Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncesinde istenen bütün testleri yaptırdım ben hsg dde dahil. Ama amh testi yaptırmadım eski testim var tekrarlamanın ne faydası var ki değer yükselecek değil ya diye düşünüyorum
hatirladigim kadariyla amh testini hastanede yaptirmanizi istiyorlar disarida degil.zaten gittiginizde gerek duyarlarsa tekrarlanmasina hemen yaptirirsiniz

Banada aylin hoca dondurulmuşlarda düşük riski yüzde yirmi daha fazladır demişti.. ozaman neden dondurulmuş uygulanıyor vucudumuz de4neme tahtasımı her kürtaj bizden bişeyler götürüyor sonuçta benimkide dondurulmuştu inşallah bişey olmaz
korkma Allahın izniyle bişey olmaz.benim ilk transferimde dondurulmuştu.tutmadı niye diye sorduğumda semra hanıma dondurulmuş diye olabilir dedi.bende çok kızmıştım ozaman madem tutunma ihtimali tazeye göre daha düşük niye taze yapmıyosun.deneyerek öğreniyolar malesef

korkma Allahın izniyle bişey olmaz.benim ilk transferimde dondurulmuştu.tutmadı niye diye sorduğumda semra hanıma dondurulmuş diye olabilir dedi.bende çok kızmıştım ozaman madem tutunma ihtimali tazeye göre daha düşük niye taze yapmıyosun.deneyerek öğreniyolar malesef
belkide bi sebebep bulamayınca bunu söyleyelim diyolardır..

Benim 2 orta kalite taze transfer oldu negatif sonuç aldım, bana da dondurulmuşun tutunma şansı biraz daha yüksek dediler başka merkezde. Her doktorun yorumu farklı oluyor.

Benim 2 orta kalite taze transfer oldu negatif sonuç aldım, bana da dondurulmuşun tutunma şansı biraz daha yüksek dediler başka merkezde. Her doktorun yorumu farklı oluyor.
Rahim açısından dondurulmus daha iyi.rahim dinleniyor bide ilaclarla bebege hazır hale geliyor rahim.o açıdan dondurulmus iyidr.bahcecide dondurlmusu daha cok oneriyorlar.tazenin avantajı degeri ne ise o seklde kalmasi.dondurulmus bazen cozulunce hucre kaybına ugrayabiliyor.bana dondurulmus daha mantkli geliyor cnku opudan sonra vucut kendine gelemiyor bazen.en azindan rahim toparlaniyor dondurlmsta.

Arkadaşlar merhaba mayıs ayında tu. bebege başlıyoruz .tedaviden önce yada tedavi sırasında takviye yiyecek içecek kullandınız mi?

Benim bir tane bir de dondurulmuş dusugum var memeorida. İlkinde olabilir ilk gebeliklerde denildi,ikincisi için de dondurulmuş olduğu için de fragmantasyonlar olabilir ondan dusmus de olabilir denildi. Tekrar dondurulmuş koyalım deniliyor ama ben artık çok yoruldum ve çok korkuyorum.

Arkadaşlar merhaba mayıs ayında tu. bebege başlıyoruz .tedaviden önce yada tedavi sırasında takviye yiyecek içecek kullandınız mi?
Avakado rahim icin iyiymiş.transferden sonra da ananas yedim ilk haftalar.esin de keciboynuzu ve pekmezi muz bitter cikolata ceviz badem fındık falan yesin..

Arkadaşlar natürelin sonuçları iyi deniyor bende gelecek ay başlıcam ama Vural vardı bi içimizde değil mi naturelle hamile olan. Vuraldan başka natürel ile hamile olan kimlerdi

B
Arkadaşlar natürelin sonuçları iyi deniyor bende gelecek ay başlıcam ama Vural vardı bi içimizde değil mi naturelle hamile olan. Vuraldan başka natürel ile hamile olan kimlerdi
benim bugun semra hocayla görüşmem vardi naturel sıkmış yapmıyoruz dedi yada bana yapmıyor bilmiyorum bana yüzde 40-50 şans tanıdı ... Tup bebek degil de asilama bekliyorduk.. saskiniz hiç bisey hissedemiyorum.içim bomboş gibi . Bu arada demir ve d vitamini ve folbiol kullanıyorum... Ananas ve avokado yiyecegim ins bir ay sonra size ıyi haberler veririm . Sizce şans oranın iyi mi semra hoca iyimser mi yaklasmistir?

