- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 40
Tamam canim tesekkur ederimMalesef canım hatırlamıyorum
Benimki de 18 mm'di. E2: 322.80, LH: 20.17Kizlar hayirli aksamlar , bisey sormak istiyorum. Doğal transferde catlatma iğnesini olduğunuzda yumurta büyüklüğünüz ne kadardi?
Yok yok sadece yumurtayı baz alma , değerlerin tranfer için gayet iyi . Muhtemelen , risk oluşabilir düşüncesiyle çatlatma yapılıyor -ki mantıklı bi yol ..E2=245,60
Lh= 24,13
Ama benim yumoş biraz küçük sanki , bu sabah 10 da kontrolde 15.5 ölçüldü, catlatmayida bu aksam 20:00 da yaptim canim, basladik sanirimacikcasi bikac gun daha gecer diye düşünüyordum yumoşun boyutundan dolayi...bu aksam catlatma yapılacak denilince sasirdim biraz. Hayirlisi artik
Dogru diyosun aslinda, değerler seninkine cok yakınmışYok yok sadece yumurtayı baz alma , değerlerin tranfer için gayet iyi . Muhtemelen , risk oluşabilir düşüncesiyle çatlatma yapılıyor -ki mantıklı bi yol ..
Hadi inşAllah 19 Aralık mı transfer?
Senin degerler daha iyiymişBenimki de 18 mm'di. E2: 322.80, LH: 20.17
Bir önceki muayenede kan değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz?E2=245,60
Lh= 24,13
Ama benim yumoş biraz küçük sanki , bu sabah 10 da kontrolde 15.5 ölçüldü, catlatmayida bu aksam 20:00 da yaptim canim, basladik sanirimacikcasi bikac gun daha gecer diye düşünüyordum yumoşun boyutundan dolayi...bu aksam catlatma yapılacak denilince sasirdim biraz. Hayirlisi artik
Ayin 10 unda bakılmış canim önceki , 2 gün once yani.Bir önceki muayenede kan değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz?
Sizin yumurta boyutu daha büyük oldugu icin degerler daha yüksek doğal olarak , bana göre yaniBenimki de 18 mm'di. E2: 322.80, LH: 20.17
Valla içimi rahatlattınız sağolun. Benim de 3 gün önce 12.5 mm yumurta E2 75 Lh 16 idi. Yarın kontrolüm var. Çok korkuyorum değerler yükselemeyecek diye. Yarın 7. Muayene olacak. Çok geç büyüdü yumurta inşallah sonu güzel olur. Yumurtanınız kaçtı kan değerleriniz böyleykenAyin 10 unda bakılmış canim önceki , 2 gün once yani.
E2=74,73
Lh=8,67
Tesekkur ederimBenimde 19 mm E2:233 Lh:29
Hic sikinti yapma canim, 2 günde bu kadar yükseldi bakValla içimi rahatlattınız sağolun. Benim de 3 gün önce 12.5 mm yumurta E2 75 Lh 16 idi. Yarın kontrolüm var. Çok korkuyorum değerler yükselemeyecek diye. Yarın 7. Muayene olacak. Çok geç büyüdü yumurta inşallah sonu güzel olur. Yumurtanınız kaçtı kan değerleriniz böyleyken
İnşallah çok teşekkür ederim. Benim de yarın çatlatma yapılabilir belki. Çok içimi rahatlattınızHic sikinti yapma canim, 2 günde bu kadar yükseldi bakseninde eminim yükselmiştir, 12 idi canim bu değerler çıktığında
Ewet yapilma ihtimali yüksek gibi duruyor, genelde yakin gitmişiz seninle, hem değerler hemde yumoşİnşallah çok teşekkür ederim. Benim de yarın çatlatma yapılabilir belki. Çok içimi rahatlattınız
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunEwet yapilma ihtimali yüksek gibi duruyor, genelde yakin gitmişiz seninle, hem değerler hemde yumoşhadi bakalım hayirlisi hayirli haberler ver insalh yarin bize
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunsun minnakin inşallah canımSenin degerler daha iyiymişhayirlisi artik canim transfer icin gün saymaya basladik
Aminnnn inşallah canım Allah'ın izniyle içini ferah tut benim ilk transferimde yumurtam büyümedigi için iptal edilecekti birden küçük olarak çatlamış Umut hoca iptal edilir transfer dedi ertesi gün Yücel hoca baktı büyümeye çalışan yumurta yok Semra hoca 3. kez kan tahlilleri istemişti E2, LH, Progesteron çok yüksek çıkmıştı tekrar aradılar yumurtayı yakalayamamisiz dediler çatlatma iğnesi olmadan transfer gününe karar verildi transfer günü tekrar kan tahlilleri istediler sonuç çıkana kadar embriyomu cozmediler sonuçlar çıkınca hemen transfere aldılar Rabbim nasip ederse tüm olumsuzluklar müjdeye dönüşür vardır bir hayır sonu güzel oldu çok şükür bu transferde doktor çatlatma iğnesi hamilelik olasılığını arttırır dedi sizin ilkinde çatlatma iğnesi bile olmadan tutmuş diyince bu sefer dua ettim ki Rabbim sen hayırlısı ver inşallah yumurtam düzgün büyür ve yakalarlar çatlatma iğnesi olurum diye çok şükür herşey yolunda gitti içinizi ferah tutun her şey güzel olur Allah'ın izniyle inşallahSizin yumurta boyutu daha büyük oldugu icin degerler daha yüksek doğal olarak , bana göre yanirabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallh
Benim 18 civarında idi.Kizlar hayirli aksamlar , bisey sormak istiyorum. Doğal transferde catlatma iğnesini olduğunuzda yumurta büyüklüğünüz ne kadardi?
Rahim kalınlığı 12 mm, sağ yumurtam 17,5 mm, Lh 16,15 ve E2 değerim 282 olarak ölçüldü. Akşam çatlama iğnesini oldum.Kizlar hayirli aksamlar , bisey sormak istiyorum. Doğal transferde catlatma iğnesini olduğunuzda yumurta büyüklüğünüz ne kadardi?
Benim 13 mm demisti rahim kalinligina beril hoca , iyi ya genelde yakınız çoğunuzun değerleriyleRahim kalınlığı 12 mm, sağ yumurtam 17,5 mm, Lh 16,15 ve E2 değerim 282 olarak ölçüldü. Akşam çatlama iğnesini oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?