merhabalar arkadaşlar rabbim hepinizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun,bende vaktinde çok gün saymıştım burada şimdi 2 kızım var şükür.bu kez abimin eşi için burdayım.28 yaşında 2 düşük sonrası hamile kalamadı tüm tetkikler yapıldı tüp bebek denendi beylikdüzü medicana selman beyde başarısız oldu fakat sonradan abimdede eşindede kromozom bozukluğuöğrenildi.şimdi memorialden randevu almak istiyoruz önereceğiniz dr varmı sanırım semra hanımla 1 dr birlikte ilgileniyor.tavsiyeniz çok kıymetli.birde yengemde yumoş az ve kalitesi kötü önceki tüptede 1. kalite transfer edilmedi.bunun için ne yapabilir?pgt de belli kromozomlar inceleniyormuş birde başka yöntemde tüm kromozomlar bakılıyormuş adı ve fiyatıyla bilgisi olan varmı?çok sordum ama yardımınıza çok ihtiyacımız var..selamlar sevgiler herkese
Kesinlikle ayni fikirdeyim sonuc odaklilar ve o sonucada sorunsuz ulasmak istiyorlar bende sahsen ordan baska yere gitmem esim laparoskopimi yapan doktora dogru bi kaydi tmm doktor iyi prof gayet ilgili sakaci konuskan ama hastane degil bizim icin onemli olanda hastane degilmi evet oyle ben niye ziyan edeyim parami hayir dedim tmm sende sorum var ama butun is bende dedim benim icim isinmasi oraya bi ameliyat cd mi bile bulamadilar ben daha nasil giderim bebegimide kaybeder onlar ben memoriale ve kahraman hocaya odaklandim ya oarasi ya orasi olmasa bile ki bunu hic dusunmuyorum cok pozitifim bu sefer yine oraya giderimSemra hanım çok disiplinli belli, çok ikna edici konuşuyor, yani kafanda soru işareti kalmıyor. Eşime ilaç verdiler aldık içiyor, önceki doktorların verdiklerini asla kabul etmez di, kendisinde sorun olmadığını düşünerek karşıydı, ama Semra hoca çok güzel bir şekilde ifade edince gidip aldı, bende çok şaşırdım. Banada hiç strese girme tecrübeli yerdesin, ellerinden geleni yapacaklar dedi. Şimdiye kadarki doktorlarımı hiç sevmemişti, şaşırttı beni.
Başka bir forumda Semra hanımı ve ekibini kötülemişler, ben katılmıyorum şahsen, memnuniyet beklenti kişiden kişiye değişiyor. Ben güzel boş laflar değil, gerçekçi ve uygulayacı yaptırımlar istiyorum şahsen, sonuç odaklı...
İyi bir yer söylediğin gibi, arada kötüleyenler çıkacaktır elbet. İşlerini iyi yapıyorlar. İnşallah sonuçlarımızda çok iyi çıkar, pozitifi görürüz. Sonuç negatif çıkarsa bu oranın kötü bir yer olduğu anlamına gelmez dediğin gibi. Hadi bakalım güzel haberler vermek dileğimle...Kesinlikle ayni fikirdeyim sonuc odaklilar ve o sonucada sorunsuz ulasmak istiyorlar bende sahsen ordan baska yere gitmem esim laparoskopimi yapan doktora dogru bi kaydi tmm doktor iyi prof gayet ilgili sakaci konuskan ama hastane degil bizim icin onemli olanda hastane degilmi evet oyle ben niye ziyan edeyim parami hayir dedim tmm sende sorum var ama butun is bende dedim benim icim isinmasi oraya bi ameliyat cd mi bile bulamadilar ben daha nasil giderim bebegimide kaybeder onlar ben memoriale ve kahraman hocaya odaklandim ya oarasi ya orasi olmasa bile ki bunu hic dusunmuyorum cok pozitifim bu sefer yine oraya giderim
Anladım canım, bize verilen kitapçığa baktım orada da yetişirse taze olacak, yetişmezse donmuş denilmiş.Canim genetikten sonra saglikli bulunursa taze transfer ypilacak misal 3 saglikli ciksa 1 transfer ypip digerleri donduruluyor. Bizee oyle sylenmisti
Bencede sonuc kotu bile ciksa orayi kimse kotulemesin inanmam cunku buna ben :) hadi bakalim iyi haberlerle donelimmm insallah hayirlisiyla yok yok ben cidden inaniyorum bu kez hatta nasipse semra hanim dogurtsun beni :) yada kahraman hocam :) ay adetimmm gellll gelde gideyim artik :)İyi bir yer söylediğin gibi, arada kötüleyenler çıkacaktır elbet. İşlerini iyi yapıyorlar. İnşallah sonuçlarımızda çok iyi çıkar, pozitifi görürüz. Sonuç negatif çıkarsa bu oranın kötü bir yer olduğu anlamına gelmez dediğin gibi. Hadi bakalım güzel haberler vermek dileğimle...
