- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Evet canim dondurulmuş tu. İnşallah oyledir 1 tane transfer edildi, insallah benimledir bebegim[/QUOTE] inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendiKorkma senin de pozitif insallah canim dondurulmuştu senin diye hatırlıyorum o yüzden korkma yavrun seninledir insallahhh
inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendi[/QUOTE]Evet canim dondurulmuş tu. İnşallah oyledir 1 tane transfer edildi, insallah benimledir bebegim
inşallah yavrum senunledir bebegin rabbim yardimcimiz olsun korkma kaçıncı denemendi
Kizlar jeli sadece sabahları yapmam söylendi hastaneden. Gebelikten sonra sizler de mi sabah yapıyorsunuz sadece?
Sağ ol canimPozitif sonucu aldiktan sonra benimde teke dusmustu crinone, bazi yerler 2 sekilde devam ediyor benimde kafam karismisti ozaman sormustum sadece sabah olarak 12. Haftaya kadar devam ettim.. Hayirli olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sağ ol canım. Rabbim herkese nasip etsin. Benim doktorum bayandı. Yumurta toplamayı genelde melih bey yapiyor. İstemeden kendi bayan doktorun da yapar. Ben bir yıllık evli olduğum için raporum yok. Raporu olanlara 1000 liralık indirim yapılıyormuş.whiterose canım ALLAH hayırlı ugurlu etsin ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin benim sana ve hepinize bikaç sorum olucak sürekli burayı takip ediyorum kurban bayramından sonra memorialde tüp bebek düşünüyorum hastaneden ve doktorlardan memnunmusun ilgi alaka nasıl birde kaç para ödedin ve raporlumu yaptırdın yani tüp bebek raporun olursa 1000 tl idirim oluyormuş birde hiç erkek doktor veya hemşireler muayene veya transter olurken giriyolarmı
Erkek doktor istemezsen girmiyo opuyada transferede hemsireler muyane etmiyo en azindan bana denk gelmedi ben raporluydum 1000lira indirim yaptilar 4700 odedik yalnis hatirlamiyorsam iyi bir merkez doktorlarida iyi zaten ekip isi kendi doktorun.olmadigi zaman diger doktorada randevu verebiliyorlar randevu saatini biraz geciyo siranin sana gelmesi yoksa baska hic bir kotu tarafi yok ilgililer hemsirelede oyle kan alan hemsire bile cok.iyi hakkinda hagirlisi olsun canim icin rahat gidebilecegin.bir hastanewhiterose canım ALLAH hayırlı ugurlu etsin ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin benim sana ve hepinize bikaç sorum olucak sürekli burayı takip ediyorum kurban bayramından sonra memorialde tüp bebek düşünüyorum hastaneden ve doktorlardan memnunmusun ilgi alaka nasıl birde kaç para ödedin ve raporlumu yaptırdın yani tüp bebek raporun olursa 1000 tl idirim oluyormuş birde hiç erkek doktor veya hemşireler muayene veya transter olurken giriyolarmı
ben beklemedeyim transfer icin dobduruldu ohsz riskinden dolayi ilki baska hastanede negatif memorial de ilk ama ikunci toplamda bakalim hayirlisi inşallah[/QUOTE]Amin canim cumlemize insallah. 2.denemem,hatta asilamamida sayrsam 3. Tedavim. o yuzden stres dahada cok. Sen ne durumdasin?
Hayirli olsun canmmm darisi basimizaaa ♡kızlar temmuzun 20 de dondurulmuş embriyo transfer edildi ve coookkk şükür hamileyimmagustosun 20 de kalp atışını duyucaz inşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Transferin ikinci günü kanamam oldu ve gene olmadı die düşünürken Rabbim yüzümüzü güldürdü.Sakın umutsuzluğa kapılmayın,pozitif olun
Maşallah canimGünaydın kızlar.9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. Artış fazla sıkıntı olur mu.iki katından fazla
Çok sağ ol canım. Hep iki katı artış bekleniyor ya benimki iki katından fazla olunca endiselenmistimMaşallah canimhiç bibir sıkıntı olmaz aksine sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir kafana takma değerin iyi
Canım kaç embriyo transfer edilmişti?? Değerin maşallah çok güzel Allah sonuna kadar daim etsin sıkıntısız bi hamilelik yaşatsın sana ve hepimize.Günaydın kızlar.9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. Artış fazla sıkıntı olur mu.iki katından fazla
Hiç sikinti olmaz canim supriz yapip ikiz bile olabilirGünaydın kızlar.9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. Artış fazla sıkıntı olur mu.iki katından fazla
Çok sağ ol canım. Hep iki katı artış bekleniyor ya benimki iki katından fazla olunca endiselenmistiMaşallah canimhiç bibir sıkıntı olmaz aksine sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir kafana takma değerin iyi
inşallah canım 5aa kalitesinde bir tane transfer edilmistiCanım kaç embriyo transfer edilmişti?? Değerin maşallah çok güzel Allah sonuna kadar daim etsin sıkıntısız bi hamilelik yaşatsın sana ve hepimize.
ay hikayemiz aynı benim de tuttu ayın yirmisinde kontrollü varkızlar temmuzun 20 de dondurulmuş embriyo transfer edildi ve coookkk şükür hamileyimmagustosun 20 de kalp atışını duyucaz inşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Transferin ikinci günü kanamam oldu ve gene olmadı die düşünürken Rabbim yüzümüzü güldürdü.Sakın umutsuzluğa kapılmayın,pozitif olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?