Test yapsaydın evde bugün canım varsa çıkar zaten.test yarın mı yapacaksınMerhaba arkadaşlar 8 günüm geçen gün belirtilerim biraz vardı bugün o belirtiler yok gibi amacaba tutmadımı sizce normalmi benim gibi olan varmı?
Salı günü cuma günü yaptım çıkmadı 6 gündü o yüzden yapmak istemedimTest yapsaydın evde bugün canım varsa çıkar zaten.test yarın mı yapacaksın
Benim kaç gün oldu belirtiler bugün böyle hasta gibiyim hiç bir şey hissetmiyorumSağol canım yok valla hiç bir belirtim negatif herhalde senin nasil
Valla hayırlısı canım hangi gün test yaptırcaktın ben carşambaBenim kaç gün oldu belirtiler bugün böyle hasta gibiyim hiç bir şey hissetmiyorum
Ben de slm günü yapıcam inşallah sıkı sıkı tutmuştur bebişlerValla hayırlısı canım hangi gün test yaptırcaktın ben carşamba
Canım senin kaçıncı gün embriyosuValla hayırlısı canım hangi gün test yaptırcaktın ben carşamba
Geçmiş olsun. Sakın burun spreyi kullanma uygun değil. Ben 2,5 aylıkken korona oldum. Bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı soda karıştır. Şırınga ile burnundan fışkırtarak yapabilir yada avucuna dökerek burnuna çekebilirsin. Zencefilin bile günlük kullanma oranları var hamileler için çok düşük ihtimalini de tetiklediğine dair bilgi okumuştum. Bol c vitamini tüketip istirahat et. Ben suan gayet iyiyimTeşekkür ederim canım parol içeyim o zaman belki iyi gelir , test yaptırsam güvenli bir sonuç çıkmaz değil mi
Tesekkür ederim hemsire grubu serum fizyolojik sprey kullanabilirsiniz dedi aldım ama o da hiç açmıyor idare edeceğim artıkGeçmiş olsun. Sakın burun spreyi kullanma uygun değil. Ben 2,5 aylıkken korona oldum. Bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı soda karıştır. Şırınga ile burnundan fışkırtarak yapabilir yada avucuna dökerek burnuna çekebilirsin. Zencefilin bile günlük kullanma oranları var hamileler için çok düşük ihtimalini de tetiklediğine dair bilgi okumuştum. Bol c vitamini tüketip istirahat et. Ben suan gayet iyiyim
5.gün canımCanım senin kaçıncı gün embriyosu
Benim de 5 gün5.gün canım
Cnm gec aradı hemşire dr cok yogunmuş arıyamadı hemsireye kalırsa artış ıyı dıyor ama yarın dr arıcak benı ben dr dedını daha cok dıkkate alıcamG Gulen yuzum canım naptın haber vermedin
19 mm di benimKizlar hayirli aksamlar , bisey sormak istiyorum. Doğal transferde catlatma iğnesini olduğunuzda yumurta büyüklüğünüz ne kadardi?
Ben 17.2 ile vuruldum .Kizlar hayirli aksamlar , bisey sormak istiyorum. Doğal transferde catlatma iğnesini olduğunuzda yumurta büyüklüğünüz ne kadardi?
Ne güzel bir haber aldım ben böyleBu da erkek:) seni hatırlıyorum çok zorlanmistinher hamilelik farklı oluyor hiç korkma. İnşallah ikinci çok rahat geçecek.
Kanaryam sen ne yaptın? İyimisiniz 2. İçin başladın mı bir aralar başlamak istiyordun?Yaaa hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin İnşaAllahcinsiyeti ne olacak ilki erkekti sanırım
Benim kadın doğumcumda ilk 5 ay demişti bebek anneden beslenir diye. Bebeğe bişe olmuyo ilk 5 ayda bize kötü oluyo ben zoferi bile tek yudumda zor içiyodum afedersin içtiğim an su biraz fazla kaçınca ilaçta çıkıyo maalesef Rabbim kimseye bu denli bulantı vermesin. Artık çok korkuyorum hamile kalmaktan Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Duanda bizleride unutma
E2=245,60Ben 17.2 ile vuruldum .
LH:24,7
E2:252
17–21 arası garanti vuruluyor .
Başladın mı yoksa ?
E2 ve lh hatirliyor musun ?19 mm di benim
Malesef canım hatırlamıyorumE2 ve lh hatirliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?