- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Cnm son test 4 gun sonra yapıldı ve 4 kat artması gerekıyorOran cok guzel degil mi neden olmuyor yazdinız
Bu akşam yaptırcım vnm yarın ararlar artıkG Gulen yuzum canım hemşire hattına gönderdin mi ne dediler değerin kötü değil ama artış yavaş biraz sanki
Ve malesef o kadar yayginki bir cok kisi doktor ihmaliyle bebegini kaybedebiliyor,hatta burda da vardi sanirim preklamsi nedeniyle bebegini kaybeden.İlk defa duydum ama çok doğru bi bilgi. Bi tanıdığımızın ikili testi yüksek riskli çıktı ve fetal dna yaptırdı bebekte kromozomlar normal. Ama anne preaklamsi geçirdi 33.haftada ve erken doğum yaptı.
Üzülme canım inşallah sağlıkla ilerler bir doktorun arasın bakalım ne diyecekArkadaslar ilk test sonucum 45 ikinci 77 üçüncü 153 ve 4 gun sonra hastane test istemişti 490 çıkmış galiba olmıyor
Anladim cnm ama icini karartma hemen %60 oranini baz alirsak normal. Her zaman 2 kat artmayabiliyormusCnm son test 4 gun sonra yapıldı ve 4 kat artması gerekıyor
Hayırlısı artık cnmAnladim cnm ama icini karartma hemen %60 oranini baz alirsak normal. Her zaman 2 kat artmayabiliyormus
Ya cnm sanki normal gibi %60 denk geliyo İnşaAllah sağlıkla gelişsinArkadaslar ilk test sonucum 45 ikinci 77 üçüncü 153 ve 4 gun sonra hastane test istemişti 490 çıkmış galiba olmıyor
Gecmis olsun canim. Burun spreyinin de hepsi guvenli olmayabilir. Parasetamol kullanabilirsin, Parol mesela guvenli ilactir. Onun disinda tabiiki cok bol sivk tuketimi, tuzlu suyla gargara. Zencefil rendeleyip limon suyu ve istereen biraz balla tatlandirip kaynar suda biraz bekletirsen o da cok sifali. Zencefil de guvenli gidalardan, mide bulantisi yasarsan da cok isine yarayabilirArkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum
Bol su için bol meyve tuketin ve dinlenin. Burun akintiniz veya tikaniklik varsa tuzlu su çok iyi geliyor sirkeli suda yapıp burnuna çekiyorum ve gargara yapıyorum. İnsallah çabuk atlatirsiniz.Arkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum
Teşekkür ederim yaptım aslında hepsini hemsire grubuna da yazdım dönmedilerBol su için bol meyve tuketin ve dinlenin. Burun akintiniz veya tikaniklik varsa tuzlu su çok iyi geliyor sirkeli suda yapıp burnuna çekiyorum ve gargara yapıyorum. İnsallah çabuk atlatirsiniz.
Teşekkür ederim canım parol içeyim o zaman belki iyi gelir , test yaptırsam güvenli bir sonuç çıkmaz değil miGecmis olsun canim. Burun spreyinin de hepsi guvenli olmayabilir. Parasetamol kullanabilirsin, Parol mesela guvenli ilactir. Onun disinda tabiiki cok bol sivk tuketimi, tuzlu suyla gargara. Zencefil rendeleyip limon suyu ve istereen biraz balla tatlandirip kaynar suda biraz bekletirsen o da cok sifali. Zencefil de guvenli gidalardan, mide bulantisi yasarsan da cok isine yarayabilir
okyanus suyu kullan canım cok iyi açıyor burnu geçmis olsnArkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum
Sağol canım teşekkür ederimokyanus suyu kullan canım cok iyi açıyor burnu geçmis olsn
Yok cnm hala donmedıler sabırsızlıkla beklıyorumG Gulen yuzum canım döndüler mi sana?
Geçmiş olsun burnunuz için serum fizyolojik kullanabilirsinizArkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atalarısın bol bol meyve tüket belirilerin varmı pekiTeşekkür ederim canım parol içeyim o zaman belki iyi gelir , test yaptırsam güvenli bir sonuç çıkmaz değil mi
Sağol canım yok valla hiç bir belirtim negatif herhalde senin nasilGeçmiş olsun canım inşallah çabuk atalarısın bol bol meyve tüket belirilerin varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?