- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
Ben bugün bayağı aradım bölümü ama açan olmadı . Normalde hafta içi hemen açarlar ya da whatsapp msjına dönerler. Cep teli zaten açmıyorlar sadece msjlara bakıyorlar.Benim adetim tam sökülmediği için yarın arayacağım eğer adetim tam gelseydi kalkıp merkeze gidecektim vallaBiz de henüz bu aşamaya gelmedik ama böyle bir durumda ne yapıyorlar merak ediyorum. Sonuçta gün geçerse bir ay kayıp. Umarım kolayca çözüm bulursunuz
Ayy canım çok sevindim maşallah gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah369 cnm bana çok dua edin inşallah
Benim bu haftasonu transferim var ve henüz hiç bir ilaç kullanmadım. Doğal siklusta hazırlıkta sadece folik asit takviyesi veriliyor. Bugün çatlatma iğnesini yapacağım sadece, 2 gün sonra da transfere hazırlık için prednol, monodoks ve progesteron desteği için lutinus almaya başlayacağım. Başka ilaç yok.Kizlar merkez ilacsiz tup bebek yapiyor mu bilen var mı
Progestan Dex’i atlamışım pardonKizlar merkez ilacsiz tup bebek yapiyor mu bilen var mı
Aynı ilaçlar veriliyor cnm bende aynılarını kullanıyorumProgestan Dex’i atlamışım pardonbir de o var, gebelik oluşursa 10.haftaya kadar devam buna da..
Canim transfwri demiyorum gonal f filan kullanmadan yapılan tedaviyi diyorumProgestan Dex’i atlamışım pardonbir de o var, gebelik oluşursa 10.haftaya kadar devam buna da..
Umarım vardırHmm şimdi öğrendim ben bu tedavi yöntemini. Memorial websitesi’nde bir video gördüm şimdi Ankara hastanesinde uygulandığını anlatıyor, belki Şişli’de de vardır
Benim transferim de Cuma günü canım, senin hangi gün?Benim bu haftasonu transferim var ve henüz hiç bir ilaç kullanmadım. Doğal siklusta hazırlıkta sadece folik asit takviyesi veriliyor. Bugün çatlatma iğnesini yapacağım sadece, 2 gün sonra da transfere hazırlık için prednol, monodoks ve progesteron desteği için lutinus almaya başlayacağım. Başka ilaç yok.
Benim transferim de Cuma günü canım, senin hangi gün?
Cnm ben bunu ilk defa duydum ne icin sordun boyle bi tedavi mi düsünüyorsunCanim transfwri demiyorum gonal f filan kullanmadan yapılan tedaviyi diyorum
Yani ilaclara transferden 2 gün önce mi baslaniyor. Lutinus igne mi 3 kez tedavi gordüm ama bunu yeni duyuyorumBenim bu haftasonu transferim var ve henüz hiç bir ilaç kullanmadım. Doğal siklusta hazırlıkta sadece folik asit takviyesi veriliyor. Bugün çatlatma iğnesini yapacağım sadece, 2 gün sonra da transfere hazırlık için prednol, monodoks ve progesteron desteği için lutinus almaya başlayacağım. Başka ilaç yok.
Yani ilaclara transferden 2 gün önce mi baslaniyor. Lutinus igne mi 3 kez tedavi gordüm ama bunu yeni duyuyorum
Canım tekrar tekrar gözünaydın olsun ..5 Mayıs kalp atışı için gün verdiler
Benimki de Pazar günü
Benim transferim de Cuma günü canım, senin hangi gün?
Çok sağol canım benim, ben senin hikayeni biliyorum merakla da takip ediyordum dua ediyordum içten içeHanımlar isimlerinizi yeni görüyorum ..
Daha evvel yazışma hiç denk gelmedim ama
umarım; hangi sorundan muzdaripseniz ,onları aşmış ve mucizelerinize sağlıklı şekilde kavuşmuş olursunuz.
Hadi sevinçli haberler almaya
Hadi güzel haberlere inşallahBenimki de Pazar günü
Guzel sonuclar alirsiniz insallah. Benim de dogal siklus düşünuyorlar bakalımTransferden 4 gün önce başlayacağım bu ilaçlara. Lutinus iğne değil vajinal tablet olarak kullanılıyor.
Ayyy ne güzel , kendimi anımsadım bian ..Çok sağol canım benim, ben senin hikayeni biliyorum merakla da takip ediyordum dua ediyordum içten içeHep okuyordum ama yazmamıştım hiç. Nasıl bebiş iyi mi, sen iyi misin? Darısı başımıza artık güzel haberler verelim biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?