- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Kimyasal her kadın muhakkak hayatında bir kere yaşıyormuş önemli olan gebe kalabilmek ins bir sonrakinde saglikli bi bebeginiz olur kromozom testlerinizi yaptırın tedavi öncesi ama kimyasal olduğu için sizde kromozomal sıkıntı vardır diye hiç moral bozmayınYani şans işte bakalım ben şimdi kimyasal gebelik çegirdim bunun sebebini kendim araştırıyorum genelde kıromozom bozukluğu olduğu için kimyasal oluyormuş
Amin canim Allah razı olsun , rabbim seninde yardımcın olsun , tez zamanda yüzünü güldürsün insallhHayırlıysa bebeğine kavuşursun inşallah canım sıkı sıkı tutunsun
AmiiiiinDualarım seninle canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sana. Ben de bugün İstanbula gidiyorum
Yok canım çarşamba dönmeyi düşünüyorum. Sen döncek misinAmiiiiinyarından sonrada sıra sende ben 10 günü geçti ist.a geleli, bu arada transferden sonra hemen dönecek misin?
İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Beyni boşaltmak en önemlisi inşallah sizinde olacakHayırlı olsun maşaAllahBenim detaylı bi rahim incelemesi yaptırmam gerekiyo. O yüzden tekrar tedavi işini biraz ertelicem mecburen. Tabi elimden geldiğincede kilo vermeye çalışmam lazım. Takviye olarakta biraz kansızlık var. Keçiboynuzu pekmezi aldım, propolisli D3 ve K vitamini ve omega 3 kullanıyoruz. Şifa olur İnşaAllah. Şimdilik kilo aldırmıyo gibi ama öyle bişey sezersem hemen bırakırım zaten.
Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin bebeğinizeçok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben pazar gününe kadar buradayım, tahminim pazar test gunum olur , kan verip sonucu alıp ona göre dönüş günümü belirliycem, negatif olursa giderim de pozitif olursa belki bir süre daha kalabilirimYok canım çarşamba dönmeyi düşünüyorum. Sen döncek misin
İnşallah pozitif olurBen pazar gününe kadar buradayım, tahminim pazar test gunum olur , kan verip sonucu alıp ona göre dönüş günümü belirliycem, negatif olursa giderim de pozitif olursa belki bir süre daha kalabilirim
Ben geçen sene hamile kaldım normal yorlarla 5 haftalıktı düştü şimdi tüp bebek yaptık oda kimyasal oldu ben araştırma hastanesine de genetik testi yaptım temiz çıktı dedi beril hocam böyle olunca üzüldümKimyasal her kadın muhakkak hayatında bir kere yaşıyormuş önemli olan gebe kalabilmek ins bir sonrakinde saglikli bi bebeginiz olur kromozom testlerinizi yaptırın tedavi öncesi ama kimyasal olduğu için sizde kromozomal sıkıntı vardır diye hiç moral bozmayın
Amin inşallah canımAmin canim Allah razı olsun , rabbim seninde yardımcın olsun , tez zamanda yüzünü güldürsün insallh
Sizin tedaviniz nasıl ilerledi
Merhaba, oncelikle hayirli olsun uzun zamandir girmiyordum mesajinizi yeni gordum. Bu konuda bende beklenen etiyi goremedik cunku baskilamadan sonra yumurtalarim ignelere cevap vermedi kalitesi de dusuk cikti , fikir vermek ostemem ama para ve zaman kaybi gibi oldu ozetlemek gerekirse ..Canım, selam. Bendede bu ay aynı şey oldu tedaviye başlamak için gittik Ultrsonda doktor yumurtalar aynı büyüklükte değil. Adetin 21 .gün tekrar görüp estrofem başlatacağım aynı boyuta gelmeeleri için dedi. Bu nasıl oluyor, ne akdar süren bir süreç o ilacı ne kadar kullanmam gerekecek?
