Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani şans işte bakalım ben şimdi kimyasal gebelik çegirdim bunun sebebini kendim araştırıyorum genelde kıromozom bozukluğu olduğu için kimyasal oluyormuş
Kimyasal her kadın muhakkak hayatında bir kere yaşıyormuş önemli olan gebe kalabilmek ins bir sonrakinde saglikli bi bebeginiz olur kromozom testlerinizi yaptırın tedavi öncesi ama kimyasal olduğu için sizde kromozomal sıkıntı vardır diye hiç moral bozmayın

İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Beyni boşaltmak en önemlisi inşallah sizinde olacak

Ben geçen sene hamile kaldım normal yorlarla 5 haftalıktı düştü şimdi tüp bebek yaptık oda kimyasal oldu ben araştırma hastanesine de genetik testi yaptım temiz çıktı dedi beril hocam böyle olunca üzüldüm

Sizin tedaviniz nasıl ilerledi
Merhaba, oncelikle hayirli olsun uzun zamandir girmiyordum mesajinizi yeni gordum. Bu konuda bende beklenen etiyi goremedik cunku baskilamadan sonra yumurtalarim ignelere cevap vermedi kalitesi de dusuk cikti , fikir vermek ostemem ama para ve zaman kaybi gibi oldu ozetlemek gerekirse ..

Ne şekilde sonuçlandı ?
Hiç mi değer oluşmadı yoksa … şu kadarlıkken düştü mü ?
Açıkcası ben biraz yaş konusunda niyeyse doktorların fikrindeyim ya , çünkü kadın/erkek yaşı ilerleyince malum sağlığımız da kalitesiz hale geliyor … Şu da bir gerçek ki Rabbim ne derse o .

Bir tanesi 6 haftalik düştü bi tanesi transferin 5.gunu regl öle sonuçlandı yaşım 23tu bunları yaşadığımda

Allahin xedigi oluyor gerisi boş 2 akrabam amh 0.9 ile doğal yollardan gebe kaldi ve doğurdu tup bebek denediler olmadi ikiside dogal yoldan gebe kaldi hersey nasip kısmet gercekten ne embriyo kalitesi ne kadin yaşı Allah nasip etcekse 1 yumurta ile ediyor

Aynen öyle valla nasip oluyor işte eyer yumurta olmasaydı doğal denicem ama zaman çok geçti insanın umudu er ay kırılıyor

Aynen öyle valla nasip oluyor işte eyer yumurta olmasaydı doğal denicem ama zaman çok geçti insanın umudu er ay kırılıyor
Umudunun kırıldığı yerde geliyor o çocuk emin ol kardeşim olmaması çok büyük acı ama olup kaybetmekte cok zor benim 4 bebegim gitti bi tanesi 7 aylikti artık yeter dedim istemiyorum dedim Allah nasip etcek ya Semra hoca beni özelden aradi gelmicem dedim yücel beye Semra hanıma beni ikna ettiler inan her transfer muayenesine 5 karış suratla yeter uğraşmayalım diye gidiyordum o derece kestim umudu ama sonra kuş üzümü geldi kafandan atmaya çalış kardeşim tevekkül et Allah sana nasip edecekse edecek ins bunları yazmak kolay geliyor ama ben o dönem yaşadıklarımı hala hatırlayınca kalbimde bir sızı gozum dolar ins gecicek bugunlerinizde

İnşallah canım benim inşallah kolay değil ama geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…