Cnm pozitif sonucu almissin sanirim cok sevindim insallah degerin kat kat artsin saglikli bebis olsun.Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler duamız bu artık
Çok teşekkür ederim cnm sağolasınCnm pozitif sonucu almissin sanirim cok sevindim insallah degerin kat kat artsin saglikli bebis olsun.
Değerin kaç çıktı canım yazmamışsın ben mi görmedimÇok teşekkür ederim cnm sağolasın
113 çıktı yarın Gine vereceğimDeğerin kaç çıktı canım yazmamışsın ben mi görmedim
Bugün kaç çıktı canım.sağlıkla ilerlesin inşallah113 çıktı yarın Gine vereceğim
369 cnm bana çok dua edin inşallahBugün kaç çıktı canım.sağlıkla ilerlesin inşallah
Süper canım gözün aydın olsun inşallah değerin çok güzel katlamış.sağlıkla kucağına al inşallah5 Mayıs kalp atışı için gün verdiler
Amin Sedef biliyorsun ne kadar üzüldüğümü bu yoldaSüper canım gözün aydın olsun inşallah değerin çok güzel katlamış.sağlıkla kucağına al inşallah
Rabbim zamanını bekliyor canım sağ sağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallahAmin Sedef biliyorsun ne kadar üzüldüğümü bu yolda
Tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerlesin insallah5 Mayıs kalp atışı için gün verdiler
Sağol canım inşallahTebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerlesin insallah
Ohh cok sevindim ne guzel artmis sagliklaa kucagina almak nasip olsun cnm ya369 cnm bana çok dua edin inşallah
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın maşallah5 Mayıs kalp atışı için gün verdiler
Hastaneyi arayıp yarın için randevu isteyin verirlerArkadaşlar merhaba ben dün akşam adet oldum . Bir tane embriyom vardı donmuş . Transfer randevusu için aradım ama pazar diye kimse yokmuş hastanede , yarın için nasıl randevu alabilirim ? Bilgisi olan vardır umarım
Arıyorum sürekli ama kimse açmıyor . Pazar diye kimse yok galibaHastaneyi arayıp yarın için randevu isteyin verirler
Çağrı merkezini arıyorsun değil mi? Kimsenin çıkmama ihtimali yok o numaradan çünküArıyorum sürekli ama kimse açmıyor . Pazar diye kimse yok galiba
Biz de henüz bu aşamaya gelmedik ama böyle bir durumda ne yapıyorlar merak ediyorum. Sonuçta gün geçerse bir ay kayıp. Umarım kolayca çözüm bulursunuzArkadaşlar merhaba ben dün akşam adet oldum . Bir tane embriyom vardı donmuş . Transfer randevusu için aradım ama pazar diye kimse yokmuş hastanede , yarın için nasıl randevu alabilirim ? Bilgisi olan vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?