Canm an itibariyle 40 dakika dolmus durumsa masada bekliyorum dedigin gbi :/ sabir isteyen bir surec Allah yardimcimiz olsunSikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonuc
Pozitif sonucunu bekliyorum canim insallahhh pozitif sonuçla geleceksinÇok heyecanliyim canım. Yarın sonucu ogrenecegim. İnşallah pozitif olur. Çok korkuyorum.dua et bana :)
İnşallah canım. Öğleden sonra ogrenecegim sonucu ama bi hüzün çöktü banaPozitif sonucunu bekliyorum canim insallahhh pozitif sonuçla geleceksin
Fndfrkrnd nerelerdesin arkadasim goremedim seni uzun zamandir sen de girmemissin nasil gidiyor hamislikTşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubn
Yok canim güzel düşün güzel olsun ben internetten almıştım sonucu sayfayi acarken her denememde kalbim agzimdan cikacak gibi oluyorduuu.anliyorum seni insan olumlu olumsuz her seyi dusunuyor ama içimden pozitif gibi geciyo benim kuzum yaa insallah oyle olurrİnşallah canım. Öğleden sonra ogrenecegim sonucu ama bi hüzün çöktü banasanki olmadi
İnşallah canım insallahYok canim güzel düşün güzel olsun ben internetten almıştım sonucu sayfayi acarken her denememde kalbim agzimdan cikacak gibi oluyorduuu.anliyorum seni insan olumlu olumsuz her seyi dusunuyor ama içimden pozitif gibi geciyo benim kuzum yaa insallah oyle olurr
Sonu guzel olsun bekliyoruz canim napalim hersey bebislerimiz icinCanm an itibariyle 40 dakika dolmus durumsa masada bekliyorum dedigin gbi :/ sabir isteyen bir surec Allah yardimcimiz olsun
canim ne yaptin cikti mi sonucİnşallah canım insallah
Canm an itibariyle 40 dakika dolmus durumsa masada bekliyorum dedigin gbi :/ sabir isteyen bir surec Allah yardimcimiz olsun
Harika fikir.. zaten skintidan kalktm cantamdan telefonumu aldmBekleme canım örtüyü sar beline dolan ben öyle yapardımbir tedavi daha görürsem o vaziyette hastane içinde de dolanmayı hedefliyorum
amin canım...inşallah...söylediğin gibi dualarımızı eksik etmeyelim, Rabbim yardımcımız olsun.Sevgiler..insaallah olurr cnm Allah tan umit kesilmezz. Bizimde tedavideki zor surec saglikli cikarmi cikmaz mi dusuncesii kismetimizde varsaa cnmm emin oll 1 embriyo iledee olurr bizz gucumuzu mucadelemizii sonunaa kadarr vermeyee hazirizz yeterkii bebislerimiz olsnn. Birbirimizee duaa edelimm biz birbirimizii anlarizz hepimizn umudu istegii aynii.. aynii sey icin cabaliyoruz.. Allah bizleree ve tumm isteyenleree sagliklii hyirlii evlatlar nasip etsinn insaallah..
Masallah insallah artar canim sonra kalp atisi heycani sonra cinsiyet dogum derken gunler gelip su gibi gecsin sagliklaArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Ollllleeyyyyyy cok sevindim tatlım çok guzel degerin insallah Allah tamamina erdirirArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Amin canım. Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin. Kucagimiza hayırlısıyla almayı nasip etsinInsallah doguruna kadar buradayiz canım hiç bitmiyor merak acaba vs vs. Allah hepimize sorunsuz güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah. Aramiza yeni katilan arkadaslar da olmuş insallah hepinizden böyle güzel haberler duyarız kızlar
Arkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
Tebrikler canım değerin kat kat artsın ve Rabbim hepimize de evlatlarimizi koklamayi nasip etsin insArkadaşlarımmmmmm değerim 111 :)) hamileyim :)) inşallah katlanmaya devam eder
İnşallah canım. İsteyen herkese dua ediyorum ,Rabbim herkese nasip etsinCanım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı da bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?