Kızlar ohss de sadece karın şişmiyo kii. Yumurtalık ve kistler çok büyüdüğü için benim gibi kistlerden biri yada birkaçı patlayıp aşırı kan kaybedebişiyorsunuz bu en iyisi. Bir de yumurtalık torsiyonu var ki yumyrtalık kendi ekseni etrafında dönüp kistler kendi kendini boğuyor. Burada ameliyatla yumurtalık eski haline döndürülmek isteniyor, olmuyorsa komple o yumurtalığı alıyorlar. Yani keşke 1 haftada kendi kendine geçen bir şişlik olsa karında. Kiiii o da çok tehlikeli akciğeler bile su topluyo. O yüzden geç olsun güç olmasın hiç acele etmeyin memorial doğru adres. İnşallah hepinizi yavrularınıza kavuşturur Allahımın izniyle
merhaba arkadaşlar;
ben 9 ay önce bir miyom amelyatı geçirdim.şuan gayet sağlıklıyım.fakat eşimde
Astenoteratozoospermi çıktı.sayısı 40 milyon ileri hareketli %2 morfolojisi sıfır çıktı.doktor varikosel de olduğunu söylemiş.3 yol demiş murat bey;3 yıl kadar deneyin demiş yada varikosel ameliyat yada tüp bebek direk demiş.şuan içinde suda eriyen bir ilaç vermiş.bende keçiboynuzu kürü yapıyorum.yanında e ve çinko vitamini alıyor.ve beslenmesine dikkat ediyoruz.kendi doktorum Altuğ Semiz.oda bu görüşte.benim durumumda olup bana yardım edebilecek arkadaşım var mı? acaba.tüp bebek şansım nedir.
CANIM BENIM TRaNSFER ERTRLEME SEBEBI OLARAK bana OHSS DENDI ILACLAR VERILDI COK SUKUR BIR HAFTADA SIŞLIK VE HAZIMSIZLIKLA ATLATTIM senin hem ohss okup hrm gebe kalinca bence bu sorunlari yasadin neyseki bizlerde hemen ilaclar verilip en sorunsuzatlatmamizi ssağladılar
Çok şükür Allah yardım ediyor dua etmek o yzden okadar önemli kii. Artık bebeği değil anneyi düşünüyordu doktor acil ameliyat olacaktım kanam durmasaydı. Çok şükür ki durdu ama öyle acılar çekiliyor kii hiç geçmiycek belki de artık evime gidemeyeceğim diye hissetmiştim. Kan ve serum verilecek damar kalmamıştı. Amaa binlerce kez şükürler olsun Allahım kimseye yaşatmasın. İnsan zorlukları görünce şu anki durumunun kıymetini anlıyabiliyor anca.Kuzum sen bu yazdiklarini nasil atlattin.??. allahim kadin olmak ne zor
Canim amh degerim.benim 3,5fakat bende ohss oldum ama ohss hafif orta ve siddetli olani var bizler hafif oldugumuz icin siskinlik kasik agrisi benim birazda vucudum su toplamisti ama bunu hareket ederek bol.su icerek bir hafta on gunde atlatiyorsun adet olunxada tamamen bitiyo kasik agrisindan yururken agliyodum ben burda anlatan arkadas sidetli ohsss olmsku boyle bir cok arkadasla karsilastim vucudundan gunde 5kilo su alinan arkadaslar vardi daha bebek istemiyorum diyenler sonra tabi emin elletde suanda anne bile olanlari var korkma zatsn e2yuksek cikinca transfer edilmiyo hormonlarinin duzene girmesi icin iki adet donemi bekleniyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun amh degerin yuksek diye korkma ona gore ilac dozunu ayarliyo doktorunKuzum sen bu yazdiklarini nasil atlattin.??. allahim kadin olmak ne zor
dusmezse ertelenecek cnm tedaviNIYE UZULUYORSUN HERSEYDE BiR HAYIR VARDIR dur bakalım BU DUSMEZSE OLMAYACAK MI anlamadim simdi
