Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sikma canini bazen.boyle olumsuzluklar oluyo ben masada dusun o pozisyonda tam iki saat bekledim disarda bekledigimi saymiyorum.bile ama olsun bak cok sukur sonu guzel oldu umarim seninde guzel olur sonuc
Canm an itibariyle 40 dakika dolmus durumsa masada bekliyorum dedigin gbi :/ sabir isteyen bir surec Allah yardimcimiz olsun

Tşk ediyorum arkadaşım jeli transfer günün den bi kaç önce veriyorkar 13. Haftaya kadar kullanıyırsun dülük önleyşci cnm.Senin de tedavin hayırlı olsubn
Fndfrkrnd nerelerdesin arkadasim goremedim seni uzun zamandir sen de girmemissin nasil gidiyor hamislik

İnşallah canım. Öğleden sonra ogrenecegim sonucu ama bi hüzün çöktü bana sanki olmadi
Yok canim güzel düşün güzel olsun ben internetten almıştım sonucu sayfayi acarken her denememde kalbim agzimdan cikacak gibi oluyorduuu.anliyorum seni insan olumlu olumsuz her seyi dusunuyor ama içimden pozitif gibi geciyo benim kuzum yaa insallah oyle olurr

İnşallah canım insallah

Bekleme canım örtüyü sar beline dolan ben öyle yapardım bir tedavi daha görürsem o vaziyette hastane içinde de dolanmayı hedefliyorum
Harika fikir.. zaten skintidan kalktm cantamdan telefonumu aldm.. kizlar insaallah herkrs pozitif sonucuna ulasir benm embriyolar mecburo donacak cunku cok yumurta eldi dildi ve yumurtaliklar buyumus hayallerm yikildi bi an vardir bi hayr iki ay daha sabretcem..bu surec.benm sabrimi olgunlastircak insaallah

amin canım...inşallah...söylediğin gibi dualarımızı eksik etmeyelim, Rabbim yardımcımız olsun.Sevgiler..

Insallah doguruna kadar buradayiz canım hiç bitmiyor merak acaba vs vs. Allah hepimize sorunsuz güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah. Aramiza yeni katilan arkadaslar da olmuş insallah hepinizden böyle güzel haberler duyarız kızlar

Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İyi ki varsiniz,çok şey öğrendim sizlerden, hep destek oldunuz. Sağ olun. İyi ki varsiniz :
Amin canım. Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin. Kucagimiza hayırlısıyla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…