Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ustteki mesaj cevabin

Bizim için kesinlikle öyle çünkü biz evde bebek sesine hasretiz benim etrafında çok cahil insanlar var o yüzden anlatsam da anlamazlar tedavi deyip açıklama yapmıyorum allahım hepimizede kucagimiza almayi nasip etsin canım olmayanlara da hep dua ediyorum

Kizlar yumurta toplama isleminden sonra dondurma olacaksa da jel kullaniliyor mu hemen..bi de ikiz koykuyolarmis galiba ilk denemede..var mi boyle bisey

Biz tedavi oldugmuzu kimseye soylemedik..ilk evlendgmiz zamanlar soruyolardi hep istemiyoz erken dedik sormuyolar daha da 4 yil bitti yeni yeni dusunuyoz diyoz soranlara..aksi halde stresten kriz gecirirdim ben kesin Bu arada bebek habeleri veren arkadaslar hayrli ugurlu olsun darisi basimiza

Amanin 3 gun girmesem akiyor gidiyor sohbetler doguran bile varmis ya saglikla buyusun insallahhh o prenses ben hala bekliyorummm adetimi takvimime gore 22 agustos ayyy gun gecmiyor heyecan dorukta tabi birazda huzunn esim gidiyor bi tek yumurta toplama gunu gelebilecek ben kaynanamlarda kalicam hic istemiyorummm ama mecburumm sabredicem sonum guzel olsunda bebislerimide alip gideyim esimin yanina insallah hayirlisiyla

Günaydin herkese selamlar ne zamandır yazamıyorum kızlar hamile olankari tebrik ediyorum benimde kismetse bu ay dondurulmuş olacak izmirdeyim memorial olacagim yine insallah ilk kontrolde sevinç hanima denk geldim tstmin olmadim hastane yogundu zaten semra hocayi bekledim onunkada gorustum cok tatli bir insan 14 bir randevum daha var ama uzerumde ilactanmi bilmiyorum bir gerginkik var depresif ve aglamakliyim esimde destek olmuyo pek anlamiyor gecen gun bu kadar sinire cocuk tutunur mu sende dedi :-( uzuldummm iste boyle iyiki burasi var

Hem ilac hemde tdavi stresi sinir duygu degisimi yapiyor sen esine takilma canim onlar yani erkekler odun esime diyorum artik seni duyuyo konus nbr lan diyip birakiyo odun degilde ne tedavide neler cektigimizi biz kadinlar biliriz onlar anlamiyo [istisnalar vardir] o yuzden sen kendini teselli et esinin iyi soylediklerini al kotulere takilma bebegin seni sen bebegini bekliyorsun pozitif bir anne ile karsilassin bebegin

Günaydın kizlar.uzun zamndir ugrayamadim siteye.nisan ayinda kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay tekrar dondurulmuslarla denedik.bugun test günüm. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Süreç cok rahat gecti cok sukur. Ağrı kanama hic sıkıntı olmadi.diger transferde 5.gun kanama basladi.nasil sonuç alcam hiç bilmiyorum .dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden

Canım saol desteğin için,içim ferahladı.bana lekelenme durunca iğneyi kes crinone jele devam et dedi.Transfer olunca tuttumu tutmadimi die stres oluyorsun,pozitifi görünce bisi oldu olacak stresi yaşıyorsun.Doğana kadar stres bitmiyor.

Benimki hala kesilmedi canım o yüzden jele donemedim.stres hic bitmez canım dogurana kadar. Kırmızı mi kahve mi lekelenmen

Sagol cnm darisi senin basina saglikla insallah.. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti durmadi giderek artti acilmada artmaya basliyinca beklemeden aldilar. Minicik kuzum daha insallah saglikla buyur.

İnşallah canım, yerim ben o kuzuyu bir an evvel kilo alsın tombalak olsun inşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaç kilo annesi adını ne koydunuz?

İnşallah pozitifle gelirsin

arkadaşlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. eşim ve bende genetik bir taşıyıcılık olduğu için pgt yaptırmamız gerekiyormuş ve memorial bu konuda iyiymiş. Topik uzun olduğu için hepsini okuyamadım ama yeni yaptıranlar fiyatı hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim. Çünkü normal tüp bebekten daha pahalı bir işlem. Çok bunaldım yer aramaktan lütfen yardım edin

2 gundur sisli memorial urologtan mailime cevap bekliyorum aramak zorunda kaliyorumm asistana laf anlat ....Rabbim bir an once yavrularimizi yollarda bu hastanelerin tavirlarindan kurtuluruz

Benimki hala kesilmedi canım o yüzden jele donemedim.stres hic bitmez canım dogurana kadar. Kırmızı mi kahve mi lekelenmen
Kahverengi canım benimki kesildi aslında ama biraz önce drla konuştum iğneye devam dedi banada. İğnede çok acıyor oturamıyorum bile rahat. senin lekelemem nasıl?

Kahverengi canım benimki kesildi aslında ama biraz önce drla konuştum iğneye devam dedi banada. İğnede çok acıyor oturamıyorum bile rahat. senin lekelemem nasıl?
Kahverengi canim 28 igne yedim ben düşün artikHala da geçmedi. Seninki kesilmiş bak sanslisin ama kendini yorma yolculuk falan yapma

Canım hadi hayirli haberlerle gel inşallah..dualarım sana ve tüm sonuç bekleyenlere. .rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün

Kahverengi canim 28 igne yedim ben düşün artikHala da geçmedi. Seninki kesilmiş bak sanslisin ama kendini yorma yolculuk falan yapma
Valla 28 iğne dusunemiyorum bileAllah kolaylık versin tatlım.Allahın ismi ya Halik düşük tehlikesi bayanların okuması faydalıymış,sürekli zikrediyorum faydasını gördüm.ilk lekelenmemdede zikrettim kesilmişti hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…