- 12 Ocak 2016
- 716
- 577
- 103
- 36
Kesinlikle katılıyorum ben memorialda semra kahraman hastasıyım dediğimde bilmeyen kadın doğumcu yok o bizim hocamızdı ankara üniversitesinde o ne derse onu yapın diyorlar.. ve ben her gittiğimde yurtdışından bisürü hasta oluyor sadece araplar değil ruslar polonyalılar amerikalılar bile geliyor.. italyadan gelen bir kanser hastası çocuğa kardeş yapıp uyumlu ilikli hayatını kurtarmış ve bu italyada tüm gazetelerde çıkmış siz düşünün artık..Canm kadin neden sadece gorussun ki.herkes ön görüşme yapsa o kadin ne ameliyata girebilir ne hasta görebilir.ne goruseceksin ayrica.muayene zaten ilk gorusme.muayene ediyor ve sana uygun tedavi öneriyor.arti o ücret sonra toplam ucretten kesiliyor.ön gorusmelik bi sey yok yani.semra hanima guveniniz sonsuz olmali zaten.on gorusme yapip sonra karar vermek anlamsiz..kadin seni gormeden muayene etmeden tedavi sekli de oneremez.semra hanim icn insanlar dunyanin öbür ucundan geliyor.bizler de turkiyenin baska bi ucundan gittik.burda hangi doktora gitsem ve tup bebekle hamile kaldığımi söylesem doktoru soruyor.semra hanim deyince ooooo diyor.turkiyede herkesin idolu o.