Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımm atlattın şükür güzel haberlerini bekleyeceğiz artık

Evet aynen bana da telefonda görüşme yaparken kalite bilgisiyle ilgili 5A’lar,5B’ler bize %60-%70 oranında gebelik şansı veriyor demişti.

Ne kadar su içtin ?
Merkez mi içtin ?

Evet aynen bana da telefonda görüşme yaparken kalite bilgisiyle ilgili 5A’lar,5B’ler bize %60-%70 oranında gebelik şansı veriyor demişti.

Ne kadar su içtin ?
Merkez mi içtin ?
Ben evden çıkarken bir bardak su içip gittim. Orada icersem artık bakarız dedim. Ona rağmen sıkışmışım. Hastanede içmedim yani düşün.Birde benim rahmim ters aslında Yücel Bey aslında zaten senin cok su içmene gerek yokmuş zaten rahmin ters dedi. İnşallah seninde güzel haberlerini alalım canım benim

İnşallah yüreğimizi ferahlatıcak bir sonuç alırsın S Saylove . Şehir dışından gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Ne zaman dönceksin yücel bey bu konu hakkında birşey söyledi mi

Canımmmm nasıl mutluyum senin adına bir bilsenn aklım hep sendeydi yavruna kavuştun hayırlısıyla bundan sonra kızımın kardeşinin büyümesini takip edeceğiz dört gözle inşallah pozitif olacağından gram şüphem yok en başından beri inanıyorum 7 eylül kutlama günümüz

İnşallah yüreğimizi ferahlatıcak bir sonuç alırsın S Saylove . Şehir dışından gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. Ne zaman dönceksin yücel bey bu konu hakkında birşey söyledi mi
Hemsirelerle konuştum ilk gün uçuş yasak dediler ertesi gün gidersin dediler o nedenle bir gün daha kalkıyorum bugün izmire yuvama çocuğumla dönüyorum

Bu gunlere gelmek benim için mucize idi. Bunu en yakinlardan bilendesin. Hep destek olup motive ettin çok sağol. Kasım 2020 den beri istanbul yollarını arşınladim valla bu sefer çocuğumu alıp dönüyorum 07.09.21 kutlama günü için heyecanla bekleyeceğim

Bilmez miyim canım benim ufak tereddütlerin olsa da hiç vazgeçmedin ve çok şükür ki Allahım bu azmin sonunda seni yavrunla mükafatlandırdı bekle bizi 07.09 kutlamamız varr

merhaba kızlar
ctesı gunu embrıyoalrın besıncı gunuydu. çok sukur 11 dollenen yumurta ve 9 tanesı ıyı kalıte olarak sonuclandı.3 tanesı pgt ıcın gonderdık. 20 gun sonra gelecek sonucla inşallah trasnferım gercekleşecek.

Canim cok guzel bir haberYüzlerce kez maşallah Rabbım.emeklerini boşa çıkarmadı.. inşallah izniyle ilk transeferde hamile kalmak nasip olsun tüm dualarımız seninle olacak

Nasil güzel nasıl muhteşem haber
Bu süreçte bol dinlen güzel beslen ve önemlisi bol bol dua et..Rabbım yardımcın olsun..7 eylul de güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…