Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[QUOTE="whiterose00, post: 42056225, member: 6300Kizlar jeli sadece sabahları yapmam söylendi hastaneden. Gebelikten sonra sizler de mi sabah yapıyorsunuz sadece?
Canim sana bu bilgiyi hemsirelermi verdi. Lutfen dr.unla konus ona sor. Cunku bi arkadasada tek demis hemsireler , dr.una sormus doktoruda cift basladik cift devam edeceksin demis. Ne olur ne olmaz sen dr.una sor canim[/QUOTE]
Blue sonucunu bekliyoruz canım pozitifi al da gel insallahh

Günaydın kızlar.9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. Artış fazla sıkıntı olur mu.iki katından fazla

ay hikayemiz aynı benim de tuttu ayın yirmisinde kontrollü var

Maşallah kızlar ya ne güzel ,rabbim tamamına erdirsin insallah ,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim sana bu bilgiyi hemsirelermi verdi. Lutfen dr.unla konus ona sor. Cunku bi arkadasada tek demis hemsireler , dr.una sormus doktoruda cift basladik cift devam edeceksin demis. Ne olur ne olmaz sen dr.una sor canim
Blue sonucunu bekliyoruz canım pozitifi al da gel insallahh[/QUOTE]
malesef canım güzel haberim yok negatif sonucum çok uzgunum

Blue sonucunu bekliyoruz canım pozitifi al da gel insallahh
malesef canım güzel haberim yok negatif sonucum çok uzgunum[/QUOTE]
Çok üzüldüm canim yaaa ama olsun toparlamaya çalış çok zor oluyor negatif sonuç almak ama canimiz sagolsun çok iyi kalite dedikleri tutmuyor bazen daha düşük kalite koyduklari tutuyor benim oyle oldu.vakit saat gelmemis daha demek ki.donmus kalmıştı senin diye hatırlıyorum

Canim ne guzel rabbim tamamina erdirsin kacinci denemendi acaba

Günaydın kızlar.9.gün 111 olan degerim bugün 11.gün 314 olmuş. Artış fazla sıkıntı olur mu.iki katından fazla
bebegim ne guzel rabbim hep saglikla devamina erdirsin hep guzel haberler ver

Çok üzüldüm canim yaaa ama olsun toparlamaya çalış çok zor oluyor negatif sonuç almak ama canimiz sagolsun çok iyi kalite dedikleri tutmuyor bazen daha düşük kalite koyduklari tutuyor benim oyle oldu.vakit saat gelmemis daha demek ki.donmus kalmıştı senin diye hatırlıyorum[/QUOTE]
Evet canim var dondurulmusum. Kismet bakalim insallah onlar tutar Rabbim izin verirse

canım ya sikma canini bebeğim inan her negatif hepimiz uzuluyoruz bu ikinci denememiydi[/QUOTE]
Evet canim 2. Denememdi. Eksik olmayin Allah razi olsun hepinizden. Benim siram gelmemis. Insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun

merhaba kızlsr eylul ayında tedavıye baslayacaz memorıalde onerceqınız bır doktor var mı acaba hangısıne gıtmeyelım ordakı doktorlar hakkında bır bılgım yok yardımcı olurmusunuz

merhaba kızlsr eylul ayında tedavıye baslayacaz memorıalde onerceqınız bır doktor var mı acaba hangısıne gıtmeyelım ordakı doktorlar hakkında bır bılgım yok yardımcı olurmusunuz
hande hanım bnce cnm çok sıcak pozitif birisi benim doktorum çok memnunum bnce ona git derim

Canim memoriala mi gidiceksinz. Hande hanimin iyi oldugunu okudum.bende hande hanimi istiyorum.insallah Allah nasip eder. Esin tese olacak dimi

Ayşe hanım derim ben kesinlikle, diğerlerinin de olumsuz bir yanını görmedim ama Ayşe hanım çok samimi geldi bana. Birde şaşırmayın diye bilgi veriyorum, ekip çalışması olduğundan hangi doktoru seçerseniz seçin arada başka doktorlarda geçiyorsunuz ben Aylin hanım, Hande hanım ve Ayşe hanıma tedavi oldum mesela ama aslında Hande hanımı seçerek gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…