Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben bütün tedavi boyunca yaşadım bunu, birde karşıdan geldik eşim işe gitti tekrar falan düşün artık iş falan hak getire :)
Uf cok sinir bozucu bi de urolojideki sekrer kiza dalcaktm az daha :/ acil bi randevu ayarlayamadilar esime gel bakariz diyolar snra bz de tup bebek hemsiremizle gittik diyo ki ben ayarlamistm gelmediler...ayarlamis olsan geliriz dmi hemen ://// atistik sagolsunlar..cozum degil sorun uretiyor

Hangisi kısa siyah sacli olan mi

Saçını mi boyatti acaba. Aynı kişiden bahsediyoz sanırım. Ben de sorun yaşadım o bayanla. Egosu tavan yapmis
Egosuna baslarim onun tovbe ya rabbim..hem moral motivasyondan bahsediyolar ekipce hem de yan uroloji ekibinde catlaklar var...ayarimi bozdu sabah sabah :/ neyse bi ne idugu belli olmayan birinin benim daha yola cikmamis yumurta halde bekleyen bebisime etki etmesine izin vermicem daha fazla

Uroloji isimizi siyah uzun sacli guzel bi kiz var o halletti daha yeni..sabah 8 den beri burdayiz gidiyoruz sukur btti

Uroloji isimizi siyah uzun sacli guzel bi kiz var o halletti daha yeni..sabah 8 den beri burdayiz gidiyoruz sukur btti
Sikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonuc

Sikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonuc
Haklisin canm.senin durum da cook fenaymis ya.. ama ben Banu doktorumu cok sevdim :) insaallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.

Hic bu kadar magdur olmamistm burda. Randevu saatimiz gectigi halde 1,5 saattir bekliyoruz iceriye girmeyi fitik olmus durumdaym :O
canım valla ben hep bekledim hic tam saatte olmadi hatta ilk adetin ikinci gunu gittigimde 1saat 20 dk bekledim ne yapalım sonu iyi güzel olsunda razi olduk beklemelere

canım valla ben hep bekledim hic tam saatte olmadi hatta ilk adetin ikinci gunu gittigimde 1saat 20 dk bekledim ne yapalım sonu iyi güzel olsunda razi olduk beklemelere
Beklemek neyse isini halletseler :/ semen analizine gire urolojiye gonderiolar..esimin bi dgeri yuksek ckti doktora gosterdik iste o kadarcik isimiz vardi urolojide..neyse ki sorun degilmis.insaallah hepmiz mutlu sonlara ulasiriz

insaallah olurr cnm Allah tan umit kesilmezz. Bizimde tedavideki zor surec saglikli cikarmi cikmaz mi dusuncesii kismetimizde varsaa cnmm emin oll 1 embriyo iledee olurr bizz gucumuzu mucadelemizii sonunaa kadarr vermeyee hazirizz yeterkii bebislerimiz olsnn. Birbirimizee duaa edelimm biz birbirimizii anlarizz hepimizn umudu istegii aynii.. aynii sey icin cabaliyoruz.. Allah bizleree ve tumm isteyenleree sagliklii hyirlii evlatlar nasip etsinn insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…