Bi yinede dene inşallah ilgilenir hem beril hocam hemde semra hocayla konuş şimdi zaman da geçiyor ihmal etme bence belki çok iyi olur her şey ben hep iyi düşündüm ama olmadı sende hep iyi düşün inşallah iyi olur allah büyüktür3 4 yıl önce degildi biliyor musun merkez bayagi değişmiş burda kac kişi ile görüştüm eski hastalarından ilgi yok eskisi gibi diyor bende tedirginim o yüzden gitmiyorum şimdilik jinekolog doktorumda Semra hanımla özel konuş o ilgilensin sadece senle dedi ama hiç sanmıyorum 3.transferime kadar kendisini hiç görmedim srtik gelmiyorum dediğim an ilgilenmek istedi o yüzden şu an bu tedirginlik ile yeniden başlamak istemiyorum Allah büyük bakalım ins Rabbim herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eylesin
Ins canim güzel günler nasip olsun en kısa zamandaBi yinede dene inşallah ilgilenir hem beril hocam hemde semra hocayla konuş şimdi zaman da geçiyor ihmal etme bence belki çok iyi olur her şey ben hep iyi düşündüm ama olmadı sende hep iyi düşün inşallah iyi olur allah büyüktür
Çok sağolun Allah razı olsunRabbım sabrını versin,hakikat cok zor bir sınav ama daha kötüsü de olabilirdi..dediğin gibi şükür edecek halimiz var çok şükür..en azından hamile kalabiliyorsun, yumurtalarin spermler ile dollenip 5.gune ulaşabiliyor, bir bebeğe ev sahipliği yapacak rahmin var..sadece belki küçük bir detay var çözülmesi gereken o da genetik te belli olacak..Dualarımız seninle ve burada bulunan tüm annelere,anne adaylarina
Canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle şimdiden hayırlı uğurlu olsun dünyanın en güzel varlığına kavuşacaksın
Amin canım çok teşekkür ederimCanım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle şimdiden hayırlı uğurlu olsun dünyanın en güzel varlığına kavuşacaksın
Ahh Fatmacim, o gun geldi mi
Canım benim evet o güne sayılı zaman kaldıAhh Fatmacim, o gun geldi miaglarim.. Pastelin de senin de dogum haberleriniz beni cok duygulandirdi. Daha yolun basindayken birlikte bekledik, simdi sirayla bebislerimiz dunyaya geliyor, sukurler olsun
Sana su gibi gececek bir dogum diliyorum. Allah saglikla sihhatle ogluna kavustursun seni ve ailenive size mutluluk, bereket getirsin yavrunuz insallah cok opuyorum
Sağlıkla alın kucağınıza. Güle güle büyütün yavrunuzu
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla alın kucağınıza. Güle güle büyütün yavrunuzu
Ayyyyy en özel gün geldi çattı demek …
Amin canım çok teşekkür ederimAyyyyy en özel gün geldi çattı demek …
Rabbim kolaylıklar versin , hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip eylesin . Çok sevindim inan ki , msjını görünce …. Dualarımız seninle , Rabbim kalbine kondurdu , bi kolaylıkla da kucağına kondursun inşAllah
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. İkinize de uzun ömür versin
Amin canımAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. İkinize de uzun ömür versin
Sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
AminSağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Ewet yapıldı cok sukur iyiyim canim benimN Nurnur1010 yapıldı mı transferin canım nasılsın
14:00 da hastanede olmamızı söylediler. 3-3.5 arası işlene alırlarmış. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaEwet yapıldı cok sukur iyiyim canim benimben başladım geriye sayıma hadi çabuk katıl bana sende kacta senin yarin transfer?
Yaaa ne heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?