Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım parol içeyim o zaman belki iyi gelir , test yaptırsam güvenli bir sonuç çıkmaz değil mi
Geçmiş olsun. Sakın burun spreyi kullanma uygun değil. Ben 2,5 aylıkken korona oldum. Bir bardak suya bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı soda karıştır. Şırınga ile burnundan fışkırtarak yapabilir yada avucuna dökerek burnuna çekebilirsin. Zencefilin bile günlük kullanma oranları var hamileler için çok düşük ihtimalini de tetiklediğine dair bilgi okumuştum. Bol c vitamini tüketip istirahat et. Ben suan gayet iyiyim

Tesekkür ederim hemsire grubu serum fizyolojik sprey kullanabilirsiniz dedi aldım ama o da hiç açmıyor idare edeceğim artık

Bu da erkek:) seni hatırlıyorum çok zorlanmistin her hamilelik farklı oluyor hiç korkma. İnşallah ikinci çok rahat geçecek.
Ne güzel bir haber aldım ben böyle hayırlı olsun canım. Ben uzun zamandır girmiyordum yani sayfaya girip okumuyordum. Senin adına çok çok sevindim. Hayırlı olsun bebişin

Kanaryam sen ne yaptın? İyimisiniz 2. İçin başladın mı bir aralar başlamak istiyordun?

Ben 17.2 ile vuruldum .
LH:24,7
E2:252

17–21 arası garanti vuruluyor .
Başladın mı yoksa ?
E2=245,60
Lh= 24,13
Ama benim yumoş biraz küçük sanki , bu sabah 10 da kontrolde 15.5 ölçüldü, catlatmayida bu aksam 20:00 da yaptim canim, basladik sanirim acikcasi bikac gun daha gecer diye düşünüyordum yumoşun boyutundan dolayi...bu aksam catlatma yapılacak denilince sasirdim biraz. Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…