Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

14:00 da hastanede olmamızı söylediler. 3-3.5 arası işlene alırlarmış. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana Çok zorlandın mı idrar konusunda nasıl geçti.
Canim benimde 14:45de burda ol dediler 5 te işleme alındım, idrar konusunda çok iyiler , ilk defa bu kadar rahat oldum çünkü bastan idrar durumunu kontrol edip fazlalık varsa boşaltmanı istiyorlar . O yuzden transferim cok rahat geçti. cok tesekkur ederim bu arada, insallh tutunur insallh seninde cok rahat geçer

İnşallah benim de öyle geçer canım

Canımsın eluard heyecanla güzel kızına kavuşmanı bekliyorum

Bende geçenlerde seni aklımdan geçirmiştim.. neredeyse aynı dönem tedaviye başlamıştık.. Ben hala devam..Sen nasılsın, tedavi olacak mısın tekrardan, ne durumdasın?
merhaba, nasil gidiyor var mi gelisme durumunla ilgili? ben takip etmedim sonrasinda, biliyorsun olanlari acikcasi bu piskolojiden cikmak icin hic burada olmamayi tercih ettim… tekrar dusunmuyorum tedaviyi Allah nasip etsin insallah tum isteyenlere ama benim gucum tukendi size guc kuvvet diliyorum insallah tez zamanda da guzel haberleriniz gelir

Hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur hangi doktor transfer yaptı ilk defamı yaptın

Benim devam ediyor ama 2.denemem memorial da..2 sindede ayni miktar 8 yumurta ile başladık netice de 0 embriyo kaldi..bakalım haftaya semra hoca ile görüşülecek.. Ne yapabiliriz ne olabilir diye. Benimde her defasında motivasyonum düşüyor.. ama hızlı bir şekilde toparlanmaya çalışıyorum.sende eğer prolaktin sıkıntın yoksa incir kuru dener misin?tabi arastir yinede sadece benim soylememle başlama ama..Ben bu aşamada takviyelere yükleniyorum..bakalım inşallah hepimize sağlıkla hayirla tez vakitte nasip olur Allah in izniyle

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün ine ile fitili bıraktım kimyasal oldu diye ama halen adet olmadım sıkıntımı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…