Amin canim rabbim her isteyene nasip etsin insallah.inşallah tutarda bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım.allah tüm isteyenlere versin bebeğini inşallah.
Ayy sorma yaa gelecek adette transfer olcam ama simdiden stres basladi.napalim sonu guzel olsun da katlaniriz herseyeEVET CANIM GEÇEN AY ERKEN OLDUM İLAÇLARDAN OHSS DEN DEDİM BU AYDA DAHA GELMEDİ STRES OLABİLİR ZATEN STRES BİZİM İKİNCİ ADIMIZ OLDU
K suites otel.hastaneye yakındı.taksimde değildi.güzel dileklerin için teşekkürler.11 yılda bulunamayan sorun tüplermiş meğer.tanısal laparoskopi ile tüplere bakıldı.sorun olduğu görülünce rahimle bağlantısı kesildi tüplerin..inşallah sen de başarırsın Allahın izniyle memorialde..Gebeliğin hayırlı olsun, Rabbim devamınıda getirsin inşallah. Benimde 6. olacak aslında ben 5 diyorum ama arada 1 tane iptal olanda var..Sende ki sebep neydi peki buldukları? bende yeni ameliyat oldum inşallah bu sefer yüzüm güler..
Bu arada kaldığınız otel Taksimde galiba geceliği 200TL uygunmuş hangi tarihte kalmıştınız? biz de geceliği 250 TL olan bir otelde kaldık , güzel ve fazla temiz değildi yani,mecbur kalmasak orada kalmazdık..
Sorun tüplermiş arkadaşım..sevinç hanıma ben de muayene olmuştum..ama banu hanımı tek geçerim..sonra ki tercihim de sevinç hanımdı yine de:)aylin hanım ve kahraman beyle hiç frekansım tutmadı benim..hemen hemen hepsiyle karşılaştım en az bir kez..hande hanım ve kapalı dr hanım hariçAyy mutlu son cok sevindim canim? Sebep neymis peki? Beni sevinc unal diye bi doktor muayene etti ongorusmeydi..
inşallah arkadaşım sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Semra hoca her detayı inceliyor, benimde önce tüplerden şüphelendi sonra sorunun rahimin yapısıyla ilgili olduğu netlik kazandı..Ekim adetiyle başlayacağız inşallah, banada hamile haberlerimi vermek nasip olur inşallah..K suites otel.hastaneye yakındı.taksimde değildi.güzel dileklerin için teşekkürler.11 yılda bulunamayan sorun tüplermiş meğer.tanısal laparoskopi ile tüplere bakıldı.sorun olduğu görülünce rahimle bağlantısı kesildi tüplerin..inşallah sen de başarırsın Allahın izniyle memorialde..
KIZLAR DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ ÖNCESİ NELER OLUYOR YARIN BEN BAŞLICAM HİÇ BİLGİM YOK BİLEN VAR MI NASIL Bİ SÜREÇ? EVREMSU GİDİYORDU HİÇ SES SOLUK YOK NE OLDU ACABA
Sorun tüplermiş arkadaşım..sevinç hanıma ben de muayene olmuştum..ama banu hanımı tek geçerim..sonra ki tercihim de sevinç hanımdı yine de:)aylin hanım ve kahraman beyle hiç frekansım tutmadı benim..hemen hemen hepsiyle karşılaştım en az bir kez..hande hanım ve kapalı dr hanım hariç
NEYSE OLDUM KIZLAR İKİNCİ GÜNÜ GEL DEMİŞLERDİ ŞİMDİ ARAYIP RANDEVU ALAYIM YA BİSMİLLAH BAŞLICAM BAKALIM DUA EDİN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GİDER
Kizlar ben yavrumu almaya gidiyorum yarin nasipse 4 tane birinci kalitem var 1 tane koyulucak 3 tanesi dondurulucak 5 inci gun embriyosu iki tane istememe ragmen bos cevrildi nasip Rabbim onu nasip eylesin hayirlisiyla
Çok sağol inşallah bana da uğur getirsin bir de donmus embriyo inşallah yarın güzel geçer bende sağ salim yavrumu alırımcanım guler yuzlu biri banu hanım benım transferimide o yaptı inş senin içinde,uğurlu gelir bize geldiği gibi
İns canim bizimde donmus embriyoyduÇok sağol inşallah bana da uğur getirsin bir de donmus embriyo inşallah yarın güzel geçer bende sağ salim yavrumu alırım
Çok sağol inşallah bana da uğur getirsin bir de donmus embriyo inşallah yarın güzel geçer bende sağ salim yavrumu alırım
nahrecim hayırlı olsun rabbim boş çevirmesin dualarımız seninle hayırlı güzel pozitif sonuçlar inşallahKizlar ben yavrumu almaya gidiyorum yarin nasipse 4 tane birinci kalitem var 1 tane koyulucak 3 tanesi dondurulucak 5 inci gun embriyosu iki tane istememe ragmen bos cevrildi nasip Rabbim onu nasip eylesin hayirlisiyla
Canim benimde kısmet olursa donmus embriyo perşembe transferim var ama bana natural siklus uygulanıyor ben adetin ikinci günü gittim rahim kalınlığında bakıldı ince ise destek verici ilaç kullandırılyor ve transfer genelde adetin 19 veya 20 gününe denk geliyor 4 gün öncesinde sana haber verecekler bide antibiyotik kullanıyorsun bu arada iki kere fln gidiyorsun kontrole
Aaa canim cok sevindim.. hadi gelsin bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?