Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende şimdi aynı sorunu yaşıyorum.yaşamış birinin tavsiyesi benim için çok önemli.cevapların için çok sağol.allah sağlıklı bir hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallah.senin ilkinde tutundumu bebeğin.

Yok canim bizi dedigim gibi yonlendiren.olmadi bilgisizlikle devlette raporlu denedik iki kez tutmadi sislide ilk denememizdi cok sukur tuttu

kızlar merhaba bsy soracam 23 eylulde tup bebek tedavısıne baslayacaz allah kısmet ederse randevuyu sımdıden mı alayım yoksa gıtmeden bır kac gun once mı ılk denememız bır bılgımde yok yardımcı olursanız sevınırım

Canim benim esimin morfoloji 1 di 9 tane 5.gun embriyosu oldu.Ama ben ohss oldum 2 ay ar verdik ve dondurdular.Esinde saglikli sperm vardir mutlaka merak etme ins iyi olur seninde

Hayırlı olsun canim.tedavin. doktor tercihin varsa şimdiden al randevunu rahat edersin

Canim benim esimin morfoloji 1 di 9 tane 5.gun embriyosu oldu.Ama ben ohss oldum 2 ay ar verdik ve dondurdular.Esinde saglikli sperm vardir mutlaka merak etme ins iyi olur seninde
böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki anlatamam.aslında bu kadar istemem eşimin üzülmemesi.o çok istiyor.eşimde hiçbir şey önemli değil ama üzülmesinide istemiyorum.senin tuttu mu canım.

böyle şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki anlatamam.aslında bu kadar istemem eşimin üzülmemesi.o çok istiyor.eşimde hiçbir şey önemli değil ama üzülmesinide istemiyorum.senin tuttu mu canım.
Cnm benim cok yumurta oldugu icin ohss oldum hafif duzeyde 2 ay ertelendi.ekimde transfer olcak ins

Esin de hic korkmasin hastanede beni cok rahatlattilar yeter ki sperm cikisi olsun micro yapmaya yeterli dediler gercekten de saglikli embrio oldu.Gerisi Allah in isi artik tutar ya da tutmaz.

kızlar ya benimde bu aya ertelenmişti transfer benimde geçen ay ohss olmamıştı bu ayda daha olamadım sizinde böyle geçiktimi bekliyorum halaa

Ben hafif oldum cnm ohss yumurtaliklarin asiri uyarilmasi demek.Benim hafif karni. Şişti.Onlem amacli ertelediler.memorial herseyi cok incelio riske atmio
inşallah tutarda bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım.allah tüm isteyenlere versin bebeğini inşallah.

M milcin kasıma kadar proxeed plus kullanalım diyoruz sperm kalitesi azda olsa iyileşsin diyoruz tüp bebek için şansımız artar.bide ön görüşmeye adetten öncemi sonra mı gitsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…