sağlıklı gelmedi, ikinci tedavide 3 gitti sağlıklı gelmedi. Üçüncü tedavi de 3 gitti 1 sağlıklı geldi. Son tedaviyi baz aldığımızda 30 haziranda toplama oldu. 22 gün sonra 11 temmuzda adet gördüm. Toplama sonrası bu adetimde de transfer hazırlığı başlanacak lekelenme başladı sokulmesini bekliyorum bakalım![]()
Gecikiyor normal 3. Adette düzene girer benim 2. Adet 40 gün sonra olmuştuTecrübeli arkadaşlar yumurta toplamadan sonra 2. Adet gecikir mi ?Benim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı hep 28. Gün olurdum toplamadan sonra bile 28. Gün oldum hatta ama bu sefer transferi bekliyorum 31. Gün oldu tık yok![]()
Yaaa o kadar kısa bir bilgi akışı hemi. Valla bende hala lekelenme seklinde sökülme olmadı sanırım gecikiyor benim yineS Saylove canım ne durumdasın? Adet oldun mu ? Ben gittim bugün doktora ilaçsız olacakmış transfer benim de senin gibi . Sadece yumurtaları ölçtü o kadar . Başka hiçbir şey istemedi muayene 5 dk falan sürdü . Boşuna döndüm istanbula.1 hafta sonra tekrar çağırdı . Ben de geri dönüyorum çanakkaleye . Seni merak ettim ne durumdasın diye .
Tabiki imha edilir. Espirisi yok. Ne bana ne kimseye yararı yok. Sağlıklı sonuç gelmezse denenir mi acaba merakin varsa asla öyle bir sey olmaz. Yanılıp şaşılıp dense bile sen isteme zaten.Canım merhaba pgt ye gönderilen embriyolar sağlıklı gelmez ise direk ümha mı ediliyor acaba?
Canım gözünaydın inşaallah böyle güzel haberlerini almaya devam ederiz sırf sizi takip etmek için giriyorum bu aralarVeee beklenen aşama kapıda
Dr Gönül Hanım![]()