- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
Ben ayşe hocanın hastasıydim canim gerçekten çok tatlı bi dr ama meselâ senin drun transferde veya opuda yada izinde başka dr da muayene veya işlem yapabiliyo sana benim opu sevinç hanım transferi aylin hanim yapmıştı ben özellikle bildirdim dosyama da yazdirdim kadın dr ve ekip istediğimi bence sende öyle yap ayrıca hiç aşılama yla ne vücudunu ne ne kafanı yorma direk tup yaptir bence başarı oranı çok fazla
Tüm doktorlari iyi memorial in.ama semra hanim ekibiyle muayene ediyor kismini anlamadm.neden ekipce muayene etsin.profesor kadin ona gorun ilk etapta tabi ki.sonra baska kadin dr ile devam edersin.sgk anlasmasi yok ilaclari normal seklde aliyorsn sgk ile degl malesef.taksit bildigim kadaryla yoktu.
Heralde ekip doktoru seçmek zorundasınız diyorlar o ondan bahsediyor randevu alırken sadece semra hocadan randevu vermiyorlar önce mesela aylin hanım görüyor dosyayı hazırlıyor sonra semra hoca giriyor senle pek konuşmuyor aylin hocaya soruyor herşeyi net cevaplar alıyor seri şekilde.. dosyayıda inceliyor karar verip söylüyor sormak istediğin bişey var mı diyor ve gidiyor toplam 5 dakika falan.. sen aylin hocayla devam ediyorsun sonra..
bu arada ben ayşe hanımı tanımıyorum aylin hanımı tanıyorum.. ayşe hocaya gitmeni tavsiye ederim..
Evet semra hoca tek girmiyor.baska doktorla giriyor doğru.ben de ayse hanimin iyi oldgnu duydum.ama ben olsam kesnlkle ilk muayenede semra hanimi da isterdim.
hepinize çok teşekkürler. cmt için ayşe hanımdan randevu aldım ama semra hanımı sormamıştım hiç. tekrar arayıp onun da orda olmasını mı istesem acaba? bir de kan testi için liste geldi sms'le sağlık ocağında yapılabiliyor mu bu testler acaba?