Ustteki mesaj cevabinKızlar 5 haftalık hamileyim dun lekelemem oldu hemen dra gittim kesenin etrafında bi kanama yok dedi,progestana başladım ama kasıklarımda kramplar oluyo çok korkuyorum düşecek die,ağla ağla helak oldum.Nolur dualarınızda banada dua edin.
Bizim için kesinlikle öyle çünkü biz evde bebek sesine hasretiz benim etrafında çok cahil insanlar var o yüzden anlatsam da anlamazlar tedavi deyip açıklama yapmıyorum allahım hepimizede kucagimiza almayi nasip etsin canım olmayanlara da hep dua ediyorumsağlıklı olsunda erkek kız fark etmiyo bunu bilmiyo cahil insanlar Allah hidayete erdirsin biz aştık öğrenip rahatladılar cinsiyeti sen dert etme ben artık soranlara direk tup diyorum oda bizim çocumuz kim ne düşünürse düşünsün umrum olmuyo
Kizlar yumurta toplama isleminden sonra dondurma olacaksa da jel kullaniliyor mu hemen..bi de ikiz koymuyolarmis galiba ilk denemede..var mi boyle bisey
Hem ilac hemde tdavi stresi sinir duygu degisimi yapiyor sen esine takilma canim onlar yani erkekler odun esime diyorum artik seni duyuyo konus nbr lan diyip birakiyoGünaydin herkese selamlar ne zamandır yazamıyorum kızlar hamile olankari tebrik ediyorum benimde kismetse bu ay dondurulmuş olacak izmirdeyim memorial olacagim yine insallah ilk kontrolde sevinç hanima denk geldim tstmin olmadim hastane yogundu zaten semra hocayi bekledim onunkada gorustum cok tatli bir insan 14 bir randevum daha var ama uzerumde ilactanmi bilmiyorum bir gerginkik var depresif ve aglamakliyim esimde destek olmuyo pek anlamiyor gecen gun bu kadar sinire cocuk tutunur mu sende dedi :-( uzuldummm iste boyle iyiki burasi var
Canım saol desteğin için,içim ferahladı.bana lekelenme durunca iğneyi kes crinone jele devam et dedi.Transfer olunca tuttumu tutmadimi die stres oluyorsun,pozitifi görünce bisi oldu olacak stresi yaşıyorsun.Doğana kadar stres bitmiyor.Korkma canım benim de 6 haftalikken başladı kahverengi lekelenme.sakin kendini yorma kırmızıya dönmesin.ben 28 igne vuruldum daha dün hapa gectik hala lekelenme var 9+6olduk.cift tranferdi benim birisi boş gebelik olmuş sızıntı oradan olur dendi en son.kesen duzgunse korkma ama yat dinlen
Benimki hala kesilmedi canım o yüzden jele donemedim.stres hic bitmez canım dogurana kadar. Kırmızı mi kahve mi lekelenmenCanım saol desteğin için,içim ferahladı.bana lekelenme durunca iğneyi kes crinone jele devam et dedi.Transfer olunca tuttumu tutmadimi die stres oluyorsun,pozitifi görünce bisi oldu olacak stresi yaşıyorsun.Doğana kadar stres bitmiyor.
Sagol cnm darisi senin basina saglikla insallah.. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti durmadi giderek artti acilmada artmaya basliyinca beklemeden aldilar. Minicik kuzum daha insallah saglikla buyur.
kızlar memorıalde en ıyı tup bebek doktoru kım bana bı cvp verebılırmısınız
Günaydın kizlar.uzun zamndir ugrayamadim siteye.nisan ayinda kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay tekrar dondurulmuslarla denedik.bugun test günüm. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Süreç cok rahat gecti cok sukur. Ağrı kanama hic sıkıntı olmadi.diger transferde 5.gun kanama basladi.nasil sonuç alcam hiç bilmiyorum .dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden
Kahverengi canım benimki kesildi aslında ama biraz önce drla konuştum iğneye devam dedi banada. İğnede çok acıyor oturamıyorum bile rahat.Benimki hala kesilmedi canım o yüzden jele donemedim.stres hic bitmez canım dogurana kadar. Kırmızı mi kahve mi lekelenmen
Kahverengi canim 28 igne yedim ben düşün artikKahverengi canım benimki kesildi aslında ama biraz önce drla konuştum iğneye devam dedi banada. İğnede çok acıyor oturamıyorum bile rahat.senin lekelemem nasıl?
Günaydın kizlar.uzun zamndir ugrayamadim siteye.nisan ayinda kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay tekrar dondurulmuslarla denedik.bugun test günüm. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Süreç cok rahat gecti cok sukur. Ağrı kanama hic sıkıntı olmadi.diger transferde 5.gun kanama basladi.nasil sonuç alcam hiç bilmiyorum .dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden
Valla 28 iğne dusunemiyorum bileKahverengi canim 28 igne yedim ben düşün artikHala da geçmedi. Seninki kesilmiş bak sanslisin ama kendini yorma yolculuk falan yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?