- 15 Ağustos 2022
- 243
- 139
- 23
- 37
Allaha emanet ol canım, hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallahKizlar günaydın ben kan vermeye Memorial Şişli ye gidiyorummmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha emanet ol canım, hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallahKizlar günaydın ben kan vermeye Memorial Şişli ye gidiyorummmmmm![]()
Bana kendi vermisti aysu hanım. Bu sefer Yücel bey vermedi yani öyle bur diyalog geçmedi, bankoda da gördüm ama hiç almak aklıma gelmedi, dün arkada verdi sagolsungenel bi soru soracağım sizlere hanımlar aktif olduğunuz için. İlk tedavimde burda yaptırmıştım da. Doktorlar şahsi numaralarını veriyorlar mı ? Ben hiç talep etmedim ama sanırım etmek gerekiyor herhangi bir acil durumda ulaşmak için özellikle transfer zamanında. Sizler mesaj attım felan deyince merak ettim
Hadi güzel haberle gel inşallahKizlar günaydın ben kan vermeye Memorial Şişli ye gidiyorummmmmm![]()
1 saat ite çıkar canım. En geç 1.5 saat orada mı bekliyosunuz ay memorialde otel gibş hastane :)Verdim şimdi sonucu bekliyorum2 saat dediler ama inşallah daha çabuk çıkar ve güzel bir değer ile
![]()
Valla gidemedim insan heyecandan mantık devre dışı kaldığı andayim1 saat ite çıkar canım. En geç 1.5 saat orada mı bekliyosunuz ay memorialde otel gibş hastane :)
Canım İPEK hocanın numarası varsa alabilirim benKızlar bu arada gerçekten bankoda kart vizitler var isteyen varsa doktora ait burada iken alayım yazın bana çıkmadan![]()
Hayırlısı olsun gözün aydın katlayarak artar inşallah annesine sımsıkı tutunmuştur o sen içini ferah tutKızlar sonuç çıktı 53.4 neyse 2 gün sonraya da bakmak lazım bana sayı düşük gibi geldi ama![]()
Canım bence önemli olan 2 katı artış olması o yüzden şimdilik gayet iyi bence, hayırlı olsunKızlar sonuç çıktı 53.4 neyse 2 gün sonraya da bakmak lazım bana sayı düşük gibi geldi ama![]()
Transfer saatiniz bile çok önemli bu değerin böyle çıkmasındaKızlar sonuç çıktı 53.4 neyse 2 gün sonraya da bakmak lazım bana sayı düşük gibi geldi ama![]()
Ben en son hastaydım 6 da transferden çıktımTransfer saatiniz bile çok önemli bu değerin böyle çıkmasındaiçini ferah tut kucağına almak nasıp olsun inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım, Rabbım kucagina almayı nasip etsin . İnşallah sali günkü değer daha önemli. Ceviz ve kefir günlük almaya dikkat et.Kızlar sonuç çıktı 53.4 neyse 2 gün sonraya da bakmak lazım bana sayı düşük gibi geldi ama![]()
Çok sağol canımKızlar bilginize çıkmadan bunlari alıp sizler için çekip göndereyim dedim![]()
Fndp canım yarın da senin günün inşallah senden de güzel haber alırız
![]()
Aysu Hanım güleryüzlü biri ancak ağzından çok zor laf alıyorum ve diğer doktorlarıma göre eli sert geldi bana.Ve bir yumurtan var deyip ilaçları ona göre ayarladı ancak son iki görüşmede ipek hanım arkada bir yumurta daha olduğunu farketti ilk muayenede,ancak diğerine yetiştiremedik onu. Yumurta sorunum var benim ve tek yumurta bile çok değerli benim için.umarım bilgi eksikliğimden dolayı Aysu hocanın hakkını yemiyorumdur ama tedirgin oldum yine de.bunların dışında aysu hanım da kibar ve güleryüzlü biri.Aysu hanımdan neden memnun kalmadınız ? Çok merak ettim . İlk gorusmemi onunla yapmsitim çok güleryuzlu gelmişti bana .
Bendeeeeeeİnşallah 3 te 3 oldu arka arkayayarın sir kimde idi
Bende o saatte çıkmıştımBen en son hastaydım 6 da transferden çıktım![]()