B
benim bugun semra hocayla görüşmem vardi naturel sıkmış yapmıyoruz dedi yada bana yapmıyor bilmiyorum bana yüzde 40-50 şans tanıdı ... Tup bebek degil de asilama bekliyorduk.. saskiniz hiç bisey hissedemiyorum.içim bomboş gibi . Bu arada demir ve d vitamini ve folbiol kullanıyorum... Ananas ve avokado yiyecegim ins bir ay sonra size ıyi haberler veririm . Sizce şans oranın iyi mi semra hoca iyimser mi yaklasmistir?
Sizin sorun ne canim

Benim bir tane bir de dondurulmuş dusugum var memeorida. İlkinde olabilir ilk gebeliklerde denildi,ikincisi için de dondurulmuş olduğu için de fragmantasyonlar olabilir ondan dusmus de olabilir denildi. Tekrar dondurulmuş koyalım deniliyor ama ben artık çok yoruldum ve çok korkuyorum.
çok üzüldüm geçmiş olsun.benimde birtane dondurulmuş tutmadı taze embriyo transferi 5 haftalık düştü.birde benim embriyolara pgt de yapılıyor.pgt zaten doğasını bozuyoruz embriyonun dondurup çözdürmekte 2. müdahale oluyo embriyoya denilmişti.semra hanım geçen ay ısrarla taze yapıcam sana dedi ama nasip taze de 5 haftalık düştü.şimdi mayısta yeniden tedaviye başlıycam bende korkuyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.düşünüyorum da ısrarla istersek Rabbim nasip edecektir inşallah

belkide bi sebebep bulamayınca bunu söyleyelim diyolardır..
muhtemelen.deneme yanılma yöntemi herhalde.banada baştan tutunma ihtimali yüksek rahim dinlenmiş olacak dedi semra hanım.tutmayınca görüştüm.pgt dondurup çözmek zedelemiş olabilir buda tutunmayı zorlaştırı diyo :(üzülüyorum çok.sanırım birinde dondurulmuş tutma ihtimali yüksek olurken diğerbir kişide taze daha iyi olabiliyor herhalde:(benim çok dinlenmeye de vaktimde yok bir ay arayla deniyoruz. durumum biraz farkı.pgt ile hla uyumlu ve sağlıklı embriyo arıyoruz.mayısta merkez değiştiricem muhtemelen.hayırlı olur inşallah

B
Sana tüp bebek diyeceklerini biliyordum.emin ol asilamadan daha iyi.tutma sansi daha yüksek.ayrica semra hoca sans yuzdesi vermis.bize hicbisey soylemedi.bize kimse ümit vermedi.emnryolog bile cok olumlu konusmadi.yan odada diger transfer bekleyen kizlara cok iyi embryonuz tutunma olasiligi cok yüksek falan diyordu.bize hiç yorum yapmadi umitsizdik hep.soramadik bile tutar mi diye.yani herkese iyi demiyorlar bence.umit vermezler bos yere.icini ferah tut.ilaclarina devam et.folbiol zaten sart.demir de hamile kalinca cok lazim oluyor ama ben almadim baslarda..guzel beslen.insallah olur bol sans :)

muhtemelen.deneme yanılma yöntemi herhalde.banada baştan tutunma ihtimali yüksek rahim dinlenmiş olacak dedi semra hanım.tutmayınca görüştüm.pgt dondurup çözmek zedelemiş olabilir buda tutunmayı zorlaştırı diyo :KK43:üzülüyorum çok.sanırım birinde dondurulmuş tutma ihtimali yüksek olurken diğerbir kişide taze daha iyi olabiliyor herhalde:KK43:benim çok dinlenmeye de vaktimde yok bir ay arayla deniyoruz. durumum biraz farkı.pgt ile hla uyumlu ve sağlıklı embriyo arıyoruz.mayısta merkez değiştiricem muhtemelen.hayırlı olur inşallah
canım sen bilirsin ama genetik laboratuar olarak en iyisi memorial diye biliyorum onun dışını ben önermem ben bahçeci fulyadan memoriala taşıdım orası çok kötüydü ilgi hiç yok üstelik mustafa bahçeci hastasıydım.. sen bilirsin yinede moralin daha iyi olacaksa git tabi.. biraz embiryonun kalitesine de bağlı galba mesela aynı kişiye donmuş embiryo koyuyor tutmuyo bidahaki ay tutuyo.. demekki embiryo daha iyi zaten mustafa bahçecide semra hocada hep demiştri tutunmama sebebi ve düşük sebebi %80 embiryo kaynaklıdır %10 anne rahmi %10 diğer sebepler.. yani embiryon iyiyse tutunuyor pgt ten sağlıklı gelmesi %100 iyi olduğu anlamına gelmiyor biliyorsun mesela kalbi delik olabilir yada böbrekleri oluşmamış olabilir bu hücreler çoğalmayınca tutunmuyor tutunsada düşüyormuş.. bol deneme çok daha fazla başarı getirir tabi ilaçsız olması şartıyla..

