- 2 Ekim 2021
- 312
- 742
- 53
- 36
Amin çok teşekkür ederim. Allah razı olsunYaaa ne heyecan verici
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bana da edermisin rabbim bize de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canımSağlıkla kucağına alırsın inşallah bana da edermisin rabbim bize de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim benimde 14:45de burda ol dediler 5 te işleme alındım, idrar konusunda çok iyiler , ilk defa bu kadar rahat oldum çünkü bastan idrar durumunu kontrol edip fazlalık varsa boşaltmanı istiyorlar . O yuzden transferim cok rahat geçti.14:00 da hastanede olmamızı söylediler. 3-3.5 arası işlene alırlarmış. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaÇok zorlandın mı idrar konusunda nasıl geçti.
Çok teşekkür ederim. Ben de bir bardak içer giderim eğer yeterli gelmezse orda devam ederimMatmazella canım çok su içme.ben gitmeden önce bir bardak içtim yetmişti çok sıkışık olmanın anlamı yok rabbim yardımcın olsun
İnşallah benim de öyle geçer canımCanim benimde 14:45de burda ol dediler 5 te işleme alındım, idrar konusunda çok iyiler , ilk defa bu kadar rahat oldum çünkü bastan idrar durumunu kontrol edip fazlalık varsa boşaltmanı istiyorlar . O yuzden transferim cok rahat geçti.cok tesekkur ederim bu arada, insallh tutunur insallh seninde cok rahat geçer
CanımsınAhh Fatmacim, o gun geldi miaglarim.. Pastelin de senin de dogum haberleriniz beni cok duygulandirdi. Daha yolun basindayken birlikte bekledik, simdi sirayla bebislerimiz dunyaya geliyor, sukurler olsun
Sana su gibi gececek bir dogum diliyorum. Allah saglikla sihhatle ogluna kavustursun seni ve ailenive size mutluluk, bereket getirsin yavrunuz insallah cok opuyorum
merhaba, nasil gidiyor var mi gelisme durumunla ilgili? ben takip etmedim sonrasinda, biliyorsun olanlari acikcasi bu piskolojiden cikmak icin hic burada olmamayi tercih ettim… tekrar dusunmuyorum tedaviyi Allah nasip etsin insallah tum isteyenlere ama benim gucum tukendi size guc kuvvet diliyorum insallah tez zamanda da guzel haberleriniz gelirBende geçenlerde seni aklımdan geçirmiştim.. neredeyse aynı dönem tedaviye başlamıştık.. Ben hala devam..Sen nasılsın, tedavi olacak mısın tekrardan, ne durumdasın?
Amin inşallahAmin canımRabbim tez zamanda muradına kavuştursun. Hasretin vuslata dönsün inşaallah
Hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur hangi doktor transfer yaptı ilk defamı yaptınCanim benimde 14:45de burda ol dediler 5 te işleme alındım, idrar konusunda çok iyiler , ilk defa bu kadar rahat oldum çünkü bastan idrar durumunu kontrol edip fazlalık varsa boşaltmanı istiyorlar . O yuzden transferim cok rahat geçti.cok tesekkur ederim bu arada, insallh tutunur insallh seninde cok rahat geçer
Insallh canimHayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur hangi doktor transfer yaptı ilk defamı yaptın
Benim devam ediyor ama 2.denemem memorial da..2 sindede ayni miktar 8 yumurta ile başladık netice de 0 embriyo kaldi..bakalım haftaya semra hoca ile görüşülecek.. Ne yapabiliriz ne olabilir diye. Benimde her defasında motivasyonum düşüyor.. ama hızlı bir şekilde toparlanmaya çalışıyorum.sende eğer prolaktin sıkıntın yoksa incir kuru dener misin?tabi arastir yinede sadece benim soylememle başlama ama..Ben bu aşamada takviyelere yükleniyorum..bakalım inşallah hepimize sağlıkla hayirla tez vakitte nasip olur Allah in izniylemerhaba, nasil gidiyor var mi gelisme durumunla ilgili? ben takip etmedim sonrasinda, biliyorsun olanlari acikcasi bu piskolojiden cikmak icin hic burada olmamayi tercih ettim… tekrar dusunmuyorum tedaviyi Allah nasip etsin insallah tum isteyenlere ama benim gucum tukendi size guc kuvvet diliyorum insallah tez zamanda da guzel haberleriniz gelir
Canim nasılsın, umarim guzel geçmiştir transferin14:00 da hastanede olmamızı söylediler. 3-3.5 arası işlene alırlarmış. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaÇok zorlandın mı idrar konusunda nasıl geçti.
Daha dün gibi maşallah inşallah sağlıkla kavusmussunuzdur
Amin canım. Darısı sizlerin güzel haberlerini almayaDaha dün gibi maşallah inşallah sağlıkla kavusmussunuzdurbizlerde kavuşalim inşalllah
Güzel geçti çok şükür canımCanim nasılsın, umarim guzel geçmiştir transferin
Benim kimyasal olduğunda ilaçları bıraktıktan 12 gün sonra adet olmuştum tabiki her bünye farklıMerhaba arkadaşlar ben 2 gün ine ile fitili bıraktım kimyasal oldu diye ama halen adet olmadım sıkıntımı var acaba?
Canım nasılsın?nasıl gidiyor var mı bi değişiklikArkadaslar ben keseyı gordum ama kan degerlerım yıne 2 kat yukselmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?