Kimse korksun diye anlatmadım bunları. Ben memorial da olmadım tedavimi. Ve ne amh değerime ne de e2 değerime bakılmadı hiç. Emin ellerde olmak çok önemli. Bunu vurgulamak istedim sadece. Doktırlarınız çok güzel yapıyor işini, 2 adet beklersiniz risklerden kurtulursunuz ne güzel. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kızlarCanim amh degerim.benim 3,5fakat bende ohss oldum ama ohss hafif orta ve siddetli olani var bizler hafif oldugumuz icin siskinlik kasik agrisi benim birazda vucudum su toplamisti ama bunu hareket ederek bol.su icerek bir hafta on gunde atlatiyorsun adet olunxada tamamen bitiyo kasik agrisindan yururken agliyodum ben burda anlatan arkadas sidetli ohsss olmsku boyle bir cok arkadasla karsilastim vucudundan gunde 5kilo su alinan arkadaslar vardi daha bebek istemiyorum diyenler sonra tabi emin elletde suanda anne bile olanlari var korkma zatsn e2yuksek cikinca transfer edilmiyo hormonlarinin duzene girmesi icin iki adet donemi bekleniyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun amh degerin yuksek diye korkma ona gore ilac dozunu ayarliyo doktorun
Kimse korksun diye anlatmadım bunları. Ben memorial da olmadım tedavimi. Ve ne amh değerime ne de e2 değerime bakılmadı hiç. Emin ellerde olmak çok önemli. Bunu vurgulamak istedim sadece. Doktırlarınız çok güzel yapıyor işini, 2 adet beklersiniz risklerden kurtulursunuz ne güzel. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar
Canim amh degerim.benim 3,5fakat bende ohss oldum ama ohss hafif orta ve siddetli olani var bizler hafif oldugumuz icin siskinlik kasik agrisi benim birazda vucudum su toplamisti ama bunu hareket ederek bol.su icerek bir hafta on gunde atlatiyorsun adet olunxada tamamen bitiyo kasik agrisindan yururken agliyodum ben burda anlatan arkadas sidetli ohsss olmsku boyle bir cok arkadasla karsilastim vucudundan gunde 5kilo su alinan arkadaslar vardi daha bebek istemiyorum diyenler sonra tabi emin elletde suanda anne bile olanlari var korkma zatsn e2yuksek cikinca transfer edilmiyo hormonlarinin duzene girmesi icin iki adet donemi bekleniyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun amh degerin yuksek diye korkma ona gore ilac dozunu ayarliyo doktorun
Cnm biliyorum korkutmak icin yazmadigini bende arkadaslari rahatlatmak bilgimi paylasmak icin yazdimKimse korksun diye anlatmadım bunları. Ben memorial da olmadım tedavimi. Ve ne amh değerime ne de e2 değerime bakılmadı hiç. Emin ellerde olmak çok önemli. Bunu vurgulamak istedim sadece. Doktırlarınız çok güzel yapıyor işini, 2 adet beklersiniz risklerden kurtulursunuz ne güzel. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim kızlar
Canim zor bir surec is yerinde anlayis gerekiyo benim is yerim bu konuda saolsun anlayisli davrandilar ama yinede zor oluyo benden tavsiye mudurun anlayisliysa konus sadece o bilsin yine yeterAnladim tatlim.. ee ben isyerinden gizli tedavi dusunuyodum ama bu durumda ne yapicam bilmiyorum doktorlara telefonla ulasamiyorum sormak istiyorum asilamada bile ohss olma durumum var mi? Doktor asilamada 2 den fazla yumurtan olursa asilamayi iptal ediyoruz demisti pofff
Allahim bide sehir disinda olmak bide calismak bu surec de ne zormus..
Canim zor bir surec is yerinde anlayis gerekiyo benim is yerim bu konuda saolsun anlayisli davrandilar ama yinede zor oluyo benden tavsiye mudurun anlayisliysa konus sadece o bilsin yine yeter
Livess seninle amh dgerlerimiz hemen hemen ayni ya tatlim merak ettim sizde sorun neydi?? Esinin degerleri nasildi??
