Geçmiş olsun canım en kısa zamanda inşallah bir daha sağlıklı bir gebelik olurYok malesef düşük oldu ama her kavite düşecek diye birsey yok nasip isi bu
3. Gün embriyosu ise asla çıkmaz. 5. Gün embriyosu ise belki çok çok silik çıkabilir. Ben 6. Gün yapmıştım. Çok zor farkedilen bir çizgi vardı. Hatta testleri de atayım sana.Merhaba arkadaşlar bugün benim 6 günüm ev de 1 tane normal gebelik testi var yapsam çıkarmı sizin kaçıncı günde beli oldu
Benim de 5 gün embriyosu yaptım hiç bir şey çıkmadı3. Gün embriyosu ise asla çıkmaz. 5. Gün embriyosu ise belki çok çok silik çıkabilir. Ben 6. Gün yapmıştım. Çok zor farkedilen bir çizgi vardı. Hatta testleri de atayım sana.
Adet olucam gibi korkuyorum ama inşallah tutmuştur3. Gün embriyosu ise asla çıkmaz. 5. Gün embriyosu ise belki çok çok silik çıkabilir. Ben 6. Gün yapmıştım. Çok zor farkedilen bir çizgi vardı. Hatta testleri de atayım sana.
Evet hamilelik belirtileri tıpkı adet belirtileri gibi. Tek farkı ağrının sızının kısa sürmesi.Adet olucam gibi korkuyorum ama inşallah tutmuştur
Aynen aniden geçiyor siz de akıntı oldumuEvet hamilelik belirtileri tıpkı adet belirtileri gibi. Tek farkı ağrının sızının kısa sürmesi.
Ben de öyleydim daha çok yeni tutu cak inşallahBenimde 4.günüm hiçbir belirti yok sanki transfer olmamış gibiyimsizin var mı bir belirtiniz
Lutinus kullandığımız için hiç farketmedim ben akıntı. Ama ayağa kalkınca yürüyünce göğüslerim çok ağrıyor. Belirgin bir şişlik var. Küçük küçük iğne batmaları vardı. Bazen aniden bıçak saplanır gibi oluyordu. Fazla gaz oluşmuştu. Bir de benim ergenlikte bile sivilcen hiç çıkmadı ama enteresan bir şekilde 4-5 tane sivilcem çıktı.Aynen aniden geçiyor siz de akıntı oldumu
Ben kullanıyorum lutinus dan benim oluyor hafif batmalar siz tıransfer den kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınızLutinus kullandığımız için hiç farketmedim ben akıntı. Ama ayağa kalkınca yürüyünce göğüslerim çok ağrıyor. Belirgin bir şişlik var. Küçük küçük iğne batmaları vardı. Bazen aniden bıçak saplanır gibi oluyordu. Fazla gaz oluşmuştu. Bir de benim ergenlikte bile sivilcen hiç çıkmadı ama enteresan bir şekilde 4-5 tane sivilcem çıktı.
Lutinus fitilden gelen akıntıyla gebelik akıntısı çok farklıymış bunu anladım.benim transferden sonraki ilk günler bariz bir şekilde akıntım oluyordu,gebeliği öğrendikten sonra geçti sadece fitilin tortuları ile çok az akıntı geldi.arasındaki fark çok fazlaydı benim.birde adet ağrılarım oldu transferden sonraki gün başladı ve hep devam etti.ilk günler tek taraflı çok fazla kasık ağrım oldu bunu adet olmadan önce de yaşıyordum.yani benim gebelik belirtileri aynı adet belirtileriydi.hiç belirti yaşamayan da varmış tabiBen kullanıyorum lutinus dan benim oluyor hafif batmalar siz tıransfer den kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız
Transferden hemen sonraki gün batmalar başladı. Göğüs hassasiyeti 3. Günden sonra başladı. Çoğu hala da devam ediyor.Ben kullanıyorum lutinus dan benim oluyor hafif batmalar siz tıransfer den kaç gün sonra bu belirtileri yaşadınız
Ya sizin erken başlamış benim 6 günüm hayırlısı bakalımTransferden hemen sonraki gün batmalar başladı. Göğüs hassasiyeti 3. Günden sonra başladı. Çoğu hala da devam ediyor.
Haklısınız hakkımızda hayırlısı olsun.Yok malesef düşük oldu ama her kavite düşecek diye birsey yok nasip isi bu
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız.Haklısınız hakkımızda hayırlısı olsun.
İlk defa duydum ama çok doğru bi bilgi. Bi tanıdığımızın ikili testi yüksek riskli çıktı ve fetal dna yaptırdı bebekte kromozomlar normal. Ama anne preaklamsi geçirdi 33.haftada ve erken doğum yaptı.Arada girip okuyorum hamile kalip ne kadar cok preklamsi geciren varmis,bunlardan biri de benim,memorilade tedavi gordum hamile kaldim cok sukur kizim saglikli dogdu ama yuksek tansiyondan dolayi beslenememisti karnimda dusuk agirlikli dogdu.Su an 16 aylik bin sukur.
Bizler kolay kavusamadigimiz icin ayri bir hassasiyet gerekiyor, bu nedenle hamile kalanlar muhakkak bir perinatoloji doktoruna gitsinler,ve de yirminci haftadan sonra tansiyon olcumu yaptirsinlar.
İkili testlerinizi de ihmal etmeyin kizlar,ikili test sadece bebekte down sendromu ihtimalini gostermez ayni zamanda kan degerleri ileriki haftalarda preklamsi gecirme olasiliginizi da gosterir. Benim kan degerlerim riskli cikmisti doktorum hemen kan sulandirici ve omega baslatti,erkenden onlemimizi aldigimiz halde preklamsi gecirdim.Onlem alinmasaydi belkide cok daha kotu olabilirdi.
Tedavi olanlara hayirli sonuclar,hamile olanlara da hayirli dogumlar diliyorum,nacizane tavsiyelerimi yazdim,alakasi yok belki ama tup bebekle hamile kalip preklamsi geciren cok kisi yazinca bende tecrubelerimi yazmak istedim,belki birilerine faydali olur.
Oran cok guzel degil mi neden olmuyor yazdinızArkadaslar ilk test sonucum 45 ikinci 77 üçüncü 153 ve 4 gun sonra hastane test istemişti 490 çıkmış galiba olmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?