Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım normal doğum mu sezaryen mi oldun

Sezaryan oldu cnm spinal anestezi, genel anesteziden daha rahat oluyomus agri kesici rahatlatiyo etkisi gecince biraz sanci oluyo tabi
Rabbim herkese nasip etsin insallah, hic olmuycak gibi geliyordu hamileligimde bile hep korku yasiyordum, dogdu Hala gozumu ayiramiyorum uyuyamiyorum bile bambaska duygular cok sukur bugune

Rüya gibi dimi..insan onca sene bekleyince inanamıyor..rabbim güzel günlerini göstersin inşallah..en kısa zamanda bizlerede yaşatsın bu tatlı şaşkınlıkları

Hayırlı ugurlu anali babali büyüsün inşallah. Darısı isteyen bekleyen herkese olsun.gule gule büyütün inşallah. Ilk zamanlar uykusuzluk çok oluyor ya birsey olursa gormez duymazsam diye tetikte oluyorsun ama geçiyor zamanla dahadoğrusu geçmiyor da azaliyor :-D

Saglicakla büyütün minik prensesi inşallah hayırlı bir evlat olsun darısı da tüm isteyenlere

kızlar esım ıkı kere tese oldu ıkısıde sıfır sonuc bu sefer tedavı olup tese olalım dıyoruz memorıual murad basarı dusunuyoruz sızce nasıl bı doktor
Benim esimde tesa oldu iğneyle narkoz vermeden Sperm aldılar murat bey çok konuşmaz ama bence süper bi doktor daha önce esimde 2 defa tese oldu narkoz verdiler boşu boşuna. Çünkü esimde sperm var ama çıkış yok.yoktu sefer murat beyde çok rahat geçti hemen o gün işine de devam etti araba kullandı bi sakıncası olmadı inşallah bu sefer sizde de sperm bulunur.bulunur.size tavsiyem keciboynuzu pekmezi inciri zeytinyaginda bekletip yese yani biraz bitkisel kürleri deneseniz bu şekilde sonuç alan çok kişi var azospermle savasanlar diye bi forum var oraya bir baksaniz

cnm bnm esımde cıft tarasflı ınmemıs testıs ve yuksek fsh vardı fshı 62 lerdeydı ıkı sene once hem testıs ındırme hemde tese olduy daha sonra sonuc kotu olunca gecen kıs emre bakırcıoglunda hıc tedavı olmadan bı daha tese oldu emre bey benı de hazırlattı eger bulunursa hemen yumurtalarımı toplamak adına tup bbek yapacagız demıstı ama sonuc yıne husranla bıttı tabı bı kac aydır hıc bı tedavımız yok ne yapacagımı bılmıyorum o kadar kotu bı haldeyım kı anlatamam kafam karma karısık uymudumu yıtırmek uzereyım her gıttıgım doktor sızde umıt yok dedıgı ıcın bıde teselerden de hıc sonuc alamadıgım ıcın cok korkuyorummm anne olamamaktan cok korkuyorum ben daha 23 yasındayım 3 yıl oldu evlenelı esım ıse 29 yasında yasım erken ama zamanla yaslanacagım annelık duygusunu tadamamktan cok korkuyorum rabbım yavrunu sana bagıslasın ınsallah sag salım alırsın kucagına sızlerı gorunce umudum artıyo ama bazen cok kotu bı cıkmazda buluyorum kendımı maddı ve manevı cok acıldık son uc senede

Memorial cok iyi bir merkez canım laboratuarı doktorları urologu hepsi bence son derece iyiler.bi gorusmende fayda var derim.ne olur ne olmaz keciboynuzu kürü de yapin.murat beyle görüşün o da bi alternatif sunacaktir. Memorial pahali bi merkez ama işinin ehliler.o yüzden bi de burayı deneyin derim can cikmadan umut tukenmez derler.

Rüya gibi dimi..insan onca sene bekleyince inanamıyor..rabbim güzel günlerini göstersin inşallah..en kısa zamanda bizlerede yaşatsın bu tatlı şaşkınlıkları

Gercekten ruya gibi, herkesin yasadigi olumsuz duygulari cok iyi anliyorum bu ugurda cok caba verdim 5. Denemede rabbim yuzumuzu guldurdu kimse asla pes etmesin. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah..

