Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bilmiyorum canım ara ara var diyorum sonra yok diyorumbu hafta doktora gidecem bakalım inşallah kalp atışını duyarız
Benimde belim ve kasıklarım agrıyo ara ara gece daha çok agrıyo gun içinde yoruldugum için herhalde hakkımızda hayırlısı olsun ben haftaya gıdıcem kalp için

Amin cnm hayırlı olsun kaç haftalıktı

Kızlar merhaba, tüp bebek fiyatları artmadan cumartesi günü gidip imza atalım demiştik. Muhasebe ile görüştüm reglinin ilk günü gelin, ocak sonuna kadar fiyatlar aynı olacak dedi. Size de danışmak istedim. Rahim filmi çektirdim, reglide sarkma olursa ocağı kaçırır mıyım?

arkadaşlar ben de yumurta büyütme kısmındayım şuan. 3 yumurtam cevap verdi ilaca. az değil mi falan dedim iptal mi etsek acaba dedim ama yeterli bi bakalım dediler. az tabi ama bakalım dediler. yaşım 30. amh 1.92. bunlar yanlış ay mı başlattı acaba beni diye düşünüyorum.

Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yani benim de amh değerime 0.99 du 5 yumurta toplama oldu neden böyle az doktor ne dedi gerçi önemli olan kalitesi çok olması önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…