Ignelere baslamadiniz sanirim henüzBir nebze rahatladım covid etki ediyormuş buna şu bir haftada et be sebzeye özellikle dikkat etmem gerekiyor
Hayır 8 nisanda başlıyacaktık ama sonuç böyle olunca başlatacak mı bilmiyorum daIgnelere baslamadiniz sanirim henüz
Tesekkur ederim cnm destegin icinopu bu sabah oldu cnm yeni geldim eve 12 yumurta toplanmis bakalim biraz agrim var yarin ki bilgileri merakla bekliyorum.
Aminn cnm insallah. Evt dondurulacak cnm Yucel bey ohs riskine göze almadi.Ay maşallahsağlıkla ilerlesin embriyolar inşallah Transfer için ne dediler peki dondurulacak mı
Aminn cnm insallah. Evt dondurulacak cnm Yucel bey ohs riskine göze almadi.
Aynen cnm hadi insallah ikimizde guzel haberler veririzAynı süreci yaşıyoruz o zamanHayırlısı nasılsa öyle olsun bilgilendir bizide
Bencede ama kime ne yutturursalarmı tekrar konuşacağımEvt her pakette 1 transfer ücretsiz daha dogrusu transfer ucreti de paketi dahil oluyor. Eger tam para verdiyseniz paket icin oyle sey olmamasi lazim.
Merhaba Venus hanim kismetse biz de mayista Yucel beyle tedaviye baslayacagiz, guncel fiyat listesi var mi acaba ?Aminn cnm insallah. Evt dondurulacak cnm Yucel bey ohs riskine göze almadi.
Geçmiş olsun canım evet kimse kalmadı sanki eskisi gibi hayırlısı olsun hakkındaMerhabalar hayırlı ramazanlar herkese , bakıyorum yazılmalar baya azalmış umarım daha çok yorumlar gelir , ben 3 ay oldu kürtaj olalı şimdi tekrar başlıcaz opu için gidicem ama regl olunca ilk gün ultrasonda bakılsın yumurtalarda asenkranizasyon yoksa 2. Gün gelin dedi Gönül hoca , acaba sonraki süreçte napıyoduk unutmuşum ben yahu ? Bakalım inşallah tedavi sonrası iyi plur herkese kolaylık versib Allah
Gözün aydın canım çok sevindim.kan testi yaptırmadın mıBen transfer oldum geçen cumartesi çift çizgiyi Bugün gördüm fakat güneşe korkuyorum kızlar inşallah bebeğime kavuşurum
Canim senin embriyon yok muydu ins bu süreç çok kolay geçer ve sonunda Rabbim gonlundekini nasip ederMerhabalar hayırlı ramazanlar herkese , bakıyorum yazılmalar baya azalmış umarım daha çok yorumlar gelir , ben 3 ay oldu kürtaj olalı şimdi tekrar başlıcaz opu için gidicem ama regl olunca ilk gün ultrasonda bakılsın yumurtalarda asenkranizasyon yoksa 2. Gün gelin dedi Gönül hoca , acaba sonraki süreçte napıyoduk unutmuşum ben yahu ? Bakalım inşallah tedavi sonrası iyi plur herkese kolaylık versib Allah
Cnm pazartesi vereceğim hayırlısı artıkGözün aydın canım çok sevindim.kan testi yaptırmadın mı
Teşekkür ederim sizin de hayırlısı olsunGeçmiş olsun canım evet kimse kalmadı sanki eskisi gibi hayırlısı olsun hakkında
Evet ama kalan embriyo %50 mozaiizm var ve eğer onu transfer ettirirsem ve sonuç iyi olurda sıkıntılı geçebilir diye ayrıca bir de sonrasında tekrar bebek istersek diye tekrar opu olmak istedim bilemiyprum doğrumu yapıyorum ama hayırlısı ? Öncekinde ilk tedavmdi belki bunda daha çok emb. OluşurCanim senin embriyon yok muydu ins bu süreç çok kolay geçer ve sonunda Rabbim gonlundekini nasip eder
InsAllah hayirlisi ile daha çok sağlıklı embriyonuz oluşur pgt mi yaptırmıştır? Bol bol avokado badem ceviz tüketin doktora sorarak omega 3 alinEvet ama kalan embriyo %50 mozaiizm var ve eğer onu transfer ettirirsem ve sonuç iyi olurda sıkıntılı geçebilir diye ayrıca bir de sonrasında tekrar bebek istersek diye tekrar opu olmak istedim bilemiyprum doğrumu yapıyorum ama hayırlısı ? Öncekinde ilk tedavmdi belki bunda daha çok emb. Oluşur
Hayırlı olsun cnm kanda da çok güzel değerler gelsin bakalımBen transfer oldum geçen cumartesi çift çizgiyi Bugün gördüm fakat güneşe korkuyorum kızlar inşallah bebeğime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?