Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar ikinci denemede ne kadar ödeme yaptınız? benim dondurulmuş var şimdi direk transfere gideceğiz demişti Sevinç Hn.
Bende bu sorunun cevabini merak ediyrum :) dondurulmus icin tekrar deneyecez ne kadar odenmeli acaba ?:)

Ayyy neslihan insallah yaaaaaa.insallahh cok istyorum senin olumlu olmani.Allah yüzüne baksin gönlünden geçen olsun insallah bu sefer hersey yolunda gider..dualarimiz seninle canim.
Cok saol canim insallah oyle duygusalimki suan anlatamam transferden sonra aglakliyimki ara ara agliyorum
Arkadaşlar bi sorum olacak laparas

Allah hayırlısını versin.gönlünüzdekini hayırlı kılsın.Hergün tüm bebek be kleyenler dualarımda. inş olur.
amin insallah

Arkadaslar yaa ben 1 ay önce sağ Tüpte genişleme var diye laparaskopi oldum ama sol taraftan kesiyi acmislardi. Bi sorun yok dedi taburcu ettiler.Bi Dr. Konuştum sol taraflara sol tüpü değerlendirir sağ tup için sağ taraftan açmak lazimdi dedi şimdi ben yanlış ameliyatmi oldum sizce lütfen cvp
Merhabalar...ben de laparoskopi oldum ama iki tüpe de mudahale ettiler,toplamda karnımda 3 delık var.yanlış birşey yapacklarını sanmıyorum hıc bie bildikleri vardır mutlaka,içini rahat tut bence

hepinize çok teşekkürler. cmt için ayşe hanımdan randevu aldım ama semra hanımı sormamıştım hiç. tekrar arayıp onun da orda olmasını mı istesem acaba? bir de kan testi için liste geldi sms'le sağlık ocağında yapılabiliyor mu bu testler acaba?

şimdi kapattım tlfu. Ayşe hanımla devam etmek istiyorum ama semra hanım da galiba görüş bildiriyormuş onun olduğu bir güne randevu almak istiyorum dedim ama tlfdaki görevli ısrarla semra hanım ön görüşmede görüş bildirmez, doktorunuz çağırırsa ancak gelip bakar dedi. semra hanımla görüşmek istiyorsanız ondan randevu almanız gerekir diyor.

Ücret farkindan dolayi oyle demistir.semra hocadan alcaksn onun muayene ucretini odeyeceksin.sonra devam etmek istedigin doktoru soyleyeceksin demek ki.

Cnm bizde ilk görüşmeye Ayşe hocaya alıp gitmiştik. Ayşe hoca hsg ye bakıp teşhisi koymuştu , ama Şemra hocayada bi danışalım deyip onu da çağırmıştı . Onun için ayn gAranti olsun randevunu Şemra hocanın hastanede olduğu günlerden birine denk getir ki , Ayşe hoca danışmak isterse Şemra hocada hastanede olsun, vakit kaybetmemiş olursun .... Şemra hıca perşembe ve haftasonu hastanede yok (3,5 ay önce öyleydi en son , değişmediyse ) . Birde ilk muayenede önceden çektirdiysen yanında mutlaka hsg (rahim filmin ) olsun.

Canim ayse hoca aradi dusuk yaptigimi soyledikten sonra benim dondurulmus embriyoydu ayse hoca donrulmus oldugu icin gelisimi durmus olablir dedi tahlil istenmedi yeni tedavim icinde tekrar gorusmedik bu sefer jel yerine progestan kullanmayi dusunuyorum daha etkili olur dusugu onlemek icin.
bendende bişey istemediler ben yaptırdım düşükten sonra yapılan testleri bağışıklık,enfeksiyon,pıhtılaşma fln.hafif bi pıhtılaşma çıktı başka bi doktora gösterdim bu gebeliğinde clexsan ve aspirin başlıycaz dedi aylin hanım gerek yok dedi .bende bu defa progestan iğne istiycem.mayısta tekrar başlıycam tedaviye memorıal olurmu bilmiyorum çok kararsızım o konuda

Canim ayse hoca aradi dusuk yaptigimi soyledikten sonra benim dondurulmus embriyoydu ayse hoca donrulmus oldugu icin gelisimi durmus olablir dedi tahlil istenmedi yeni tedavim icinde tekrar gorusmedik bu sefer jel yerine progestan kullanmayi dusunuyorum daha etkili olur dusugu onlemek icin.
Banada aylin hoca dondurulmuşlarda düşük riski yüzde yirmi daha fazladır demişti.. ozaman neden dondurulmuş uygulanıyor vucudumuz de4neme tahtasımı her kürtaj bizden bişeyler götürüyor sonuçta benimkide dondurulmuştu inşallah bişey olmaz

Banada aylin hoca dondurulmuşlarda düşük riski yüzde yirmi daha fazladır demişti.. ozaman neden dondurulmuş uygulanıyor vucudumuz de4neme tahtasımı her kürtaj bizden bişeyler götürüyor sonuçta benimkide dondurulmuştu inşallah bişey olmaz
Aaa oyle miymis.hic farki yok demislerdi bana.yeter ki cozuldukten sonra deger kaybetmesin..benmki ayni kaldi dediler.Ilk 3 ay dikkat et vural dusuk riski 3 ay var.Allah korusun bebeklerimizi

Öncesinde istenen bütün testleri yaptırdım ben hsg dde dahil. Ama amh testi yaptırmadım eski testim var tekrarlamanın ne faydası var ki değer yükselecek değil ya diye düşünüyorum

Back
X