- 9 Temmuz 2008
- 1.862
- 2.532
- 658
Canımm atlattın şükürBende çıktım şuan yarim saatlik yatış yapıyorum. Yücel Bey e tutma oranını sordum %70 dedi. Zaten tüp bebekteki en yüksek iran %70 dir dedi. Yani %100 tutacak dedi bir nevi şok oldum tabio kadar heveslenmeyeyim yine 7 Eylül test günüm
Evet aynen bana da telefonda görüşme yaparken kalite bilgisiyle ilgili 5A’lar,5B’ler bize %60-%70 oranında gebelik şansı veriyor demişti.Bende çıktım şuan yarim saatlik yatış yapıyorum. Yücel Bey e tutma oranını sordum %70 dedi. Zaten tüp bebekteki en yüksek iran %70 dir dedi. Yani %100 tutacak dedi bir nevi şok oldum tabio kadar heveslenmeyeyim yine 7 Eylül test günüm
Ben evden çıkarken bir bardak su içip gittim. Orada icersem artık bakarız dedim. Ona rağmen sıkışmışım. Hastanede içmedim yani düşün.Birde benim rahmim ters aslında Yücel Bey aslında zaten senin cok su içmene gerek yokmuş zaten rahmin ters dedi. İnşallah seninde güzel haberlerini alalım canım benimEvet aynen bana da telefonda görüşme yaparken kalite bilgisiyle ilgili 5A’lar,5B’ler bize %60-%70 oranında gebelik şansı veriyor demişti.
Ne kadar su içtin ?
Merkez mi içtin ?
Evet senin de çok az kaldı güzel haberlere devam inşallahCanımm atlattın şükürgüzel haberlerini bekleyeceğiz artık
Havuç ve kabak çekirdeği ye bolcaEvet senin de çok az kaldı güzel haberlere devam inşallah
Tamam canım yiyimHavuç ve kabak çekirdeği ye bolca
Canımmmm nasıl mutluyum senin adına bir bilsenn aklım hep sendeydi yavruna kavuştun hayırlısıylaBende çıktım şuan yarim saatlik yatış yapıyorum. Yücel Bey e tutma oranını sordum %70 dedi. Zaten tüp bebekteki en yüksek iran %70 dir dedi. Yani %100 tutacak dedi bir nevi şok oldum tabio kadar heveslenmeyeyim yine 7 Eylül test günüm
Bende havuç suyu içip ve çiğ kabak çekirdeği içi yemiştimHavuç ve kabak çekirdeği ye bolca
Ben de havuç ve kabak çekirdeği yedimBende havuç suyu içip ve çiğ kabak çekirdeği içi yemiştimve ananas
Valla bilmiyorum ki birinden de duymadım öyle internette okumuştum yaptım olduBen de havuç ve kabak çekirdeği yedimama ananasın söktürücü özelliği var diye çekindim yemedim. Normalde adet gecikince söktürsün diye tavsiye ediliyor ya
Hemsirelerle konuştum ilk gün uçuş yasak dediler ertesi gün gidersin dediler o nedenle bir gün daha kalkıyorum
Bu gunlere gelmek benim için mucize idi. Bunu en yakinlardan bilendesin. Hep destek olup motive ettin çok sağol. Kasım 2020 den beri istanbul yollarını arşınladim valla bu sefer çocuğumu alıp dönüyorumCanımmmm nasıl mutluyum senin adına bir bilsenn aklım hep sendeydi yavruna kavuştun hayırlısıylabundan sonra kızımın kardeşinin büyümesini takip edeceğiz dört gözle inşallah pozitif olacağından gram şüphem yok en başından beri inanıyorum 7 eylül kutlama günümüz
Hayırlısı olsun canım benimGünaydın kızlar bugün transfer hazırlığına başlıyoruz benim içinde dualarınızı bekliyorum
Bilmez miyim canım benim ufak tereddütlerin olsa da hiç vazgeçmedin ve çok şükür ki Allahım bu azmin sonunda seni yavrunla mükafatlandırdıBu gunlere gelmek benim için mucize idi. Bunu en yakinlardan bilendesin. Hep destek olup motive ettin çok sağol. Kasım 2020 den beri istanbul yollarını arşınladim valla bu sefer çocuğumu alıp dönüyorum07.09.21 kutlama günü için heyecanla bekleyeceğim
merhaba kızlarMerhaba kızlar
yumurta toplama işlemim p tesı yapıldı.14 yumurta toplandı.11 döllenme olmus .bugun ıkıncı gunum.3-4-5 gun tekarar bılgı alıcagım.ve benım emprıyolar pgt den gecıcek.sıze sormak ıstegım sey şu sızce toplanan yumurta sayısı ıyımı.ve dollenme olan sayı kacı sızce saglıklı kalma ıhtımalı olabılır.
Canim cok guzel bir haberCanım Kızlar ;
Embriyolarımızın 5. Günün Bilgisinde Sevgili Yeşim Hanım ;
-14 adet PGT 'ye uygun bilgisi vermişti, ödemesini de iletmiştik .
Birkaç gün sonra +1 olarak sonradan eklenen oldu ,fakat ödemesini yapmadığımız için bilgi alamadık.
Sonuç olarak ;
Bugün Yücel Hoca'nın dönüşüyle ;
Transfere uygun 7 adet embriyomuzun olduğu ve kalitelerin gayet iyi olduğunun bilgisini verdi.
O sonradan gelen +1 embriyomuzun kaliteli mi yoksa kalitesiz mi bilgisine ise ödemeden sonra söyleyeceklerini ifade ettiler.
Veee ben de Rabbim'e bin şükür ,sonsuz inancım ve tevekkülümle artık transfer sürecine başlıyorum.
Allah'ım kimseyi bu yolda kimsesiz koymasın .
Yücel Hoca embriyolarımın kalitesiyle ilgili ;
"Bu durumu kafanıza takmayın , en kaliteli görünen bazen istediğimiz sonucu vermezken 3A lar daha sağlıklı olabiliyor. Transfer sürecinde uzaktan takip edilerek sonuçlarınızı bizimle paylaşmanız daha kolaylık olur.Fakat herhangi bir durum sonradan oluşmuşsa,değerlerde değişiklik varsa biz de sizi görmek istersek buraya davet etmek durumundayız."
Detaylı yazı paylaşıyorum , çünkü bende bu yola girmeden sayfalarca onca kadının yorumlarını , bilgilerini okudum. İsterim ki araştıran,düşünenler de okusun . Belki merkezin eksik yanları vardır, hatta ağzı yananlarda olmuştur ama ben yine de iyi ki Memorial 'dayım diyorum .
Hepinize , hepimiz adına dua ediyorum ..
Nasil güzel nasıl muhteşem haberBende çıktım şuan yarim saatlik yatış yapıyorum. Yücel Bey e tutma oranını sordum %70 dedi. Zaten tüp bebekteki en yüksek iran %70 dir dedi. Yani %100 tutacak dedi bir nevi şok oldum tabio kadar heveslenmeyeyim yine 7 Eylül test günüm
Yaaaa çok tatlısınızHemsirelerle konuştum ilk gün uçuş yasak dediler ertesi gün gidersin dediler o nedenle bir gün daha kalkıyorumbugün izmire yuvama çocuğumla dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?