- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Çok şükür iyiyim sen nasılsın dr gıttınmı kese kalp içinCanım nasılsın?nasıl gidiyor var mı bi değişiklik
Yok canım daha gitmedim ikisi içindeÇok şükür iyiyim sen nasılsın dr gıttınmı kese kalp için
Belirtilerin varmıYok canım daha gitmedim ikisi içinde
Bilmiyorum canım ara ara var diyorum sonra yok diyorumBelirtilerin varmı
Benimde belim ve kasıklarım agrıyo ara ara gece daha çok agrıyo gun içinde yoruldugum için herhalde hakkımızda hayırlısı olsun ben haftaya gıdıcem kalp içinBilmiyorum canım ara ara var diyorum sonra yok diyorumbu hafta doktora gidecem bakalım inşallah kalp atışını duyarız
Bir mucize bizler için, inşallah güzel haberler veririz bizdeAmin canım. Darısı sizlerin güzel haberlerini almaya
Canım kalp atışı için tekrar Memoriale mi gideceksinÇok şükür iyiyim sen nasılsın dr gıttınmı kese kalp için
Evet cnm tekrar cagırdılarCanım kalp atışı için tekrar Memoriale mi gideceksin
Ya neden öyle oluyor acabaBenim kimyasal olduğunda ilaçları bıraktıktan 12 gün sonra adet olmuştum tabiki her bünye farklı
Amin cnm hayırlı olsun kaç haftalıktıArkadaşlar benim minnakin kesesini gördük kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime ilk bebeğim kadar heyecan vericiydi neredeyse ağlayacaktim kızım kardeşini çok güzel izledi maşallahRabbim sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah
Sağol canım 7 hafta 4 günlüktü çok dua ettim ikiz olmasın diye çok şükür bir tanedeydi çünkü riski gebelikten korkuyorumAmin cnm hayırlı olsun kaç haftalıktı
Yok canım benim hiçbir belirtim yoktu hala da yokM Mucize yolunda canom mide bulantıların var mıydı
ilk gebelinde varmıydıYok canım benim hiçbir belirtim yoktu hala da yok
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar benim minnakin kesesini gördük kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime ilk bebeğim kadar heyecan vericiydi neredeyse ağlayacaktim kızım kardeşini çok güzel izledi maşallahRabbim sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah
Yani benim de amh değerime 0.99 du 5 yumurta toplama oldu neden böyle az doktor ne dedi gerçi önemli olan kalitesi çok olması önemli değilarkadaşlar ben de yumurta büyütme kısmındayım şuan. 3 yumurtam cevap verdi ilaca. az değil mi falan dedim iptal mi etsek acaba dedim ama yeterli bi bakalım dediler. az tabi ama bakalım dediler. yaşım 30. amh 1.92. bunlar yanlış ay mı başlattı acaba beni diye düşünüyorum.
Canım ikinci tedaviye ne zaman başladın kaç ay sonraBenim kimyasal olduğunda ilaçları bıraktıktan 12 gün sonra adet olmuştum tabiki her bünye farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?