Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba,
rapor neyin raporuydu acaba? nereden nasıl alınıyor?
canim ben istanbulda Zeytinburnu suleymaniye hastanedine başvurdum amacim ilk orda yaptirip denemekti maddiyat mslum adetibin 2. Gunu gidiyorsun badliyosun onlar yonkendiriyor hetsrye bakiyorlar amh falan ücretsiz donunds bana dediler istiyor san disarda yapabilirdin cunku esinin spermi asilamayz bile uygun değil rapor verebiliriz dedi aldim

canim anlamadim benim ikinci drnemem ama memorial de ilk yani 5750 dedi rapoor olursa 1000tl indirim bizde 4750 verdik ama benim dobduruldu eylülde transfer
He simdi anladim dogru ilk 5750 ikinci 4900 senin rapordan indirmis 1000 lirayi bende orda ikinci tedavin sandim pardon :)

Günaydın kızlar. Bir yarın büyük gün test yaptıracağım. Kadın doğuma gitmem gerekiyor değil mi, acil yapmaz mi ki ?

Ailemin yanındayım canım özele gitmek için ili gitmem lazım. O yüzden devlette yaptiracam

Hic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O

Yarın transfer gününü saymazsam 9.gün oluyor erken değil di mi. Diğer merkezler 12 .günde yaptiriyolarmis

Hic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O
İlk muayene değil di mi canım. İlk muayenede beklemistim ben de epey ama diğerleri hep randevu saatinde almislardi

Ben bütün tedavi boyunca yaşadım bunu, birde karşıdan geldik eşim işe gitti tekrar falan düşün artık iş falan hak getire :)

Yarın transfer gününü saymazsam 9.gün oluyor erken değil di mi. Diğer merkezler 12 .günde yaptiriyolarmis

Ben 8. günde yaptırdım :) ama sağlıklı olmuyor cidden 21 çıkmıştı ciddiye bile almadı hastane mantıken :) sonra 10. gün yine istediler 12. gün yine 14. gün yine boşu boşuna fazladan kan vermek zorunda kaldım. Gününü beklemek en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…