Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben banu hanimla basladim onunla devam ediyorum gayet memnunum beklentiye gore degisir memnuniyet kizlar nasip ya Allah bismillah diyin başlayin iyi olur insaallah

malesef canım güzel haberim yok negatif sonucum çok uzgunum
canım ya sikma canini bebeğim inan her negatif hepimiz uzuluyoruz bu ikinci denememiydi[/QUOTE]
Livess canim merhaba.sana bir sey sormak istiyorum sen mail gönderiyorum hemen dönüyorlar demiştin kime ve hangi adresten goderiyorsun ben dün gonderdim druma hala yazmadi cevap

Merhaba kızlar,
Geçen hafta perşembe 6. Gün transferi oldum bugun kasıklarımda arada bir agrı geliyor cuma gunu kan tahlilim var kalbim durcak sanki her anı heyecan dolu. Birde jel kaşıntı yapıyormu ? 3. denememiz ama ilk defa jel kullanıyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz güzel haberler yazalım bebişlerimizin yaramazlıklarından bahsederiz inşallahhh

Canim insallahh cok guzel haberler veririz birbirimize. Ama icimden bi his sizde bulunur diyor tesede insallah :) biz ekim de dusunuyoruz canim
benımde oyle ıcımde bır hıs var ama sadece hısle kalıyo ınsallah bulunurda bırbırımıze guzel haberler verırırz adetım gecıkmezse 25 eylulde tedavı baslar bakalım hakkımızda hayırlısı

Canimm insallah guzel haberler verirsiniz.Allah yardimciniz olsun.

Kaşıntı yapar canım merak etme tahrişte yapıyor zamanla. Allah yardımcın olsun güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

kızlar esım ıkı kere tese oldu ıkısıde sıfır sonuc bu sefer tedavı olup tese olalım dıyoruz memorıual murad basarı dusunuyoruz sızce nasıl bı doktor

Aaaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) benden önce doğurdun valla güle güle büyüt yavrunu

Aaaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) benden önce doğurdun valla güle güle büyüt yavrunu

Sagol cnm darisi senin basina saglikla insallah.. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti durmadi giderek artti acilmada artmaya basliyinca beklemeden aldilar. Minicik kuzum daha insallah saglikla buyur.

allah bızlerede nasıp etsın ınsallahhh

Ayy canım yaa gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…