Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba herkese sonuç bekleyenler de guzel sonuckarini alsın inşallah ben aranızda tecrübesi olanlara bisi sorcam memorial iki kan tahlil inden sonra 7.haftada 21 eylule denk geliyor kese ve kalp atışı icin izmirde kendi doktoruna gidersin demisti izmirdeki Doktorumda gel keseyi görelim diyor zorlamiyor ama kafam karisti bugun gidicem ama muayene olup olmamakta kararsız im siz ne dersiniz

ya prensim1975 birşey sorucam sana estroferm için kan tahlil çıksın mesaj atarız demişlerdi daha mesaj arama yok ne zamana kadar beklemeliyim
Canim sabah ogle aksam olmak uzere veriliyor genelde benden kan tahlili istememislerdi siz kan testimi yaptiniz esterofem icin

Cnm git bir gor keseyi bende dayabamamis gitmis onxe keseyi gormustum

Kızlar İğnelere başlanılacağı gün kan tahlili yapıyorlar mı, yani hormonlara bakıyorlar mı?

gaziii sen ne yaptın canım nasıl gidiyor

Hic canim tedaviye baslamadim daha su ohss gozumu korkutuyo... is yerine soylemeden 2 gunde 1 kontrole nasil gidicem onu dusunuyorum.. izin mi alsam ne yapsam bi de sehir disindan gidicem kafam karma karisik tatlim sen nasilsin?

ya prensim1975 birşey sorucam sana estroferm için kan tahlil çıksın mesaj atarız demişlerdi daha mesaj arama yok ne zamana kadar beklemeliyim
Ararlar mutlaka bir sorun olsa bile bilgi veriliyor endişe etme ama sen yarın sabah hatirlatma yap sor hemsirelere

İns canim bizimde donmus embriyoydu
Ay nasıl sevindim bilemezsin darısı başımıza inşallah ben çok korkuyorum ve inanamıyorum hayal kırıklığı sonrası bana çok büyük bir sevinç müjde olucak kaybettiği bebeğim 5.gun aa kaliteydi şimdi iki tane 5ba ve 5bb var hangisi sağlıklı çözülürse bir tane konulacak ... geçen sefer iki konuldu ikisi de tuttu ama sonuç hüsran olunca Semra hoca bu sefer tek istedi ama sıcak embriyo değil bide çok kaliteli değil ya umudum yarım ne bileyim , senin kaçıncı gün ve kalitesi nasıldı bide neden donmus embriyo konuldu, cok sordum kusura bakma ne olur korkuyorum bide transfer için yarın aricaklarmis geç kalırım diye korkuyorum saat belli degil

besinci gün embriyosuydu ama altıncı gun gibiydi 6aa idi ohss olduğum için donduruldu embriyo ikinci adetle transfer edildi can im birde tel as etme akşam beş gibi genelde transfer odasına alınıyo dort gibi çağırırlar işlemler falan beş altıyı bulur transfer benim tek embriyo transfer edildi sağlıklı olanda bu bence iki tane çözmüşlerdi diğerini tekrar doldurdular şimdi çok şükür oglum tekme atıyo inşallah saglıkla darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun dualarımdansınız sizde dua edin bize saglıkla kucagımıza alalım

Cevapların için çok tşkler allah razı olsun Rabbim sonuna kadar sağlıkla getirsin bende iki ay önce 4,5 aylık oğlumu gömdum toprağa erken doğum oldu sebep bulunamadı şimdi iki ay üzerine tekrar deniyorum benimde natural siklus olucak şimdi adetin 9.gunu Semra hoca histeroskopi yaptı ilaç kullanmadım sadece 4 gündür crinone jel ve antibiyotikleri kullanıyorum yani Estrofem yok , yarinda transfer var işte benim bebisler seninki kadar kaliteli değil senin supermis maşallah ama inşallah tutunur ve bize moral olur bana da dua edin ne olur

Hakkında hayırlısı olsun canım insallah hersey guzel olur allahim yardımcımız olsun

merhaba arkadaşım öncelikle gebeliğin hayırlı oldun inşallahh Allah ın izniyle kucağınada almak nasip olur. bende 27 temmuzda laparoskopi oldum,.senin gebeliğin tüp bebek tedavisimi kendilğinden mi oldu kusura bakma belki daha önce yazmışsındır ama takip edemedim çok fazla.

arkadaşlar merhaba ben de daha önce bu sayfaya yazıyordum ama şimdi bir ay yazamadım.ben 27 temmuzda laparoskopi oldum tüplerde enfeksiyon varmış ve salgı üretip sol tüpümü kapatmış rahim duvarına yapışmış.ben başarısız 2 aşılma 2 tüp bebek tedavisi oldum.ve laparoskopiden sonra semrahoca bi kaç bekleyelim kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi.ben esasen hemen tedaviye başlamasını istiyordum.artık kasıma karar verdik bakalım inşlllahhh hayırlısı olmadı ekimde randevu alırım.

Ever cnm iğneleri sen alıyorsun once miktar konusunu tahlil sonrası arayıp yada mesajla iletiyolar şu dozlarda başla diye
çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için, malum uzun yoldan geliyorum, önceden isterler mi diye merak etmiştim.
Bu arada bugün transferin olacakmış, inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın. Kalite kısmına çok takılma kötü olsa zaten dondurmazlardı, olacaktır inşallah. Güzel haberlerini almak dileğimle..

Hadi hayırlısı olsun canım, beklemek can sıkıcı insan hemen oluversin istiyor. O vakite kadarda zaten biraz zaman geçecektir, inşallah bu sefer yüzlerimiz güler..

Canim gecmis olsun.. tuplerindeki o sorunu nasil anladilar rahim filminde mi belli oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…