Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz de henüz bu aşamaya gelmedik ama böyle bir durumda ne yapıyorlar merak ediyorum. Sonuçta gün geçerse bir ay kayıp. Umarım kolayca çözüm bulursunuz
Ben bugün bayağı aradım bölümü ama açan olmadı . Normalde hafta içi hemen açarlar ya da whatsapp msjına dönerler. Cep teli zaten açmıyorlar sadece msjlara bakıyorlar.Benim adetim tam sökülmediği için yarın arayacağım eğer adetim tam gelseydi kalkıp merkeze gidecektim valla

Kizlar merkez ilacsiz tup bebek yapiyor mu bilen var mı
Benim bu haftasonu transferim var ve henüz hiç bir ilaç kullanmadım. Doğal siklusta hazırlıkta sadece folik asit takviyesi veriliyor. Bugün çatlatma iğnesini yapacağım sadece, 2 gün sonra da transfere hazırlık için prednol, monodoks ve progesteron desteği için lutinus almaya başlayacağım. Başka ilaç yok.

Hmm şimdi öğrendim ben bu tedavi yöntemini. Memorial websitesi’nde bir video gördüm şimdi Ankara hastanesinde uygulandığını anlatıyor, belki Şişli’de de vardır

Benim transferim de Cuma günü canım, senin hangi gün?

Yani ilaclara transferden 2 gün önce mi baslaniyor. Lutinus igne mi 3 kez tedavi gordüm ama bunu yeni duyuyorum

Çok sağol canım benim, ben senin hikayeni biliyorum merakla da takip ediyordum dua ediyordum içten içe Hep okuyordum ama yazmamıştım hiç. Nasıl bebiş iyi mi, sen iyi misin? Darısı başımıza artık güzel haberler verelim biz de

Ayyy ne güzel , kendimi anımsadım bian ..
Bende önceki senelerde tedaviye başlamadan önce sürekli geçmiş yazışmaları okurdum . Bilgi alabilmek , biraz daha öğrenebilmek adına ..

Çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun …
Şimdi dua etme sırası ben ve benim gibilerde ..
Kimin duası kabul olur bilmiyorum ama tanımadan bile bu yolda emek vermiş tüm arkadaşlarım adına dua ediyorum .
İnşAllah Rabbim sana da mucizeni tes vakitte yormadan hüzne kapılmadan nasip eyler

Biz iyiyim çok şükür ..
6. Ayımızı yeni bitirdik oğlumla ..
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz .
Sırayı devredip yeni haberler almak isteriz bu sayfadan .
Mutlaka haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…