- 8 Temmuz 2021
- 158
- 272
- 53
Cok sevindim ucunun de saglikli gelmesine. Daha onceden de yazismistik sizinle cok mutlu oldum bu guzel habere. Evet oncelik sirasi yapacaklar simdi ve 5aa en iyi kalite. Ama bu digerlerinin kotu oldugu anlamina asla gelmiyor. Onlarin da size saglikli evlatlar olma olasiligi pgt'li olduklari icin cidden cok yuksek.Benimde pgt gitti 3 tanesi 3 üde sağlıklı geldi çok şükür, hepside 5. Gün ve kaliteleri, 5aa, 5bb 5ca burdaki en iyi 5aa dediler ve örnek numuneden tuttu değeri tesadan alındı ve orta kaliteli dediler ben 2 transfer istedim. Doktorum olmaz belki anne rahminde bölünmeye devam eder dedi. Tek embriyo transferi olacak dedi
Coklu gebelik buyuk riskler tasiyor. Doktorunuz bu riskleri cok iyi bildigi icin sizi uyarmis. Bu forumda da cok ornegi var cift embriyo koymuslar bolunmus ve ucuz olmus sonrasi kayiplar yasayanlar var yada buyuk komplikasyonla gecen gebelikleri oluyor. Hic gerek yok bu tur riskleri almaya, ilkini dogurur, bir bir bucuk yil sonra da ikincisini transfer ettirirsiniz, yaslari cok yakin olur.
Simdiden transferiniz icin en guzel dileklerimi yolluyorum.