Hayırlısı olsun inşallahBeril hanım aradı beni. Zaten 1 taneydi benim. 1-3-7 kromozomlarda bozukluk var dedi. Çokta bişey soramadım zaten. Tekrar yumurta toplanması lazım dedi ve kilo verirseniz bidahaki tedaviye kadar iyi olur dedi. O kadar..
Ahhh şu eşler …Ya maşallah allah evladını sana bağışlasın inşallah amin en kısa zamanda inşallah nasip etsinbende 5 yıl uğraşıyorum eşim tüp bebeğe karşıydı doktor ikna eti bakalım nasip
Yok canım niye yanlış anliyim ki 5 yıl boyunca her gün söyledim yapalım tüp bebek yok dedi en son çare yine yaptıAhhh şu eşler …
Yanlış anlama ama inan kızıyorum …
Anne olmak her kadının isteyebileceği bişeyken doğal yolla olmuyorsa napsın bu kadın ..
Sen yine başlamışsın tedavidesin ..
Bazı eşler , hiç çocuk istemiyor … Onları duydukça varya öyle sinirleniyorum ki ..
Cnm ben seni cok iyi anlıyorum 13 sene sonra kızlarıma kavustum ve 10 sene esıme yalvardım tup bebek yapalım dıye ömrümden 10 senemi caldı he rabbım bu zamana nasıp etmış vaktı varmıs ama rabbım akıl vermış kullanmak içinYok canım niye yanlış anliyim ki 5 yıl boyunca her gün söyledim yapalım tüp bebek yok dedi en son çare yine yaptı
Aynen öyle valla yazık geçen giden zamanCnm ben seni cok iyi anlıyorum 13 sene sonra kızlarıma kavustum ve 10 sene esıme yalvardım tup bebek yapalım dıye ömrümden 10 senemi caldı he rabbım bu zamana nasıp etmış vaktı varmıs ama rabbım akıl vermış kullanmak için
Canım benim hiç mide bulantım olmadı ki.
Ya benim de 5-6 haftalarda su içememe durumum oldu hatta sana da bahsettim .Canım benim hiç mide bulantım olmadı ki.
Hayırlıysa bebeğine kavuşursun inşallah canım sıkı sıkı tutunsunArkadaslar yarin transferi olan var mi içinizdeyarin 14:30 hazir ve nazır memorialdeyim , bana şans dileyin dua edin lütfen
6AB daha kaliteli ..Merhaba arkadaşlar ben şimdi bekliyorum doktor aradı 4 gün daha bekle dedi kimyasal gebelik oldu bugün aradım embriyo kalitesi için 3 tane embriyom var donmuş ben naturel tıransfer olmuştum 5 gün embriyosu 5ab idi şimdi donmuş embriyosu 1 tanesi 3ab diyeri de 5ab 6ab dedi ne yapmam lazım sizce
Ya benim de 5-6 haftalarda su içememe durumum oldu hatta sana da bahsettim .
Şimdi de bulantım hiç yok .
Bu seferde niye bulantım yok diye eşimin beynini yedim
“5 vakit doktora gidilmez, normal” diye beni durduruyor , sanki kendi hamile
6AB daha kaliteli ..
5AB de aynı şekilde ..
yani zaten naturel olması beni şaşırtmıştı .
6AB varken neden 5AB yi tercih edipte bi de naturel yapılıyor ?
Doktorun kimdi ?
6aa olan transferlerim pgt olmasına rağmen fiyasko ile sonuçlandı oglum 4ab embriyolog burun kıvırmisti biraz hic unutmuyorum diğerlerine göre şansı az ama var demişti o embriyo su an 4 gün sonra 3 yaşına girecek bir haylazMerhaba arkadaşlar ben şimdi bekliyorum doktor aradı 4 gün daha bekle dedi kimyasal gebelik oldu bugün aradım embriyo kalitesi için 3 tane embriyom var donmuş ben naturel tıransfer olmuştum 5 gün embriyosu 5ab idi şimdi donmuş embriyosu 1 tanesi 3ab diyeri de 5ab 6ab dedi ne yapmam lazım sizce
Bana beril Yüksel de baktı semra kahraman baktı aynı şeyi dediler ben de çok sıkıntı yok yumurta rezervim düşük o yüzden sana naturel yaparız yaşında küçük tutat dediler o yüzden siz hangi doktora gidiyorsunuz6AB daha kaliteli ..
5AB de aynı şekilde ..
Doktorun kimdi ?
Bana tıransfer edilende 5ab idi ama olmadı6AB daha kaliteli ..
5AB de aynı şekilde ..
Doktorun kimdi ?
Dualarım seninle canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sana. Ben de bugün İstanbula gidiyorumArkadaslar yarin transferi olan var mi içinizdeyarin 14:30 hazir ve nazır memorialdeyim , bana şans dileyin dua edin lütfen
Yani şans işte bakalım ben şimdi kimyasal gebelik çegirdim bunun sebebini kendim araştırıyorum genelde kıromozom bozukluğu olduğu için kimyasal oluyormuş6aa olan transferlerim pgt olmasına rağmen fiyasko ile sonuçlandı oglum 4ab embriyolog burun kıvırmisti biraz hic unutmuyorum diğerlerine göre şansı az ama var demişti o embriyo su an 4 gün sonra 3 yaşına girecek bir haylazlütfen kaliteye takılma yaşa hic takılma
Maşallah allah sana bağışlasın inşallah6aa olan transferlerim pgt olmasına rağmen fiyasko ile sonuçlandı oglum 4ab embriyolog burun kıvırmisti biraz hic unutmuyorum diğerlerine göre şansı az ama var demişti o embriyo su an 4 gün sonra 3 yaşına girecek bir haylazlütfen kaliteye takılma yaşa hic takılma
6ab durdukça kalitesi yükseldi bence o zaman kalitesi iyi olanı tıransfer etiler donunca kalite yükselmiş diye düşünüyorum6AB daha kaliteli ..
5AB de aynı şekilde ..
Doktorun kimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?