işte bilmiyorum ki. sordum özellikle. az değil mi 3 adet devam etmek mantıklı mı dedim. sonuçta her ay değişiyor. ilk gittiğim ay başladık çünkü. bir kaç ay takip sonucu hep aynı sayıyı görse derdim ki evet yumurtalar bu kadar o yüzden başladık. ama hemen 3 yumurtaya okey verip başlayınca garibime gitti. artık bu hafta toplanacak. özellikle gene sordum bugün 3 yumurtadan ne bekleyelim dedim. yaşından dolayı kalitelidir diye düşünüyorum ama bakıcaz, evet az dedi tekrar. böyle de yapınca işte bunlar insan geriliyor.Yani benim de amh değerime 0.99 du 5 yumurta toplama oldu neden böyle az doktor ne dedi gerçi önemli olan kalitesi çok olması önemli değil
Çoğu doktor bizim düşündüğümüz gibi “çok yumurtam olsun. İkinci üçüncü çocuğu istersem tekrar tedavim başa sarmasın” düşüncesine sahip değil. Onlar için tek yumurta da olsa kaliteliyse ve o tedavi ile hamile kalınacaksa bu yeterli. O yüzden yumurta sayısını pek önemsediklerini düşünmüyorum. Onlar altın yumurtanın peşinde.işte bilmiyorum ki. sordum özellikle. az değil mi 3 adet devam etmek mantıklı mı dedim. sonuçta her ay değişiyor. ilk gittiğim ay başladık çünkü. bir kaç ay takip sonucu hep aynı sayıyı görse derdim ki evet yumurtalar bu kadar o yüzden başladık. ama hemen 3 yumurtaya okey verip başlayınca garibime gitti. artık bu hafta toplanacak. özellikle gene sordum bugün 3 yumurtadan ne bekleyelim dedim. yaşından dolayı kalitelidir diye düşünüyorum ama bakıcaz, evet az dedi tekrar. böyle de yapınca işte bunlar insan geriliyor.
evet bu düşünce olmalı muhakkak. işte umarım ki o altın yumurtadır:) yoksa 3 yumurta ve aşırı düşük şans ile kendime bir sürü ilaç yüklüyormuşum gibi geliyor.Çoğu doktor bizim düşündüğümüz gibi “çok yumurtam olsun. İkinci üçüncü çocuğu istersem tekrar tedavim başa sarmasın” düşüncesine sahip değil. Onlar için tek yumurta da olsa kaliteliyse ve o tedavi ile hamile kalınacaksa bu yeterli. O yüzden yumurta sayısını pek önemsediklerini düşünmüyorum. Onlar altın yumurtanın peşinde.
Amh değerinize göre yumurta sayınız az ama demek ki içlerinde altın yumurta olduğuna inanıyor doktorunuz. Çünkü sizin Allah korusun hamile kalmamanız onlar için de başarısızlık sayılıyor. Hastanenin başarı oranını düşürüyor. Bence kötü düşünmeyin. İnşallah tedaviniz çok başarılı olur be hamile kalırsınızevet bu düşünce olmalı muhakkak. işte umarım ki o altın yumurtadır:) yoksa 3 yumurta ve aşırı düşük şans ile kendime bir sürü ilaç yüklüyormuşum gibi geliyor.
Aminnnn inşallah canım darısı size olsun inşallahGözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yok canım ilkinde de hiç belirtim olmadı hatta kimse hamile olduğuma bile inanmıyordu taki kızım preeklampsi nedeniyle erken doğana kadar bunda ilaç kullandığım için belirti olur diye düşündüm bunda da olmadıilk gebelinde varmıydı
Canım sen iylestin mi bir ara rahatsızdın galiba ara vermiştinHisteroskopi olanlar kanama oluyormu çıkınca
Hayırlısı olsun canım hakkında bana ilk doktor dedi 4 toplarız yumurta toplama işlemi yapan doktor 5 yumurta topladı tabi en önemlisi kalitesi çok yumurta istemiyorlar inşallah iyi sonuçlar alırsınişte bilmiyorum ki. sordum özellikle. az değil mi 3 adet devam etmek mantıklı mı dedim. sonuçta her ay değişiyor. ilk gittiğim ay başladık çünkü. bir kaç ay takip sonucu hep aynı sayıyı görse derdim ki evet yumurtalar bu kadar o yüzden başladık. ama hemen 3 yumurtaya okey verip başlayınca garibime gitti. artık bu hafta toplanacak. özellikle gene sordum bugün 3 yumurtadan ne bekleyelim dedim. yaşından dolayı kalitelidir diye düşünüyorum ama bakıcaz, evet az dedi tekrar. böyle de yapınca işte bunlar insan geriliyor.
