Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[QUOTE="whiterose00, post: 42056225, member: 6300Kizlar jeli sadece sabahları yapmam söylendi hastaneden. Gebelikten sonra sizler de mi sabah yapıyorsunuz sadece?[/QUOTE]
Canim sana bu bilgiyi hemsirelermi verdi. Lutfen dr.unla konus ona sor. Cunku bi arkadasada tek demis hemsireler , dr.una sormus doktoruda cift basladik cift devam edeceksin demis. Ne olur ne olmaz sen dr.una sor canim

Korkma senin de pozitif insallah canim dondurulmuştu senin diye hatırlıyorum o yüzden korkma yavrun seninledir insallahhh
Evet canim dondurulmuş tu. İnşallah oyledir 1 tane transfer edildi, insallah benimledir bebegim[/QUOTE] inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendi

Evet canim dondurulmuş tu. İnşallah oyledir 1 tane transfer edildi, insallah benimledir bebegim
inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendi[/QUOTE]

Amin canim cumlemize insallah. 2.denemem,hatta asilamamida sayrsam 3. Tedavim. o yuzden stres dahada cok. Sen ne durumdasin?

inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendi

Amin canim cumlemize insallah. 2.denemem,hatta asilamamida sayrsam 3. Tedavim. o yuzden stres dahada cok. Sen ne durumdasin?[/QUOTE] ben beklemedeyim transfer icin dobduruldu ohsz riskinden dolayi ilki baska hastanede negatif memorial de ilk ama ikunci toplamda bakalim hayirlisi inşallah

Kizlar jeli sadece sabahları yapmam söylendi hastaneden. Gebelikten sonra sizler de mi sabah yapıyorsunuz sadece?

Pozitif sonucu aldiktan sonra benimde teke dusmustu crinone, bazi yerler 2 sekilde devam ediyor benimde kafam karismisti ozaman sormustum sadece sabah olarak 12. Haftaya kadar devam ettim.. Hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Sağ ol canim

whiterose canım ALLAH hayırlı ugurlu etsin ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin benim sana ve hepinize bikaç sorum olucak sürekli burayı takip ediyorum kurban bayramından sonra memorialde tüp bebek düşünüyorum hastaneden ve doktorlardan memnunmusun ilgi alaka nasıl birde kaç para ödedin ve raporlumu yaptırdın yani tüp bebek raporun olursa 1000 tl idirim oluyormuş birde hiç erkek doktor veya hemşireler muayene veya transter olurken giriyolarmı

Sağ ol canım. Rabbim herkese nasip etsin. Benim doktorum bayandı. Yumurta toplamayı genelde melih bey yapiyor. İstemeden kendi bayan doktorun da yapar. Ben bir yıllık evli olduğum için raporum yok. Raporu olanlara 1000 liralık indirim yapılıyormuş.

Erkek doktor istemezsen girmiyo opuyada transferede hemsireler muyane etmiyo en azindan bana denk gelmedi ben raporluydum 1000lira indirim yaptilar 4700 odedik yalnis hatirlamiyorsam iyi bir merkez doktorlarida iyi zaten ekip isi kendi doktorun.olmadigi zaman diger doktorada randevu verebiliyorlar randevu saatini biraz geciyo siranin sana gelmesi yoksa baska hic bir kotu tarafi yok ilgililer hemsirelede oyle kan alan hemsire bile cok.iyi hakkinda hagirlisi olsun canim icin rahat gidebilecegin.bir hastane

Amin canim cumlemize insallah. 2.denemem,hatta asilamamida sayrsam 3. Tedavim. o yuzden stres dahada cok. Sen ne durumdasin?
ben beklemedeyim transfer icin dobduruldu ohsz riskinden dolayi ilki baska hastanede negatif memorial de ilk ama ikunci toplamda bakalim hayirlisi inşallah[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canim. Gec olsun guc olmasin hic uzulme dondurulmusta sans daha yuksek diyorlar rahim dinlenmis oldugu icin. Burda da epey ornegi var, ohss olup embryolari dondurulan cogu hamile kaldi Allah in izniyle

kızlar temmuzun 20 de dondurulmuş embriyo transfer edildi ve coookkk şükür hamileyimm agustosun 20 de kalp atışını duyucaz inşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Transferin ikinci günü kanamam oldu ve gene olmadı die düşünürken Rabbim yüzümüzü güldürdü.Sakın umutsuzluğa kapılmayın,pozitif olun

Hayirli olsun canmmm darisi basimizaaa ♡

Maşallah canim hiç bibir sıkıntı olmaz aksine sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir kafana takma değerin iyi
Çok sağ ol canım. Hep iki katı artış bekleniyor ya benimki iki katından fazla olunca endiselenmisti
Canım kaç embriyo transfer edilmişti?? Değerin maşallah çok güzel Allah sonuna kadar daim etsin sıkıntısız bi hamilelik yaşatsın sana ve hepimize.
inşallah canım 5aa kalitesinde bir tane transfer edilmisti

ay hikayemiz aynı benim de tuttu ayın yirmisinde kontrollü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…