Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım heyecan dorukta yarın tekrar test var, şimdi iyiyşm hafif ağrılar var bu da iyiye işaretmiş ben estrofem kullanmıyorum seninki dondurulmuş embriyo muydu? Crinone jel ve folbiol kullanıyorum

Evet dondurulmus cnm ben estrofem,folbiol,coraspin,glifor clexsan kullaniyirum.yarin mutlaka test sonucunu yaz buraya

Aaaa kızlar herkes farklı ilaçlar kullanıyor mus, bende estrofem,foLbiol ,crinone jel kullanıyorum. . IlaY sen estrofem kullanmıyormusun ve diğer arkadaşım sen başka ilaçlar kullanıyormusun ya ,bunların özel bir durumunuzla mi bağlantısı var ?...

valla canım tık yok daha bakalım akşam olursam yarın sabahtan arar söylerim bakalım ne dicek. ağrı var ama gelemiyor
Benimde bir kere böyle akşama doğru olmuştu doktorumda gündüz saat 16 dan önce olursa o günü 1. gün sayıyoruz demişti, sende ona göre hesaplarsın, zaten klinik açık, sorun olmaz bence.

Bizde il dışından geleceğiz ama öngörüşme için randevu aldım, özellikle Semra Hocadan. Gerekli bütün tahlilleri yanımda götüreceğim ama yeniden istedikleri olur ise veya başka bir işlem gerekli görür ise diyerek önceden gideceğim. Önceden negatiflerim olduğundan biraz araştırılır inşallah, sebep bulunamadı bizde çünkü. Bence sende önceden bir görüş kendisiyle

Merhaba poldi.. Görüşcem önceden zaten.. Sen yanında hangi tahlilleri götürüon.. Bide senden bişe istediler mi

malesef önceden gitme şansim yok. Ancak telefonla görüşebilirim.. Bulunduğum yerde tüp bebek merkezi var ama malum şişli memorial daha mantıklı.. Burdaki yerde adetimin 2. Günü doktor muayene etti herhangi birşey sölemedi.. Benim sıkıntım yumurta rezervimin düşük olması.. Tabi rahim içine bakılmadı.. Ben tamm deseydim hemen başlıcaktı tedaviye..

Arkadasim sanirim glifor insulin direncimle alakali digeelerini bilmiyirum

Güzelce eşinin doğum gününü kutlayin stres yapma sakın. hoplayip ziplama yeter. kan dolaşımı da gerekli o minik için.minigi sevmeye konuşmaya devam canım...günler zor geciyo sadece hepsi bu
Nelocum bulanti basladimi sende ben cookkk fenayyimmm

Kızlar sabah dayanamayap evde yine gebelik testi yaptım ,çarşamba da yapmıştım (kanda değerim 15 çıktığı gün) ikinci çizgiyi hiç görülmemişti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördük elh. Tabii değerim kaç ,yrn istenilen nitelikte mi olur bilmiyorum ,ama elh Embriyomuz hala bizimle ,hayata tutunmaya çalışıyor ,bu bile beni çok mutlu etti. . İnşallah bu yasam mücadelesini kazananlardan olur. .

Gayet belirgin canım. Gozun aydın :) Rabbim kanda da yüksek değerler çıkmasını nasip etsin.

Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah. değerin 100 -200 arası bi değer olabilir daha da yüksek olabilir hatta. Tam hatırlayamıyorum ama ben de idrarda böyle gördükten sonra yaptırdığımda 3 haneli bir rakamdı. Çifte bayram geçirmeniz dileklerimle :)

Canim tebrukler benim bu sekildeyken 8.gun 61 cikmisti cok sukur yukseldi

Tedaviye yeni baslayanlar,baslayacak olanlar ve transferi yaklasanlar ben transfer sonrasi 3 gun yattim dunledim sonra evin icinde dolasmaya basladim annemlerde kaldim yirmadim kendimi hergun bir dilim ananas yedim ve transfer gunu sigarayi biraktum sukur ilk denememde dobdurulmus 5.gun embriyosuyla 1 adet hamile kaldim.keseyi gorduk darisi 3 gun sonra kalp atisinaaa.yine de sormak istediklwriniz varsa cevaplarim.33 yasinda 4.5 yillik evliyim 2 normal yoldan gebekik ama dusukle sonuclandi.2 olumsuz asilama esinde sorun yok ben orta derece pko...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…