Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bi yinede dene inşallah ilgilenir hem beril hocam hemde semra hocayla konuş şimdi zaman da geçiyor ihmal etme bence belki çok iyi olur her şey ben hep iyi düşündüm ama olmadı sende hep iyi düşün inşallah iyi olur allah büyüktür

Ins canim güzel günler nasip olsun en kısa zamanda

Çok sağolun Allah razı olsun

Çok sevgili yol arkadaşlarım, Allah nasip ederse çarşamba günü öğlen 12.30 da sezaryen olacağım duanıza talibim. Rabbim herkesi bu yolda kutlu kılsın. Herkes emeğinin karşılığını alsın inşaallah

S Saylove eluard pastelmom cgdm5525 Bahara giderken ve etiket yapamadığım herkes

Son düzenleme:
Canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle şimdiden hayırlı uğurlu olsun dünyanın en güzel varlığına kavuşacaksın

Ahh Fatmacim, o gun geldi mi aglarim.. Pastelin de senin de dogum haberleriniz beni cok duygulandirdi. Daha yolun basindayken birlikte bekledik, simdi sirayla bebislerimiz dunyaya geliyor, sukurler olsun
Sana su gibi gececek bir dogum diliyorum. Allah saglikla sihhatle ogluna kavustursun seni ve aileni ve size mutluluk, bereket getirsin yavrunuz insallah cok opuyorum

Canım benim evet o güne sayılı zaman kaldı çok teşekkür ederim. Darısı sana ve tüm bu yola baş koyanlara . Ben de çok öpüyorum

Ayyyyy en özel gün geldi çattı demek …
Rabbim kolaylıklar versin , hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip eylesin . Çok sevindim inan ki , msjını görünce …. Dualarımız seninle , Rabbim kalbine kondurdu , bi kolaylıkla da kucağına kondursun inşAllah

Amin canım çok teşekkür ederim zaman su gibi aksın,darısı sizlere olsun inşaallah

Ewet yapıldı cok sukur iyiyim canim benim ben başladım geriye sayıma hadi çabuk katıl bana sende kacta senin yarin transfer?
14:00 da hastanede olmamızı söylediler. 3-3.5 arası işlene alırlarmış. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana Çok zorlandın mı idrar konusunda nasıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…