canım ya sikma canini bebeğim inan her negatif hepimiz uzuluyoruz bu ikinci denememiydi[/QUOTE]malesef canım güzel haberim yok negatif sonucum çok uzgunum
evet cnm tese olacak eylulde baslayacaz artık ertelemek ıstemıyorum sızde mı eylulde baslıyorsunuzCanim memoriala mi gidiceksinz. Hande hanimin iyi oldugunu okudum.bende hande hanimi istiyorum.insallah Allah nasip eder. Esin tese olacak dimi
Canim insallahh cok guzel haberler veririz birbirimize. Ama icimden bi his sizde bulunur diyor tesede insallah :) biz ekim de dusunuyoruz canimevet cnm tese olacak eylulde baslayacaz artık ertelemek ıstemıyorum sızde mı eylulde baslıyorsunuz
benımde oyle ıcımde bır hıs var ama sadece hısle kalıyo ınsallah bulunurda bırbırımıze guzel haberler verırırz adetım gecıkmezse 25 eylulde tedavı baslar bakalım hakkımızda hayırlısıCanim insallahh cok guzel haberler veririz birbirimize. Ama icimden bi his sizde bulunur diyor tesede insallah :) biz ekim de dusunuyoruz canim
Canimm insallah guzel haberler verirsiniz.Allah yardimciniz olsun.benımde oyle ıcımde bır hıs var ama sadece hısle kalıyo ınsallah bulunurda bırbırımıze guzel haberler verırırz adetım gecıkmezse 25 eylulde tedavı baslar bakalım hakkımızda hayırlısı
saqol cnm ınsallah sızdende duyarım guzel haberlerCanimm insallah guzel haberler verirsiniz.Allah yardimciniz olsun.
Insallahh canimm :)saqol cnm ınsallah sızdende duyarım guzel haberler
Merhaba kızlar,
Geçen hafta perşembe 6. Gün transferi oldum bugun kasıklarımda arada bir agrı geliyor cuma gunu kan tahlilim varkalbim durcak sanki her anı heyecan dolu. Birde jel kaşıntı yapıyormu ? 3. denememiz ama ilk defa jel kullanıyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz güzel haberler yazalım bebişlerimizin yaramazlıklarından bahsederiz inşallahhh
35+0 da kizimiz aceleci davrandi geldi kollarimiza cok sukur bugunumuze hala inanamiyorum gercek mi diye. Kimse umutsuz olmasin 10 yil sonunda onca tedavi sonrasi rabbim nasip etti darisi tum isteyenlere olsun insallah rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
Aaaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) benden önce doğurdun valla güle güle büyüt yavrunu
Masallah saglikla buyutun insallah canimSagol cnm darisi senin basina saglikla insallah.. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti durmadi giderek artti acilmada artmaya basliyinca beklemeden aldilar. Minicik kuzum daha insallah saglikla buyur.
allah bızlerede nasıp etsın ınsallahhh35+0 da kizimiz aceleci davrandi geldi kollarimiza cok sukur bugunumuze hala inanamiyorum gercek mi diye. Kimse umutsuz olmasin 10 yil sonunda onca tedavi sonrasi rabbim nasip etti darisi tum isteyenlere olsun insallah rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
35+0 da kizimiz aceleci davrandi geldi kollarimiza cok sukur bugunumuze hala inanamiyorum gercek mi diye. Kimse umutsuz olmasin 10 yil sonunda onca tedavi sonrasi rabbim nasip etti darisi tum isteyenlere olsun insallah rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...
Sagol cnm darisi senin basina saglikla insallah.. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti durmadi giderek artti acilmada artmaya basliyinca beklemeden aldilar. Minicik kuzum daha insallah saglikla buyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?