Merhaba, ilk görüşmede Semra hoca şart fakat. Burada en çok hande hanımın adını duydum fakat ikisini bir randevu vermiyorlar, zaten sistemleri tek doktorla sınırlı kalmıyor, doktorun izin gününe ve yoğunluğuna göre değişiyor. Ben Kahraman bey ve Semra hımla görüştüm şimdilik gayet ilgililer, soğuk birisi ama gayet ilgili Kahraman bey...merhabalar arkadaşlar rabbim hepinizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun,bende vaktinde çok gün saymıştım burada şimdi 2 kızım var şükür.bu kez abimin eşi için burdayım.28 yaşında 2 düşük sonrası hamile kalamadı tüm tetkikler yapıldı tüp bebek denendi beylikdüzü medicana selman beyde başarısız oldu fakat sonradan abimdede eşindede kromozom bozukluğuöğrenildi.şimdi memorialden randevu almak istiyoruz önereceğiniz dr varmı sanırım semra hanımla 1 dr birlikte ilgileniyor.tavsiyeniz çok kıymetli.birde yengemde yumoş az ve kalitesi kötü önceki tüptede 1. kalite transfer edilmedi.bunun için ne yapabilir?pgt de belli kromozomlar inceleniyormuş birde başka yöntemde tüm kromozomlar bakılıyormuş adı ve fiyatıyla bilgisi olan varmı?çok sordum ama yardımınıza çok ihtiyacımız var..selamlar sevgiler herkese
İnşallah canım, inanmak başarmanın yarısı demişler...Bende adetimi bekliyorum histereskopi için gün verecekler bende heyecanlanıyorum, hem şehir dışı hem yeni bir hastane...ayrıca yeni umutlar demek..inşallah bu sefer olacak...Bencede sonuc kotu bile ciksa orayi kimse kotulemesin inanmam cunku buna ben :) hadi bakalim iyi haberlerle donelimmm insallah hayirlisiyla yok yok ben cidden inaniyorum bu kez hatta nasipse semra hanim dogurtsun beni :) yada kahraman hocam :) ay adetimmm gellll gelde gideyim artik :)
benim oradaki 2. tedavimdi o yüzden 5.950 tl ödedim , paket fiyatı oluyor bu sanırım ilk gidenler içinde 6.950 tl demişlerdiArkadaslar memorıalde tup bebek fiyatı nedır?
5900canim eger rapor kullandinsa 1000lira dusuyolarArkadaslar memorıalde tup bebek fiyatı nedır?
bana söylenen ikinci tedavim olduğu için 5.950 yeni ödedik işte parayı, ilk denemen olsaydı 6.950 dediler5900canim eger rapor kullandinsa 1000lira dusuyolar
nahre cim senin kacinci denemen ilk kiminleydinBencede sonuc kotu bile ciksa orayi kimse kotulemesin inanmam cunku buna ben :) hadi bakalim iyi haberlerle donelimmm insallah hayirlisiyla yok yok ben cidden inaniyorum bu kez hatta nasipse semra hanim dogurtsun beni :) yada kahraman hocam :) ay adetimmm gellll gelde gideyim artik :)
Benim ikinci ilkinde kayseri memorialdeydim is icin ordaydik orda oldu doktorum nurettin turktekindi olmadi tutmadi 3 tane koyulmasina ragmennahre cim senin kacinci denemen ilk kiminleydin
Benim ikinci tedavim olucak ve 4900 denildi sizinki kacinci ilk mi neden yuksek bu kadarCanım benim raporum vardi 1000 tl indirim oldu zam mi gelmis bizde 5750 demislerdi fiyati anlamadim
Ikinci icin bu kadar alinmiyor neden oyle dediler size 4900 ikinci oldugu icin oburude memorial kayserideydi hatta bi biz boyle durumda indirim yapiyoruz dediler baska memorialde uygulanmiyormus bubana söylenen ikinci tedavim olduğu için 5.950 yeni ödedik işte parayı, ilk denemen olsaydı 6.950 dediler
merhaba,Canım benim raporum vardi 1000 tl indirim oldu zam mi gelmis bizde 5750 demislerdi fiyati anlamadim
merhaba, ohss riski nedir acaba?
canim anlamadim benim ikinci drnemem ama memorial de ilk yani 5750 dedi rapoor olursa 1000tl indirim bizde 4750 verdik ama benim dobduruldu eylülde transferBenim ikinci tedavim olucak ve 4900 denildi sizinki kacinci ilk mi neden yuksek bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?