canim ben istanbulda Zeytinburnu suleymaniye hastanedine başvurdum amacim ilk orda yaptirip denemekti maddiyat mslum adetibin 2. Gunu gidiyorsun badliyosun onlar yonkendiriyor hetsrye bakiyorlar amh falan ücretsiz donunds bana dediler istiyor san disarda yapabilirdin cunku esinin spermi asilamayz bile uygun değil rapor verebiliriz dedi aldimmerhaba,
rapor neyin raporuydu acaba? nereden nasıl alınıyor?
He simdi anladim dogru ilk 5750 ikinci 4900 senin rapordan indirmis 1000 lirayi bende orda ikinci tedavin sandim pardon :)canim anlamadim benim ikinci drnemem ama memorial de ilk yani 5750 dedi rapoor olursa 1000tl indirim bizde 4750 verdik ama benim dobduruldu eylülde transfer
cnm pko mu var sendecanim anlamadim benim ikinci drnemem ama memorial de ilk yani 5750 dedi rapoor olursa 1000tl indirim bizde 4750 verdik ama benim dobduruldu eylülde transfer
Acil yapar canım ama özele mi devlete mi gidiosun? Ben özelde 60tl ye acilde yaptırmıştm.Günaydın kızlar. Bir yarın büyük gün test yaptıracağım. Kadın doğuma gitmem gerekiyor değil mi, acil yapmaz mi ki ?
Canım ya önceden bi idrar testi yapmadın mı :) ben çok merak edip yspmıştımGünaydın kızlar. Bir yarın büyük gün test yaptıracağım. Kadın doğuma gitmem gerekiyor değil mi, acil yapmaz mi ki ?
Yok canım yapmadım da yapmayacağım da. Zamanında çok yaptım adet Günlerim geçtiğinde sonu hep husrandi . antipati oldu o bende. :)Canım ya önceden bi idrar testi yapmadın mı :) ben çok merak edip yspmıştım
İlk muayene değil di mi canım. İlk muayenede beklemistim ben de epey ama diğerleri hep randevu saatinde almislardiHic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O
Bende 9gun kan vermistim canimYarın transfer gününü saymazsam 9.gün oluyor erken değil di mi. Diğer merkezler 12 .günde yaptiriyolarmis
Kaç çıkmıştı sonuç canimBende 9gun kan vermistim canim
Hic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O
Yarın transfer gününü saymazsam 9.gün oluyor erken değil di mi. Diğer merkezler 12 .günde yaptiriyolarmis
360 cikmisti donmustu bizimkisi yuksek o yuzden 10transfer yapildi 20sinde kan istendi banada erken gibi gelmisti ama hastanenin dedigini yapmistim fazlasinada zaten dayanilmiyo beklemek cok zor oluyorKaç çıkmıştı sonuç canim
Yok canm ilk degil...sanki ilk gelenlere oncelik veriliyomus gbi hissettim bugunİlk muayene değil di mi canım. İlk muayenede beklemistim ben de epey ama diğerleri hep randevu saatinde almislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?