idare eder cnm şimdi histeroskopi oldum yeni çıktım hastaneden sağ ol hatırladığın içinCanım sen iylestin mi bir ara rahatsızdın galiba ara vermiştin
Rabbim şifa versin inşallah birden bire çok fazla ağrıların oluşmuştu Allah yar ve yardımcın olsun inşallahidare eder cnm şimdi histeroskopi oldum yeni çıktım hastaneden sağ ol hatırladığın için
Kimyasal olduğu zaman farklı bir hastanede tedavi görmüştüm ertesi ay memorialde başladım farklı hastanede bizim 5. güne giden embriyolarımiz olmuyordu 3. gün taze transfer oluyordu memorialde 5. güne giden 6 tane iyi kalitede embriyomuz oldu yumurta toplandıktan sonra 2. adette ilk transferim oldu çok şükür kızım oldu 2 sene sonrasında dondurulmuş embriyo transferi için gittim çok şükür oda tuttu şimdilik herşey yolunda inşallah öyle devam ederCanım ikinci tedaviye ne zaman başladın kaç ay sonra
Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi hem iğne olarak hem de vajinal fitil olarak yazıyorlar progestanı.Kızlar ben bugün transfer için estrofeme başladım . Reçetede Protestan ampül yazıyor yanına da göbekten diye belirtmiş ben ilk transferde göbekten iğne vurduğumu falan hatırlamıyorum hap olarak kullanmıştım acaba bu iğneyi yeni mi vermeye başladılar aranızda iğne Protestan kullanan oldu mu? Ben bu sûteçte bîraz fazla telaşlı oluyorum da sormak istedim
Hayırlı olsun inşallah önceki tedaviden farklı progestan ilaçları yazılıyor ben ilk tedavimde sadece folidoce kullandım bunda folidoce lutinus tablet progestan dex 25 mg kullanıyorum ama istersen göbekten olanın yerine kalçadan olanı da kullanabilirsiniz kalçadan olanı 3 günde bir göbekten olanı hergun kullanıyor ama kalçadan olanı biraz fazla ağrıtıyor dozu fazla olduğu için olabilir 10. haftaya kadar da kullanıyorsunuzKızlar ben bugün transfer için estrofeme başladım . Reçetede Protestan ampül yazıyor yanına da göbekten diye belirtmiş ben ilk transferde göbekten iğne vurduğumu falan hatırlamıyorum hap olarak kullanmıştım acaba bu iğneyi yeni mi vermeye başladılar aranızda iğne Protestan kullanan oldu mu? Ben bu sûteçte bîraz fazla telaşlı oluyorum da sormak istedim
Maşallah benim naturel tıransfer oldu ikincide donmuş olucak inşallah tutarKimyasal olduğu zaman farklı bir hastanede tedavi görmüştüm ertesi ay memorialde başladım farklı hastanede bizim 5. güne giden embriyolarımiz olmuyordu 3. gün taze transfer oluyordu memorialde 5. güne giden 6 tane iyi kalitede embriyomuz oldu yumurta toplandıktan sonra 2. adette ilk transferim oldu çok şükür kızım oldu 2 sene sonrasında dondurulmuş embriyo transferi için gittim çok şükür oda tuttu şimdilik herşey yolunda inşallah öyle devam eder
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun. Şimdi hem iğne olarak hem de vajinal fitil olarak yazıyorlar progestanı.
Anladım teşekkür ederim ben de göbekten olanı kullanırım o zaman opu döneminde alışmıştım göbekten iğne vurmayaHayırlı olsun inşallah önceki tedaviden farklı progestan ilaçları yazılıyor ben ilk tedavimde sadece folidoce kullandım bunda folidoce lutinus tablet progestan dex 25 mg kullanıyorum ama istersen göbekten olanın yerine kalçadan olanı da kullanabilirsiniz kalçadan olanı 3 günde bir göbekten olanı hergun kullanıyor ama kalçadan olanı biraz fazla ağrıtıyor dozu fazla olduğu için olabilir 10. haftaya kadar da kullanıyorsunuz
Biz seninle iki yıl önce de konuşuyor muyduk ikimizin de aynı dönemler olmuş transfer kızın 2 yaşında mı benimki de 2 yaş 2 aylık oldu ikinci için gelicem şimdi de inşallah şu an kaç haftalıksın Allah tamamına erdirsinHayırlı olsun inşallah önceki tedaviden farklı progestan ilaçları yazılıyor ben ilk tedavimde sadece folidoce kullandım bunda folidoce lutinus tablet progestan dex 25 mg kullanıyorum ama istersen göbekten olanın yerine kalçadan olanı da kullanabilirsiniz kalçadan olanı 3 günde bir göbekten olanı hergun kullanıyor ama kalçadan olanı biraz fazla ağrıtıyor dozu fazla olduğu için olabilir 10. haftaya kadar da kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?