Benim doktorum Yücel hoca canım inşallah yarın akşam test vereceğim.Yalnız 5 ve 6 gün mide bulantısı oldu şimdi aniden kesildi korkuyorumda hayırlısı artık ayaklarım çok üşüyor şimdilik bu belirtim varHayırlı olsun cnm kanda da çok güzel değerler gelsin bakalımTransferinizi kim yapmıştı?
Hayırlı sonuçlar olsun cnm. O bulantı hemen olmuyo canm onu bana sorBenim doktorum Yücel hoca canım inşallah yarın akşam test vereceğim.Yalnız 5 ve 6 gün mide bulantısı oldu şimdi aniden kesildi korkuyorumda hayırlısı artık ayaklarım çok üşüyor şimdilik bu belirtim var
O kadar zorlu süreçlerden geçiyoruzki maddi manevi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın iyi dilekler için teşekkür ederimHayırlı sonuçlar olsun cnm. O bulantı hemen olmuyo canm onu bana sortabi herkeste farklı olabilir bnm test günümden tam 1 hafta sonra yoğun bulantılarım oluyodu bulantısız güzel bir hamilelik yaşarsın İnşaAllah
Canim kaçıncı deneme bu hayırlı olsunBenim doktorum Yücel hoca canım inşallah yarın akşam test vereceğim.Yalnız 5 ve 6 gün mide bulantısı oldu şimdi aniden kesildi korkuyorumda hayırlısı artık ayaklarım çok üşüyor şimdilik bu belirtim var
Sağol cnm toplamda 3 şişlide 2Canim kaçıncı deneme bu hayırlı olsun
2 günde bir baktırmaniz gerekiyordu 12.gün kaç çıktı?Kizlar 5 gün embryo transferi 10. Gün 76
14. Gün 200 cikti ne diosunuz
Sağlıkla doğsun insSağol cnm toplamda 3 şişlide 2
Normal gibi cnm %60 bile artsa değer pozitif olarak değerlendiriliyor siz nerede tedavi oldunuz? Memorialde 9.gün ve 11. Gün bakılıyor kandaKizlar 5 gün embryo transferi 10. Gün 76
Memorial de olmadi suan acibademNormal gibi cnm %60 bile artsa değer pozitif olarak değerlendiriliyor siz nerede tedavi oldunuz? Memorialde 9.gün ve 11. Gün bakılıyor kanda
Hadi insallah kanda da guzel sonuclar görmek nasip olsun cnm. Hangi ilaclari kullaniyorsun transfer sürecindeBen transfer oldum geçen cumartesi çift çizgiyi Bugün gördüm fakat güneşe korkuyorum kızlar inşallah bebeğime kavuşurum
Aslında deger güzel, en sagliklisi 12. Gün ve sonrası artisa bakmak. Cunkü 12. Güne kadar nizami artmayabiliuor. Ve %60 oran yeterli bulunuyor. Bence 16. Gün verin tekrar. Insallah saglikli guzel hamilelik haberi verirsinizKizlar 5 gün embryo transferi 10. Gün 76
Progesteron iğne göbekten birde luti. Folik asitHadi insallah kanda da guzel sonuclar görmek nasip olsun cnm. Hangi ilaclari kullaniyorsun transfer sürecinde
Senin dogal siklus olmustu degil mi? Progestan 25 ml mi veriyor Yucel beyProgesteron iğne göbekten birde luti. Folik asit
Doğal siklus 50 olabilir hatırlamıyorum evde değilim canım bakardım yoksaSenin dogal siklus olmustu degil mi? Progestan 25 ml mi veriyor Yucel bey
Mrb cnm kusura bakma yeni farkettim msjini. Ben gecen ay şu listeyi almistim fiyatlar böyleMerhaba Venus hanim kismetse biz de mayista Yucel beyle tedaviye baslayacagiz, guncel fiyat listesi var mi acaba ?
Cok tesekkürlerMrb cnm kusura bakma yeni farkettim msjini. Ben gecen ay şu listeyi almistim fiyatlar böyle
Canım hayırlı olsun çooook sevindim inşallah sağlıkla ilerlesin Allah kucağına almanı da nasip eylesin inşallah güzel haberini aldım kendim kadar sevindim inanBen transfer oldum geçen cumartesi çift çizgiyi Bugün gördüm fakat güneşe korkuyorum kızlar inşallah bebeğime kavuşurum
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler duamız bu artıkCanım hayırlı olsun çooook sevindim inşallah sağlıkla ilerlesin Allah kucağına almanı da nasip eylesin inşallah güzel haberini aldım kendim kadar sevindim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?