Canim mrblar beni diger topikten taniyosundur. Bizde murat hocaya gittik cok az konusuyo ama isini iyi yapmasi onemli. Bence bi gidip fshi dusurmek istiycektir. Allah yardimcimz olsun

Canim Rabbim evladini bagislasin benim esimde azosperm siz sansli gruptansinz tikaniklik varmis demekki :) cok sevindim. Saglikla kucagina alirsin insallahhh. Bizlere de dua et :)

Sakın umudunu yitirme canım yaşınız çok genç bizde 9 sene önce öğrendik bende o zaman 20 yaşındaydım yani demek istediğim zamanınız var biraz bitkisel ve doktorun vereceği ilaçları kullanın daha sonra ara ara test verirsiniz belkide normal yoldan çıkış sağlanır ve denersiniz en azından bi 6 ay yapın bunları sonrası mevlam büyük inşallah Sperm çıkışı sağlanır da gerek bile kalmaz teseye bizde daha önce emre beye olmuştuk tese 3 kere denedik.denedik.bu 4. Deneme de tuttu allah sizede nasip etsin inşallah canım sen eşine destek ol erkekler daha çok içlerine atiyo

Canim Rabbim evladini bagislasin benim esimde azosperm siz sansli gruptansinz tikaniklik varmis demekki :) cok sevindim. Saglikla kucagina alirsin insallahhh. Bizlere de dua et :)
Amin inşallah canım inşallah sizde de Sperm bulunur ve ilk deneme de tutar. Çok zor şeyler yasadiklarimiz bir de etrafimizdaki kendini bilmez insanlar daha da çok yipratiyor bizleri en çokta en yakinimizdakiler sizlere yani azosperm gibi zor gruptaki kardeşleri më ve tüm isteyenlere Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Evet en cok ta o yipratiyo insanlar konusuyo Allaha sigindim ben. Aminnn insallahh isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Etraf olmasa zaten asilmasi zor bir surec degil yasadiklarimiz ama o etraf ah ah bile bile insanin damarina basiyolar benim sorunun esimden oldugunu bildikleri halde gorumcemler laf sokuyo rahimmi kabul etmiyo sperm kalitesiz embriyoda haliyle kalitesiz oluyo diyordum erkek sorunu kolay asilirmis kadinin sorunu zormus bide cok biliyor gibi akil vermeler konusmalar o yuzden kendimi esimin ailesinden soyutladim haber verme dedim bu tedavide esime kimseye ama dururmu yine soyledi bos bos konusmalar akil vermeler bitmedi sukurki 3seferde tutfu sonrada isi birak bebege bisey olursa karismayiz demeye basladilar sanki okadar zorlugu ceken onlar cevap bile vermedim artik kulak ardi ettim bebisimle rahat bir gebelik gecirelim diye milletin ne lafi ne sozu bitermis bunu gecte olsa ogrendim duymuyorum onlari sizde duymayin hayat senin esinin kimse uzemez canim ben bu yolu buldum

Benim de kaynanam saolsun belki bilerek yapmıyor ama canımı yaktığı sözler oldoldu. Gorumcemin bir taneside herkese söyledi durumumuz u ama onunda 2 oğlu var oda görecek çok güveniyor evlatlarina şimdi de kizmi erkek mi derdine düştü

sağlıklı olsunda erkek kız fark etmiyo bunu bilmiyo cahil insanlar Allah hidayete erdirsin biz aştık öğrenip rahatladılar cinsiyeti sen dert etme ben artık soranlara direk tup diyorum oda bizim çocumuz kim ne düşünürse düşünsün umrum olmuyo

Kızlar 5 haftalık hamileyim dun lekelemem oldu hemen dra gittim kesenin etrafında bi kanama yok dedi,progestana başladım ama kasıklarımda kramplar oluyo çok korkuyorum düşecek die,ağla ağla helak oldum.Nolur dualarınızda banada dua edin.

Korkma canım benim de 6 haftalikken başladı kahverengi lekelenme.sakin kendini yorma kırmızıya dönmesin.ben 28 igne vuruldum daha dün hapa gectik hala lekelenme var 9+6olduk.cift tranferdi benim birisi boş gebelik olmuş sızıntı oradan olur dendi en son.kesen duzgunse korkma ama yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…