çok üzüldüm geçmiş olsun.benimde birtane dondurulmuş tutmadı taze embriyo transferi 5 haftalık düştü.birde benim embriyolara pgt de yapılıyor.pgt zaten doğasını bozuyoruz embriyonun dondurup çözdürmekte 2. müdahale oluyo embriyoya denilmişti.semra hanım geçen ay ısrarla taze yapıcam sana dedi ama nasip taze de 5 haftalık düştü.şimdi mayısta yeniden tedaviye başlıycam bende korkuyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.düşünüyorum da ısrarla istersek Rabbim nasip edecektir inşallah
Bende merak ediyorum pgt yapılırken embriyoya zarar veriliyor mu. Birde dondurulmuş embriyoya pgt yapılır MJ ki

B
Sen naturel siklusu yanlış anlamışsındır belki diye söylüyorum.. naturel siklus sıfırdan tedavi olacak kişileri uygulanmıyor çünkü sizin embiryolarınız yok.. önce yumurtaları çoğaltıp embiryo oluşturacaklar bunu narurel siklusla yaparsalar sadece bi tane yumurta alabilirler her ay bir yumurta olduğundan.. vede o döllenmesse yazık olur anestezi alıp opu ya gireceksin sonuçta.. yapan merkezler var bunu özellikle yumurta rezervi düşük kişilerde yapılıyor ki ilaçla büyüyen yumurtadan daha kaliteli yumurta olsun diye çünkü onlara ilaçta verilse 1 veya 2 yumurta oluşuyor.. neyse diyelimki senin ilk denemen tutmadı ve dondurulmuş embiryolarınız var veya bi kardeş istiyorsunuz ozaman naturel siklusu kullanabilirsiniz.. ama inşallah ihtiyaç kalmadan hamile kalırsında kurtulursun tedavilerden.. bu süreçte moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim.. olmayabileceği ihtimalini unutma ilk denemede herkesin tutmayabiliyor kendini bunada hazırla çünkü bana %70 şans vermişlerdi fakat 4. denemede tuttu.. mutlaka bir gün anne olacağına emin olabilirsin ama çünkü iyi yerdesin..

merhabalar tekrar,
yazılanları okuyorum fikir sahibi olayım diye ama çoğunu anlamıyorum bile terimlere çok yabancıyım:( cumartesi ayşe hanımla görüşüyoruz kısmetse.
sizce sormam gereken bir şey var mı? bir de tüp mü aşılama mı onlar mı karar veriyorlar?

merhabalar tekrar,
yazılanları okuyorum fikir sahibi olayım diye ama çoğunu anlamıyorum bile terimlere çok yabancıyım:KK43: cumartesi ayşe hanımla görüşüyoruz kısmetse.
sizce sormam gereken bir şey var mı? bir de tüp mü aşılama mı onlar mı karar veriyorlar?
Isin icine girmeden terimleri anlamayı bekleme canim:) onlar karar veriyor asilama ya da tüp bebek.ama genelde tüp bebek yapılıyor.daha iyi bi yöntem diye.durumunu anlatip muayene olunca sorulari kendiliginden soracaksin orda zaten cok sorun olacak..cok evham yapma.rahat ol.

Isin icine girmeden terimleri anlamayı bekleme canim:) onlar karar veriyor asilama ya da tüp bebek.ama genelde tüp bebek yapılıyor.daha iyi bi yöntem diye.durumunu anlatip muayene olunca sorulari kendiliginden soracaksin orda zaten cok sorun olacak..cok evham yapma.rahat ol.

inşaallah sorabilirim. aslında ben bahçelievler medical parkta jane hanıma gittim orda başlamayı düşünüyordum. ama hastane personeli çok ilgisizdi bir de jane hanımın yanından çıkınca kafamda hiçbir şey oluşmadığını fark ettim. yani nasıl oluyor bilmiyorum ama orda bir şeyler açıklarmış gibi oluyor eve geldiğimizde aklımızda bir sürü belirsizlik. belki de normali o bilemiyorum. inşaallah ayşe hanımla güzel geçer. ama daha gitmeden memorial içime sindi gibi.

Back
X