Dusunuyorumda sen tup bebek yaptigin icin daha fazla yumurta oldugu icin ohss olmus olabilirsin asilama da belki de olmazdin ayy ne karisik isler bunlar
Bana gonalf yazmisti ama hastaliklar cikinca tedaviye baslayamadik.sen kac ml kullandin dozun ne kadardi tatlim ben bu sureci pek bilmiyorum yardimci olur musun
canım benim doğru belki tüp bebek olduğu için ohss olmuş olabilirim bizde sorun eşimde canım sperm az ama hareketlilik az değerler çok aklımda yok ama yücel bey şöyle demişti sayı yine idare eder ama hareketlilik az dedi ben gonalf 150 ile başlamıştım sonra 125 falan düşürdüler
Evet canım artık yumurtalıklar aşırı büyümüştü ve çok fena kasıklarım ağrıyodu, bi arkadaşın dediği gbi yürüyemiyeck türden. Ama doktor sorun yok dedi. Sırf para almak olmuş dertleri. Zaten transfer günü bile ağrılarımdan bahsettim, bu halimle nasıl tutacak ki dedim kndimi çok kötü hissediyordum. Ama transfer edip gönderdiler. Sonra gebelik gerçekleştikten sonra ohss şiddetlendi artık kistler patlamaya başladı Allah korusun çok daha kötü olabilirdi hersey. Siz riske atmayın, benim bilgisizliğime geldi. Gerçi doktora okadar söyledim niye tahlil yapılmıyor bana diye. Gerek görürsem yaptırırım dedi öyle geçiştirdi. Hala amh mi bilmem, e2 değerim neydi fikrim yok. 5cm lik 4-5 kistim, 4cm lik 3 kistim ve birbirine değecek kadar büyümüş 2 yumurtalıkla aylarca ağrı çektim. Çok şükür artık hepsi söndü. Bukadar ucuz atlatamayabilirdim. Çok dikkat edin lütfen, doktorlara bile güven olmuyor bu devirdeAnladim tatlim.. ee ben isyerinden gizli tedavi dusunuyodum ama bu durumda ne yapicam bilmiyorum doktorlara telefonla ulasamiyorum sormak istiyorum asilamada bile ohss olma durumum var mi? Doktor asilamada 2 den fazla yumurtan olursa asilamayi iptal ediyoruz demisti pofff
Allahim bide sehir disinda olmak bide calismak bu surec de ne zormus..
Evet canım ohss olduğu belliydi öyle yaptı transferi. artık yumurtalıklar aşırı büyümüştü ve çok fena kasıklarım ağrıyodu, bi arkadaşın dediği gbi yürüyemiyeck türden. Ama doktor sorun yok dedi. Sırf para almak olmuş dertleri. Zaten transfer günü bile ağrılarımdan bahsettim, bu halimle nasıl tutacak ki dedim kndimi çok kötü hissediyordum. Ama transfer edip gönderdiler. Sonra gebelik gerçekleştikten sonra ohss şiddetlendi artık kistler patlamaya başladı Allah korusun çok daha kötü olabilirdi hersey. Siz riske atmayın, benim bilgisizliğime geldi. Gerçi doktora okadar söyledim niye tahlil yapılmıyor bana diye. Gerek görürsem yaptırırım dedi öyle geçiştirdi. Hala amh mi bilmem, e2 değerim neydi fikrim yok. 5cm lik 4-5 kistim, 4cm lik 3 kistim ve birbirine değecek kadar büyümüş 2 yumurtalıkla aylarca ağrı çektim. Çok şükür artık hepsi söndü. Bukadar ucuz atlatamayabilirdim. Çok dikkat edin lütfen, doktorlara bile güven olmuyor bu devirdeAhh canim yaa.. be bicim doktor bunlar..insan sagliginin degerini kaybedince anliyor tabi haklisin.. yasamayan bilmez.. ben yeni oldugum icin seyi merak ettim ohss yi transferden once oluyosun dimi? Ee sonra sen ohss oldun diyip bekletiyolar o zaman agir gecirmiyodun dimi? Bunlar sen ohss li iken mi transferini yaptilar?
öğretmenevleri dolu oluyo.fiyatları da normalden daha pahalı...biz tanıdıkta kaldık.1 gece transfer sonrası k suites diye yakın bi otelde kaldık.geceliği 2oodü sanırım oda kahvaltı.bir de biraz uygun fiyatlı ve müsait ama hastaneye çok ta yakın olmayan petkom diye bir yer varmış.polis eğitim ve kongre merkeziymiş.arkadaş kalmıştı.dışarıdan polis dışı misafir kabul ediyomuş.arkdaslar tedavı surecinde nerelerde kaldınız hastaneye yakın öğretmen evleri flan fiyatlar nasıl??
kızlar meraba.. benim 6. denemede gittiğim memorialde banu hanım ve semra hanım sayesinde Allahın izniyle sebep bulundu ve çok şükür gebelik elde ettik..banu hanımı özellikle öneriyorum..hala wattsapptan her türlü sorumu cevaplıyo..deneyimli bi hasta olarak mükemmel bi insan ve doktor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?