Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

M milcin kasıma kadar proxeed plus kullanalım diyoruz sperm kalitesi azda olsa iyileşsin diyoruz tüp bebek için şansımız artar.bide ön görüşmeye adetten öncemi sonra mı gitsem acaba
inşallah tutarda bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım.allah tüm isteyenlere versin bebeğini inşallah.
Amin canim rabbim her isteyene nasip etsin insallah.

K suites otel.hastaneye yakındı.taksimde değildi.güzel dileklerin için teşekkürler.11 yılda bulunamayan sorun tüplermiş meğer.tanısal laparoskopi ile tüplere bakıldı.sorun olduğu görülünce rahimle bağlantısı kesildi tüplerin..inşallah sen de başarırsın Allahın izniyle memorialde..

Ayy mutlu son cok sevindim canim? Sebep neymis peki? Beni sevinc unal diye bi doktor muayene etti ongorusmeydi..
Sorun tüplermiş arkadaşım..sevinç hanıma ben de muayene olmuştum..ama banu hanımı tek geçerim..sonra ki tercihim de sevinç hanımdı yine de:)aylin hanım ve kahraman beyle hiç frekansım tutmadı benim..hemen hemen hepsiyle karşılaştım en az bir kez..hande hanım ve kapalı dr hanım hariç

KIZLAR DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ ÖNCESİ NELER OLUYOR YARIN BEN BAŞLICAM HİÇ BİLGİM YOK BİLEN VAR MI NASIL Bİ SÜREÇ? EVREMSU GİDİYORDU HİÇ SES SOLUK YOK NE OLDU ACABA

inşallah arkadaşım sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Semra hoca her detayı inceliyor, benimde önce tüplerden şüphelendi sonra sorunun rahimin yapısıyla ilgili olduğu netlik kazandı..Ekim adetiyle başlayacağız inşallah, banada hamile haberlerimi vermek nasip olur inşallah..

Kizlar ben yavrumu almaya gidiyorum yarin nasipse 4 tane birinci kalitem var 1 tane koyulucak 3 tanesi dondurulucak 5 inci gun embriyosu iki tane istememe ragmen bos cevrildi nasip Rabbim onu nasip eylesin hayirlisiyla

KIZLAR DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ ÖNCESİ NELER OLUYOR YARIN BEN BAŞLICAM HİÇ BİLGİM YOK BİLEN VAR MI NASIL Bİ SÜREÇ? EVREMSU GİDİYORDU HİÇ SES SOLUK YOK NE OLDU ACABA

Canim benimde kısmet olursa donmus embriyo perşembe transferim var ama bana natural siklus uygulanıyor ben adetin ikinci günü gittim rahim kalınlığında bakıldı ince ise destek verici ilaç kullandırılyor ve transfer genelde adetin 19 veya 20 gününe denk geliyor 4 gün öncesinde sana haber verecekler bide antibiyotik kullanıyorsun bu arada iki kere fln gidiyorsun kontrole

Arkadaslar bir şey soracağım ben daha önce hande Hn ile hamile kaldım ve cok memnun oldum ama şimdi gitti ve benim tüm kontrollerimi şimdiki transfer öncesi hep Semra Hn yaptı oda şimdi yok bende Banu Hn i burdan secenek olarak düşündüm ama çok korkuyorum eli hafifmidir yapısı nasıldır benim transferler zor oluyor korkudan spekulum bile çıktı bir kere bilen arkadaşlar yardım lütfen

Allah allah nasil bi sorunmus canim 11 yil diyorsun.. hidrospelks mi ne tuplerde sivi birikimi ondan mi vardi sende acaba?

Kizlar ben yavrumu almaya gidiyorum yarin nasipse 4 tane birinci kalitem var 1 tane koyulucak 3 tanesi dondurulucak 5 inci gun embriyosu iki tane istememe ragmen bos cevrildi nasip Rabbim onu nasip eylesin hayirlisiyla

Aaa canim cok sevindim.. hadi gelsin bebis

nahrecim hayırlı olsun rabbim boş çevirmesin dualarımız seninle hayırlı güzel pozitif sonuçlar inşallah

canım bende bugün gittim adetimin 2. günü estroferm verdi kullanıcam folibol glifor klasik birdaha ayın 21 çağırdı bakalım o günden sonrada antibiyotikleri kullanıcakmışım 28 gibi transfer dedi çok uzun geldi bana ama dediğin gibi 20 güne denk geliyor hesapladığımda inşallah hepimizin sonuçları güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…