Ne şekilde sonuçlandı ?6aa olan transferlerim pgt olmasına rağmen fiyasko ile sonuçlandı oglum 4ab embriyolog burun kıvırmisti biraz hic unutmuyorum diğerlerine göre şansı az ama var demişti o embriyo su an 4 gün sonra 3 yaşına girecek bir haylazlütfen kaliteye takılma yaşa hic takılma
Bir tanesi 6 haftalik düştü bi tanesi transferin 5.gunu regl öle sonuçlandı yaşım 23tu bunları yaşadığımdaNe şekilde sonuçlandı ?
Hiç mi değer oluşmadı yoksa … şu kadarlıkken düştü mü ?
Açıkcası ben biraz yaş konusunda niyeyse doktorların fikrindeyim ya , çünkü kadın/erkek yaşı ilerleyince malum sağlığımız da kalitesiz hale geliyor … Şu da bir gerçek ki Rabbim ne derse o .
Allahin xedigi oluyor gerisi boş 2 akrabam amh 0.9 ile doğal yollardan gebe kaldi ve doğurdu tup bebek denediler olmadi ikiside dogal yoldan gebe kaldi hersey nasip kısmet gercekten ne embriyo kalitesi ne kadin yaşı Allah nasip etcekse 1 yumurta ile ediyorNe şekilde sonuçlandı ?
Hiç mi değer oluşmadı yoksa … şu kadarlıkken düştü mü ?
Açıkcası ben biraz yaş konusunda niyeyse doktorların fikrindeyim ya , çünkü kadın/erkek yaşı ilerleyince malum sağlığımız da kalitesiz hale geliyor … Şu da bir gerçek ki Rabbim ne derse o .
Aynen öyle valla nasip oluyor işte eyer yumurta olmasaydı doğal denicem ama zaman çok geçti insanın umudu er ay kırılıyorAllahin xedigi oluyor gerisi boş 2 akrabam amh 0.9 ile doğal yollardan gebe kaldi ve doğurdu tup bebek denediler olmadi ikiside dogal yoldan gebe kaldi hersey nasip kısmet gercekten ne embriyo kalitesi ne kadin yaşı Allah nasip etcekse 1 yumurta ile ediyor
Umudunun kırıldığı yerde geliyor o çocuk emin ol kardeşim olmaması çok büyük acı ama olup kaybetmekte cok zor benim 4 bebegim gitti bi tanesi 7 aylikti artık yeter dedim istemiyorum dedim Allah nasip etcek ya Semra hoca beni özelden aradi gelmicem dedim yücel beye Semra hanıma beni ikna ettiler inan her transfer muayenesine 5 karış suratla yeter uğraşmayalım diye gidiyordum o derece kestim umudu ama sonra kuş üzümü geldi kafandan atmaya çalış kardeşim tevekkül et Allah sana nasip edecekse edecek ins bunları yazmak kolay geliyor ama ben o dönem yaşadıklarımı hala hatırlayınca kalbimde bir sızı gozum dolar ins gecicek bugunlerinizdeAynen öyle valla nasip oluyor işte eyer yumurta olmasaydı doğal denicem ama zaman çok geçti insanın umudu er ay kırılıyor
İnşallah canım benim inşallah kolay değil ama geçecek inşallahUmudunun kırıldığı yerde geliyor o çocuk emin ol kardeşim olmaması çok büyük acı ama olup kaybetmekte cok zor benim 4 bebegim gitti bi tanesi 7 aylikti artık yeter dedim istemiyorum dedim Allah nasip etcek ya Semra hoca beni özelden aradi gelmicem dedim yücel beye Semra hanıma beni ikna ettiler inan her transfer muayenesine 5 karış suratla yeter uğraşmayalım diye gidiyordum o derece kestim umudu ama sonra kuş üzümü geldi kafandan atmaya çalış kardeşim tevekkül et Allah sana nasip edecekse edecek ins bunları yazmak kolay geliyor ama ben o dönem yaşadıklarımı hala hatırlayınca kalbimde bir sızı gozum dolar ins gecicek bugunlerinizde
Ins güzel günler yakindirİnşallah canım benim inşallah kolay değil ama geçecek inşallah
Kimyasal olmuş cnm vardr bi hayir bende yaşamıştım ins bi sonraki saglikli olurAz önce gittim acile kan verdim kan değerim 37 den 21 düşmüş
İnşallahIns güzel günler yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?