Canım heyecan dorukta yarın tekrar test var, şimdi iyiyşm hafif ağrılar var bu da iyiye işaretmiş ben estrofem kullanmıyorum seninki dondurulmuş embriyo muydu? Crinone jel ve folbiol kullanıyorum
Evet dondurulmus cnm ben estrofem,folbiol,coraspin,glifor clexsan kullaniyirum.yarin mutlaka test sonucunu yaz buraya
Benimde bir kere böyle akşama doğru olmuştu doktorumda gündüz saat 16 dan önce olursa o günü 1. gün sayıyoruz demişti, sende ona göre hesaplarsın, zaten klinik açık, sorun olmaz bence.valla canım tık yok daha bakalım akşam olursam yarın sabahtan arar söylerim bakalım ne dicek. ağrı var ama gelemiyor
Bizde il dışından geleceğiz ama öngörüşme için randevu aldım, özellikle Semra Hocadan. Gerekli bütün tahlilleri yanımda götüreceğim ama yeniden istedikleri olur ise veya başka bir işlem gerekli görür ise diyerek önceden gideceğim. Önceden negatiflerim olduğundan biraz araştırılır inşallah, sebep bulunamadı bizde çünkü. Bence sende önceden bir görüş kendisiyleMerhabalar herkese.. Maşşallah bir aile olmuşsunuz.. Bende ağustos sonu tedaviye başlama kararı aldım.. Fakat hastane ile hiç görüşmedim.. Bayramdan sonra arayıp telefon ile görüşmeyi planlıyorum.. İl dışından geleceğim için bi ön görüşme yapma şansım yok direk tedaviye başlamaya geleceğim..buradan okuduklarım bana umut ve güven verdi...umarım herşey yolunda gider.. İlk denemem olacak bana tavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok memnun kalırım..
Merhaba poldi.. Görüşcem önceden zaten.. Sen yanında hangi tahlilleri götürüon.. Bide senden bişe istediler miBizde il dışından geleceğiz ama öngörüşme için randevu aldım, özellikle Semra Hocadan. Gerekli bütün tahlilleri yanımda götüreceğim ama yeniden istedikleri olur ise veya başka bir işlem gerekli görür ise diyerek önceden gideceğim. Önceden negatiflerim olduğundan biraz araştırılır inşallah, sebep bulunamadı bizde çünkü. Bence sende önceden bir görüş kendisiyle
malesef önceden gitme şansim yok. Ancak telefonla görüşebilirim.. Bulunduğum yerde tüp bebek merkezi var ama malum şişli memorial daha mantıklı.. Burdaki yerde adetimin 2. Günü doktor muayene etti herhangi birşey sölemedi.. Benim sıkıntım yumurta rezervimin düşük olması.. Tabi rahim içine bakılmadı.. Ben tamm deseydim hemen başlıcaktı tedaviye..Canım on gorusme için ben de şehir dışında gelip gittim bir ay önce. Birkaç gün oldu tedaviye başlayalı da. Önceden bir muayene olsan Semra hanıma iyi okur bence. bizim bilemediğimiz bir sorunu fark edebiliyor doktor hanım. Rahim filmine ve istenilen bazı tetkiklere bakıp ona gore bi yol çiziliyor.
Aaaa kızlar herkes farklı ilaçlar kullanıyor mus, bende estrofem,foLbiol ,crinone jel kullanıyorum. . IlaY sen estrofem kullanmıyormusun ve diğer arkadaşım sen başka ilaçlar kullanıyormusun ya ,bunların özel bir durumunuzla mi bağlantısı var ?...
Nelocum bulanti basladimi sende ben cookkk fenayyimmmGüzelce eşinin doğum gününü kutlayin stres yapma sakın. hoplayip ziplama yeter. kan dolaşımı da gerekli o minik için.minigi sevmeye konuşmaya devam canım...günler zor geciyo sadece hepsi bu
Tamam canm yazarım inş
Gayet belirgin canım. Gozun aydın :) Rabbim kanda da yüksek değerler çıkmasını nasip etsin.Kızlar sabah dayanamayap evde yine gebelik testi yaptım ,çarşamba da yapmıştım (kanda değerim 15 çıktığı gün) ikinci çizgiyi hiç görülmemişti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördük elh. Tabii değerim kaç ,yrn istenilen nitelikte mi olur bilmiyorum ,ama elh Embriyomuz hala bizimle ,hayata tutunmaya çalışıyor ,bu bile beni çok mutlu etti. . İnşallah bu yasam mücadelesini kazananlardan olur. . Eki Görüntüle 1585035
Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah. değerin 100 -200 arası bi değer olabilir daha da yüksek olabilir hatta. Tam hatırlayamıyorum ama ben de idrarda böyle gördükten sonra yaptırdığımda 3 haneli bir rakamdı. Çifte bayram geçirmeniz dileklerimle :)Kızlar sabah dayanamayap evde yine gebelik testi yaptım ,çarşamba da yapmıştım (kanda değerim 15 çıktığı gün) ikinci çizgiyi hiç görülmemişti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördük elh. Tabii değerim kaç ,yrn istenilen nitelikte mi olur bilmiyorum ,ama elh Embriyomuz hala bizimle ,hayata tutunmaya çalışıyor ,bu bile beni çok mutlu etti. . İnşallah bu yasam mücadelesini kazananlardan olur. . Eki Görüntüle 1585035
Canim tebrukler benim bu sekildeyken 8.gun 61 cikmisti cok sukur yukseldiKızlar sabah dayanamayap evde yine gebelik testi yaptım ,çarşamba da yapmıştım (kanda değerim 15 çıktığı gün) ikinci çizgiyi hiç görülmemişti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördük elh. Tabii değerim kaç ,yrn istenilen nitelikte mi olur bilmiyorum ,ama elh Embriyomuz hala bizimle ,hayata tutunmaya çalışıyor ,bu bile beni çok mutlu etti. . İnşallah bu yasam mücadelesini kazananlardan olur. . Eki Görüntüle 1585035
İnşallah hersey pozitif olucak senin için de canım. Çok kısa bi süreçte nolduğunu anlamadan bebişin içinde büyüsün inşallaNe güzel sayfada hemen hemen herkes hamile. İnşallah ben de tedaviden olumlu sonuç alır ve hamile olurum.
Amiiiiiiiin :)İnşallah hersey pozitif olucak senin için de canım. Çok kısa bi süreçte nolduğunu anlamadan bebişin içinde büyüsün inşalla
Sadece kusma olsa iyi canim gaz sancim felaket bi de iki damla kanamam oldu bebisi de gördüm böylece kalp atışları baslamis canim çok şükürNelocum bulanti basladimi sende ben cookkk fenayyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?