Aynen herseyi Allahtan istemek gerek..ama şöyle diyeyim yaşın inanilmaz iyi..benim evlendiğim yaştasın ve ben şuan 8 senelik evliyim hala bebek icin uğraşıyorum..ve şuan sen bilinçli bir şekilde buradasın.. Ben burayı yeni keşfettim,gec kaldığımı bu sene anladım.. gibi gibi.. böyle söylememe rağmen benimde şükür dediğim çok fazla şey var..o yuzden lütfen pozitif olmaya çalış ,zor ama odak değiştir..dualar var burada hepimizin ettiği.. burada hepimiz anne olacağız Allah in izniyle..Çok güzel bugünlerimizi de ama zoruma gidiyor artık allaha bıraktım bakalım
Anladım canım. Hayırlısı olsun o zaman. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla duaların kabul olur.Pgt yapılmadı yaşımdan dolayı yapmadı 27 yaşındayım sıkıntı yok dediler diye naturel tıransfer oldum
Canım pgtli embriyoydu diyosun tekrardan neden genetik istediler kiDiğer embryom kalitesini bilmiyorum ama %50 mozaizim var emin değilim henüz be yapmam gerwktğini bilemiyorum, ikiz olduğunu perinatolog arkadaşım 5. Haftada anladı aslında coraspin başladık ama sonra kanama nedeyle kestik ve usg de kanama odağı gördüğümüz için başlayamamıştık ben sanki ondan oldu diyorum devam etsek belki durmazdı kalpleri ama nasip ama sonucu 2 ay sonra genetkten gelen habere göre öğrenicez , sağolun hepiniz
Bazen hic bir sıkıntı olmasa da tutmayabiliyor cnm yani illa pgt ye baglamamak da gerek bence. Ilk denemen ve dondurulmuslarin var iyi tarafindan bak. Ben de ilk denememde negatif almistim ve dondurulmusum da yoktu. Insanin elinde degil uzulüyor ama emin ol umut hep var tekrardan yeşereceksin ve insallah kucagina alacaksin.Pgt yapılmadı yaşımdan dolayı yapmadı 27 yaşındayım sıkıntı yok dediler diye naturel tıransfer oldum
Neden düşük oldu ona bakılacak sanırım , biz pıhtılaşma testi falan yaptırmamıştık öncesinde istenmemişti çünkü , kan değerlerim de normaldi ama nedeni belli olması için Gönül hoca eşime ulaşmış ve özellikle söylemiş genetiğe gitsin mutlkaa diye bakalım sonuç gelince haberdar edicem burayı da belki birilernin de işine yarar , çok sağolunCanım pgtli embriyoydu diyosun tekrardan neden genetik istediler ki
Hayırlı olsun maşaAllahÖncelikle çok geçmiş olsun. Bende 3ü izmirde 3 ü istanbul Memorial de olmak üzere toplam 6 defa tedavi süreci yaşadım. 6. Son tedavi de şuan 18 haftalık hamileliğe kavuştum. Bende hiçbir sey yok sadece eşimde morfoloji 1-2 gibi seyredip sperm azdı. Memorialdaki tedavi sürecinde 5. Güne kalanlar pgtye gönderiyor ama hiç sağlıklı gelmiyordu. 2 tedavi sürecinde hic aileme söylemedim. Son tedavide söyledim. İyiki de öyle yapmışım. İyi niyetli de olsa ay yine olmadilarla negatif yükleniyordum. Son ve olumluya denk geldiler. Sende öyle olursun inşallah. Ne eşime ne kendime takviye aldırdım. Zaten Yücel Beyde desteklemiyor sadece kilo alırsın demişti. Kafanızı iyice dağıtın buradaki herkes bana destek oldu hepimiz şimdi sana destek olacağız
İnşallahAynen herseyi Allahtan istemek gerek..ama şöyle diyeyim yaşın inanilmaz iyi..benim evlendiğim yaştasın ve ben şuan 8 senelik evliyim hala bebek icin uğraşıyorum..ve şuan sen bilinçli bir şekilde buradasın.. Ben burayı yeni keşfettim,gec kaldığımı bu sene anladım.. gibi gibi.. böyle söylememe rağmen benimde şükür dediğim çok fazla şey var..o yuzden lütfen pozitif olmaya çalış ,zor ama odak değiştir..dualar var burada hepimizin ettiği.. burada hepimiz anne olacağız Allah in izniyle..
