Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun cnm kanda da çok güzel değerler gelsin bakalım Transferinizi kim yapmıştı?
Benim doktorum Yücel hoca canım inşallah yarın akşam test vereceğim.Yalnız 5 ve 6 gün mide bulantısı oldu şimdi aniden kesildi korkuyorumda hayırlısı artık ayaklarım çok üşüyor şimdilik bu belirtim var

Hayırlı sonuçlar olsun cnm. O bulantı hemen olmuyo canm onu bana sor tabi herkeste farklı olabilir bnm test günümden tam 1 hafta sonra yoğun bulantılarım oluyodu bulantısız güzel bir hamilelik yaşarsın İnşaAllah

O kadar zorlu süreçlerden geçiyoruzki maddi manevi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın iyi dilekler için teşekkür ederim

Canim kaçıncı deneme bu hayırlı olsun

Kizlar 5 gün embryo transferi 10. Gün 76
14. Gün 200 cikti ne diosunuz
Aslında deger güzel, en sagliklisi 12. Gün ve sonrası artisa bakmak. Cunkü 12. Güne kadar nizami artmayabiliuor. Ve %60 oran yeterli bulunuyor. Bence 16. Gün verin tekrar. Insallah saglikli guzel hamilelik haberi verirsiniz

Ben transfer oldum geçen cumartesi çift çizgiyi Bugün gördüm fakat güneşe korkuyorum kızlar inşallah bebeğime kavuşurum
Canım hayırlı olsun çooook sevindim inşallah sağlıkla ilerlesin Allah kucağına almanı da nasip eylesin inşallah güzel haberini aldım kendim kadar sevindim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…