Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok güzel bugünlerimizi de ama zoruma gidiyor artık allaha bıraktım bakalım
Aynen herseyi Allahtan istemek gerek..ama şöyle diyeyim yaşın inanilmaz iyi..benim evlendiğim yaştasın ve ben şuan 8 senelik evliyim hala bebek icin uğraşıyorum..ve şuan sen bilinçli bir şekilde buradasın.. Ben burayı yeni keşfettim,gec kaldığımı bu sene anladım.. gibi gibi.. böyle söylememe rağmen benimde şükür dediğim çok fazla şey var..o yuzden lütfen pozitif olmaya çalış ,zor ama odak değiştir..dualar var burada hepimizin ettiği.. burada hepimiz anne olacağız Allah in izniyle..

Canım pgtli embriyoydu diyosun tekrardan neden genetik istediler ki

Pgt yapılmadı yaşımdan dolayı yapmadı 27 yaşındayım sıkıntı yok dediler diye naturel tıransfer oldum
Bazen hic bir sıkıntı olmasa da tutmayabiliyor cnm yani illa pgt ye baglamamak da gerek bence. Ilk denemen ve dondurulmuslarin var iyi tarafindan bak. Ben de ilk denememde negatif almistim ve dondurulmusum da yoktu. Insanin elinde degil uzulüyor ama emin ol umut hep var tekrardan yeşereceksin ve insallah kucagina alacaksin.

Bu arada pgt yi sart koşmuyorlar degil mi yani istege bagli gidiyor pgtye. Fiyat olarak cok yuksek 2 pgt ye embriyo yolllamak bir tüp bebek ucreti. Ve diyelim pgt hasarli ise farkli bi tedavi mi uyguluyorlar. Burada pgt cok fazla duyuyorum

Canım pgtli embriyoydu diyosun tekrardan neden genetik istediler ki
Neden düşük oldu ona bakılacak sanırım , biz pıhtılaşma testi falan yaptırmamıştık öncesinde istenmemişti çünkü , kan değerlerim de normaldi ama nedeni belli olması için Gönül hoca eşime ulaşmış ve özellikle söylemiş genetiğe gitsin mutlkaa diye bakalım sonuç gelince haberdar edicem burayı da belki birilernin de işine yarar , çok sağolun Tanımıyorum ama Allah razı olsun hepinizden

Hayırlı olsun maşaAllah Benim detaylı bi rahim incelemesi yaptırmam gerekiyo. O yüzden tekrar tedavi işini biraz ertelicem mecburen. Tabi elimden geldiğincede kilo vermeye çalışmam lazım. Takviye olarakta biraz kansızlık var. Keçiboynuzu pekmezi aldım, propolisli D3 ve K vitamini ve omega 3 kullanıyoruz. Şifa olur İnşaAllah. Şimdilik kilo aldırmıyo gibi ama öyle bişey sezersem hemen bırakırım zaten.
Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin bebeğinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İnşallah rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

Vitamin iyi gelir ama emin ol kilo aldırıyor ben de kuladım kilo aldım diyetisyene gittim öyle zayıfladım inşallah şifa olur

Bu arada pgt yi sart koşmuyorlar degil mi yani istege bagli gidiyor pgtye. Fiyat olarak cok yuksek 2 pgt ye embriyo yolllamak bir tüp bebek ucreti. Ve diyelim pgt hasarli ise farkli bi tedavi mi uyguluyorlar. Burada pgt cok fazla duyuyorum
Bana da ilk başta dediler yumurta rezervim az olduğu için sen de 4 tane yumurta toplalarız naturel tıransfer yaparız yaşın genç sıkıntı olmaz tedaviye başladım yumurta toplama oldu 5 tane yumurta toplandı 3 gün yada 4 gün tıransfer yaparız dediler ben dedim hocam neden 5 gün gitmiyor bekliyelim dedi 5 gün gitti o günü dediler isterseniz ptg yapalımı istermisiniz ben de dedim siz yaştan dolayı çok ısrar etmediler ama diyor 30 dan sonrasını zorluyoruz tutma olasılığı yüksek yapıyorlar zaten fiyatlar uçuk allah yardım etsin

Amin inşallah canım sen hamilemisin şimdi

Amin inşallah canım sen hamilemisin şimdi
Yok cnm ben de 6 asilama 3 tüp bebek tedavisi gördüm çok sükür bi oglum oldu şimdi tekrar denemek istiyorum. Bana hep hic cocugum olmayacak gibi gelirdi bazen o kadar umutsuzluga kapilirdim sonra tekrar ayaga kalkardim. Allah en kisa zamanda sana bana ve diger tüm arkadaslara nasip ettsin saglikli hayirli insallah.

Ya maşallah allah evladını sana bağışlasın inşallah amin en kısa zamanda inşallah nasip etsin bende 5 yıl uğraşıyorum eşim tüp bebeğe karşıydı doktor ikna eti bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…