Canim hayirli olsun.transferin korkma o carpmadan.bisey olmaz ben transfer sonrasi o kalabalikta metrobusle eve dondum tikis tikis itile kakila esim illa taksiyle gidelim dedi yok dedim iki negatiften sonra umutsuzdum olursa hersekilde olur dedim evde temizlikte yemekte yaptim ha sana yap demiyorum sen yinede dilkat et insallah guzel haberlerini aliriz burdanÇok sağol canım transfer oldu bebekte sağlıklı çözüldü sadece Tr sefer sonrası odaya alırlarken sedye yi duvara çarptı hemşire ama siddetli allah kerim artık
Çok sağol cnm aksilik işte Rabbim ol derse olur zaten aksama da Ateşlendim kusma neyse sabah düzeldikCanim hayirli olsun.transferin korkma o carpmadan.bisey olmaz ben transfer sonrasi o kalabalikta metrobusle eve dondum tikis tikis itile kakila esim illa taksiyle gidelim dedi yok dedim iki negatiften sonra umutsuzdum olursa hersekilde olur dedim evde temizlikte yemekte yaptim ha sana yap demiyorum sen yinede dilkat et insallah guzel haberlerini aliriz burdan
Masallah canim buyutmussun saglikla anali babali ins buyurNasılsınız kızlar, pek takip edemedim inşallah hayırlı haberler artmıştır. transferi olanlara Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur
Ben kuzumu dun aldim kizlar :) 2 inci gecemiz insallah benimledir kanimdadir canimdadir evladim bitane koyuldu 5 inci gun embriyosu 3 tanede donduruldu bakalim hayirlisi bu tutsunda sonra kardes yapmaya gideriz nasipse insallah Rabbim beni ve tum sonuc bekleyenleri guldursun hayirlarla dualarla
Evet canım rahim filmim 2 yıl öncesine aitti semra hoca yeniden istedi çektirdim sol tüp kapalı dedi Laparoskopi yaptı ve enfeksiyon dan kapalı oldugunu gördüCanim gecmis olsun.. tuplerindeki o sorunu nasil anladilar rahim filminde mi belli oldu?
Canim benimde rahim filmi 2 yıl önce peki memorialde mi çektirdi başka yerdemiEvet canım rahim filmim 2 yıl öncesine aitti semra hoca yeniden istedi çektirdim sol tüp kapalı dedi Laparoskopi yaptı ve enfeksiyon dan kapalı oldugunu gördü
canım meorialde bütün tetkikler en fazla 6 ayönce yapılmış olacakmış semra hoca kabul etmiyormuş bendende yeni rahim filmi istedi.ben erzurumdan gittiğim için erzurumda çektirip kargoyla gönderdim değerlendirip bana döndüler.daha sonrada zaten laparoskopi kararı almışlar dı.Canim benimde rahim filmi 2 yıl önce peki memorialde mi çektirdi başka yerdemi
canım meorialde bütün tetkikler en fazla 6 ayönce yapılmış olacakmış semra hoca kabul etmiyormuş bendende yeni rahim filmi istedi.ben erzurumdan gittiğim için erzurumda çektirip kargoyla gönderdim değerlendirip bana döndüler.daha sonrada zaten laparoskopi kararı almışlar dı.
Ben kuzumu dun aldim kizlar :) 2 inci gecemiz insallah benimledir kanimdadir canimdadir evladim bitane koyuldu 5 inci gun embriyosu 3 tanede donduruldu bakalim hayirlisi bu tutsunda sonra kardes yapmaya gideriz nasipse insallah Rabbim beni ve tum sonuc bekleyenleri guldursun hayirlarla dualarla
Evet canım rahim filmim 2 yıl öncesine aitti semra hoca yeniden istedi çektirdim sol tüp kapalı dedi Laparoskopi yaptı ve enfeksiyon dan kapalı oldugunu gördü
tesekkûr ederîm canim cvbladigin îcîn eylûlûn sonlarina dogru tedavi olacaz ve halaa kalacak yeer ayarlayamadik akrabalar var fakat onlarda klinca rahat olamiyorum ister istemez kotu oluyo insanöğretmenevleri dolu oluyo.fiyatları da normalden daha pahalı...biz tanıdıkta kaldık.1 gece transfer sonrası k suites diye yakın bi otelde kaldık.geceliği 2oodü sanırım oda kahvaltı.bir de biraz uygun fiyatlı ve müsait ama hastaneye çok ta yakın olmayan petkom diye bir yer varmış.polis eğitim ve kongre merkeziymiş.arkadaş kalmıştı.dışarıdan polis dışı misafir kabul ediyomuş.
canım laparoskopi anesteziyle oluyor ben 2 tüp bebek tedavisinde anestezi aldım fakat bu laparoskopide kini biraz zor attım çok balgam yaptı.onun haricinde benim dikş göbekte ve sol kasıgımda o yüzden 1 hafta sol tarafıma yatamadım ve çok uzun süreli oturamadım çünkü göbek katlanınca acıyordu.ama ben daha zor bekliyordum çokda zor ve sıkıntılı değildi şükürler olsun.benim başka merkezde laparoskopi olan bi arkadaşım var 6 ay oldu daha sancıdan acıdan duramıyor ve dikişleri okadar büyük ve farklı dikilmiş.benim şükür iz bile yok gibi gerçekten arkadaşlar laparoskopi yapan dr da çok farkediyor.ve fiyat olarakta 3500 tl laparoskopi 150 tl ilaç parası ödedik.Gecmiss olsun tatlim benim de sag tup tikali gozukuyo memorial deki sevinc hanim o anda spazm olmus olabilir o yuzden tikalidir veya gercektende tikalidir dedi.. ben laparoskopi den korktugum icin olmak istemedim zaten esimin degerleri de cok iyi degil.. ameliyat nasil canim zor mu? Memorial de ucret nasildi?
ben erzurumda özel bi hastanede çaktirdim benimkini kabul ettiler canım. evet canım laparaskopi anesteziyle oluyor.ve bence yapılması gereken birşey düşün benim tüp tıkalı diye gittik meger enfeksiyonun salgıladıgı salgı hertarafı kaplamış ve hoca dediki iyikide tüp bebklerin ve aşılamaların tutmamış dedi çünkü bu enfeksiyon Allah korusun direk bebegin beynine yerleşirdi dedi zatende embriyolarım kaliteliydi fakat vermişler embriyoları dedi hoca salgıya yapışıp ölmüşler dedi.yani canım ina hiçbirşey sebepsiz değil.Bende Kasım ayında tup bebeğe başlamayı düşünüyoruz kısmetse tabi önümde adet doğumun başında bende cektiyeyimde hani isterler diye düşünüyorum ama dedim bide kabul etmezler sw başka yerde çekilince film diye de düşünüyorum. Laparoskopi nasıl bi şey anesteziylemi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?