Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ve malesef o kadar yayginki bir cok kisi doktor ihmaliyle bebegini kaybedebiliyor,hatta burda da vardi sanirim preklamsi nedeniyle bebegini kaybeden.

Ayrica Semra hoca da tek embriyo koymadaki israrinda ne kadar hakli oldugunu anliyoruz.

Arkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum

Arkadaşlar transferin 6.günündeyim çok kötü gribim ne yapcağımı bilmiyorum sadece burun spreyi kullandim o da çok zorda kaldığımda yardımınızı bekliyorum
Gecmis olsun canim. Burun spreyinin de hepsi guvenli olmayabilir. Parasetamol kullanabilirsin, Parol mesela guvenli ilactir. Onun disinda tabiiki cok bol sivk tuketimi, tuzlu suyla gargara. Zencefil rendeleyip limon suyu ve istereen biraz balla tatlandirip kaynar suda biraz bekletirsen o da cok sifali. Zencefil de guvenli gidalardan, mide bulantisi yasarsan da cok isine yarayabilir

Bol su için bol meyve tuketin ve dinlenin. Burun akintiniz veya tikaniklik varsa tuzlu su çok iyi geliyor sirkeli suda yapıp burnuna çekiyorum ve gargara yapıyorum. İnsallah çabuk atlatirsiniz.

Teşekkür ederim canım parol içeyim o zaman belki iyi gelir , test yaptırsam güvenli bir sonuç çıkmaz değil mi

Merhaba arkadaşlar 8 günüm geçen gün belirtilerim biraz vardı bugün o belirtiler yok gibi amacaba tutmadımı sizce normalmi benim gibi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…