Vitamin iyi gelir ama emin ol kilo aldırıyor ben de kuladım kilo aldım diyetisyene gittim öyle zayıfladım inşallah şifa olurHayırlı olsun maşaAllahBenim detaylı bi rahim incelemesi yaptırmam gerekiyo. O yüzden tekrar tedavi işini biraz ertelicem mecburen. Tabi elimden geldiğincede kilo vermeye çalışmam lazım. Takviye olarakta biraz kansızlık var. Keçiboynuzu pekmezi aldım, propolisli D3 ve K vitamini ve omega 3 kullanıyoruz. Şifa olur İnşaAllah. Şimdilik kilo aldırmıyo gibi ama öyle bişey sezersem hemen bırakırım zaten.
Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin bebeğinizeçok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bana da ilk başta dediler yumurta rezervim az olduğu için sen de 4 tane yumurta toplalarız naturel tıransfer yaparız yaşın genç sıkıntı olmaz tedaviye başladım yumurta toplama oldu 5 tane yumurta toplandı 3 gün yada 4 gün tıransfer yaparız dediler ben dedim hocam neden 5 gün gitmiyor bekliyelim dedi 5 gün gitti o günü dediler isterseniz ptg yapalımı istermisiniz ben de dedim siz yaştan dolayı çok ısrar etmediler ama diyor 30 dan sonrasını zorluyoruz tutma olasılığı yüksek yapıyorlar zaten fiyatlar uçuk allah yardım etsinBu arada pgt yi sart koşmuyorlar degil mi yani istege bagli gidiyor pgtye. Fiyat olarak cok yuksek 2 pgt ye embriyo yolllamak bir tüp bebek ucreti. Ve diyelim pgt hasarli ise farkli bi tedavi mi uyguluyorlar. Burada pgt cok fazla duyuyorum
Amin inşallah canım sen hamilemisin şimdiBazen hic bir sıkıntı olmasa da tutmayabiliyor cnm yani illa pgt ye baglamamak da gerek bence. Ilk denemen ve dondurulmuslarin var iyi tarafindan bak. Ben de ilk denememde negatif almistim ve dondurulmusum da yoktu. Insanin elinde degil uzulüyor ama emin ol umut hep var tekrardan yeşereceksin ve insallah kucagina alacaksin.
Benimde 5aa’ydı yumurta kalitesi canım. Ama pgt’den sağlıksız geldi. Kromozomlar bozuk dendi. Geçmiş olsunBenim de yok 5ab kalitesi iyidi neden böyle oldu anlamadım
Amin inşallah canım rabbim senin bebişi sana bağışlasın sakın böyle şeyleri kafana takma tadını çıkar inşallah sağlıkla kucağına alırsınAnladım canım. Hayırlısı olsun o zaman. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla duaların kabul olur.
Peki öyle sağlıksız gelince ne yapıyorlar ne diyorlarBenimde 5aa’ydı yumurta kalitesi canım. Ama pgt’den sağlıksız geldi. Kromozomlar bozuk dendi. Geçmiş olsun
Diyetisyene bende başvurdum ama diyet hiç benlik bişey değilVitamin iyi gelir ama emin ol kilo aldırıyor ben de kuladım kilo aldım diyetisyene gittim öyle zayıfladım inşallah şifa olur
Beril hanım aradı beni. Zaten 1 taneydi benim. 1-3-7 kromozomlarda bozukluk var dedi. Çokta bişey soramadım zaten. Tekrar yumurta toplanması lazım dedi ve kilo verirseniz bidahaki tedaviye kadar iyi olur dedi. O kadar..Peki öyle sağlıksız gelince ne yapıyorlar ne diyorlar
Yok cnm ben de 6 asilama 3 tüp bebek tedavisi gördüm çok sükür bi oglum oldu şimdi tekrar denemek istiyorum. Bana hep hic cocugum olmayacak gibi gelirdi bazen o kadar umutsuzluga kapilirdim sonra tekrar ayaga kalkardim. Allah en kisa zamanda sana bana ve diger tüm arkadaslara nasip ettsin saglikli hayirli insallah.Amin inşallah canım sen hamilemisin şimdi
İnşallah canımDiyetisyene bende başvurdum ama diyet hiç benlik bişey değilkendimi sıkmadan yine sağlıklı beslenmeye başlicam. İstikrarlı olursam gidiyo yavaşta olsa
Ya maşallah allah evladını sana bağışlasın inşallah amin en kısa zamanda inşallah nasip etsinYok cnm ben de 6 asilama 3 tüp bebek tedavisi gördüm çok sükür bi oglum oldu şimdi tekrar denemek istiyorum. Bana hep hic cocugum olmayacak gibi gelirdi bazen o kadar umutsuzluga kapilirdim sonra tekrar ayaga kalkardim. Allah en kisa zamanda sana bana ve diger tüm arkadaslara nasip ettsin saglikli hayirli insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?