- 15 Ağustos 2022
- 243
- 139
- 23
- 37
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi bekliyoruzBendeeeeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi bekliyoruzBendeeeeee![]()
Canımm gözünaydınn tebrik ederim hiç endişe etme şuan 4 yaşında olan kızımın 9. Gün tahlili 53’düKızlar sonuç çıktı 53.4 neyse 2 gün sonraya da bakmak lazım bana sayı düşük gibi geldi ama![]()
Anladım evet sizde haklısınız . Neden gözden kaçsın ki ...Aysu Hanım güleryüzlü biri ancak ağzından çok zor laf alıyorum ve diğer doktorlarıma göre eli sert geldi bana.Ve bir yumurtan var deyip ilaçları ona göre ayarladı ancak son iki görüşmede ipek hanım arkada bir yumurta daha olduğunu farketti ilk muayenede,ancak diğerine yetiştiremedik onu. Yumurta sorunum var benim ve tek yumurta bile çok değerli benim için.umarım bilgi eksikliğimden dolayı Aysu hocanın hakkını yemiyorumdur ama tedirgin oldum yine de.bunların dışında aysu hanım da kibar ve güleryüzlü biri.
Merhaba. Benim de Cuma günü olacak. İlk transferim. Transfer için kaç saat öncesinde gitmek gerekiyormuş? Deneyimliler transfer günü neler olduğunu anlatabilirler mi?Pozitifi görenlere hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim de yarın ilk transferim olacak, çok sabırsızlanıyorum
Bugünlerde transfer olacaklar varmı?
Hoş geldin Rabbim gönlünün muradını verir inşallah tedavin olumlu sonuçlanırMerhaba. Benim de Cuma günü olacak. İlk transferim. Transfer için kaç saat öncesinde gitmek gerekiyormuş? Deneyimliler transfer günü neler olduğunu anlatabilirler mi?
Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Acımıyor, değil mi? Bir de transfer olurken ekrandan gösteriyorlar mı? Anlatıyorlar mı? Video çekmeyi düşünüyorum daHoş geldin Rabbim gönlünün muradını verir inşallah tedavin olumlu sonuçlanır
Seni perşembe günü arayıp hangi saatte geleceğini söylüyorlar gidince bankodan işlemlerin yapılıyor odaya geçiyorsun su getiriyorlar ben 1 buçuk pet şişe içmiştim yeterli geldi üzerini odada giyip hazır oluyorsun gelip seni alıyorlar transfer odasına götürüyorlar idrar sıkışıklığına bakarlar yeterli mi diye daha sonra transferi yapacak doktor gelir transfer gerçekleşir sedye ye yatarsın odaya götürüp yarım saat dinlenirsin
Evet ekranda görüyorsun transfer olurken işlem acıtmıyor fırsatın olur mu bilmem video çekmeye 5 dakika bile sürmüyor birde sanmıyorum çektirecekleriniÇok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Acımıyor, değil mi? Bir de transfer olurken ekrandan gösteriyorlar mı? Anlatıyorlar mı? Video çekmeyi düşünüyorum da![]()
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra buraya güzel haberlerinizi yazınÇok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Acımıyor, değil mi? Bir de transfer olurken ekrandan gösteriyorlar mı? Anlatıyorlar mı? Video çekmeyi düşünüyorum da![]()
Ben kesinlikle anne-bebek dostu, aşırı tatlı ve kibar, aynı zamanda sağlam bir feminist, aktivist olan Irmak Saraç ile devam edeceğim. Surp Agop’da. Ayrıca bir perinatolog da olmalı tabii. Önerilere açığım ama sanırım Maslak Acıbadem Cem Batukan olacak o da.Bu arada İstanbul'da olup ve pozitif görenler hangi hastane ve doktor ile devam edeceksiniz? Önerileriniz var mı?
Kesinlikle hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bu forumda çok güzel dostluklarım oldu 2017’den beri kayıtlıyım bu sayfaya. Neler yaşadık neler paylaştık. Aramıza hoşgeldin ve dilerim ki bayrama en mutlu şekilde gireriz hepimizCevap veren herkese çok teşekkür ederim. Gözlerim dolu dolu. Anında cevaplar gelmiş. Nasıl da birbirine destek herkes. Kadın dayanışması gibi güzel bir şey yok. İyi ki bu forumu bulmuşum. Ben yürekten diliyorum hepinizin müjdeli haberler almanızı.
İpek Hn ile yumurta takibini ve en önemlisi Melih bey ile opu yu tavsiye ederim.Merhabalar, aranıza yeni katıldım.41 yaşında amh 0,25 ile tüp bebek tedavisine başladım geçen ay şişli memorialde.5 nisanda opu oldu, tek yumurta toplandı ve 3.gün gelişimi iyi değil denildi bugün.Aysu hanımla başladım, son iki kontrolümde ipek hanım vardı. Aysu hanımla devam etmek istemiyorum acaba hangi doktorla devam etmemi önerirsiniz
Tedaviniz hayırlı olsun mercimek size sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerinizi alalımPozitifi görenlere hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim de yarın ilk transferim olacak, çok sabırsızlanıyorum
Bugünlerde transfer olacaklar varmı?