Merhaba. Yıllar önce bu topikte ya da pgt topiğinde yazan bir öğretmen arkadaşın tek embiryosu bölünmüştü. 2 kızı oldu. Yanlış hatırlamıyorsam. Ancak hamilelik süreci çok sıkıntılı geçmişti. Tek kanaldan besleniyordu galiba bebekler. Gelişimleri yakından takip edildi.Kızlar bende 28 yaşındayım 10 yumurta topakndo 8 tanesi işlendi 3 tane embriyo oluştu ve 3 tanesi genetiğe ( pgt) gitti çok şükür 3ü de sağlıklı geldi bizi şaşırtan durum şu ki 2 tanesi tesadan iğnejilaksiyından alındı diğeri normal örnek numuneden ve 5aa kalitedeki örnek numuneden geldi diğer kalitedeki 5bb 5ca daki de tesadan oldu. Ve doktorumuz, adet oldugunuzda transfer edecegiz. Ve tutma oranı %50-60 dedi herhangi bir sorun çıkmadı dedi. Bakalım transfer edildiğinde tutacak mu ve ben 2 tanesini transfer edelim dediğimde doktorum belki 3 üz veya üçüz olabilir anne rahminde de bölünebilir bu riskli bir durum ha belki 2 ikiz bebegin olacak ama bu durumda riskli . Hayırlı sağlıklı olsunda., Böyle olupte tek embriyo dan yinede anne rahimde ikiz olma durumu olur mu yaşayan varmı? Umarım rabbim kimsenin emeğini boşa götürmez. Ben burda tanıdıgom veya hiç tanımadığım anne adaylarına namazda bol bol dua ediyorum. İnşaAllah anne olacagız hepimiz burda sevincimizi paylaşırız![]()