Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminn... Ağır bir sınav vermişsiniz Allah mükafatınızı versin inşaallah

Neslihan neden test yapiyorsn evde.o testlere inanmayin lutfeennnnnn..

evet haklısın biliyorum.inş Allah dualarımızı kabul etsin

kisi imani olcusunde sinanir.gercekten cok aci seyler yasadiklariniz.Allah bununla biraksin bundan sonra hep guzel gunler yasarsiniz insallah.hepimiz bi imtihntan geciyoruz simdi cocukla ilerde baska.biseyle.ama muslumanlar icin iman edenler ocin bu hep olacak.dedigin gobi Allah imtihanini basariyla gecenlerden etsin.isyan edenlerden degil.sakin evde de test yapma bence zaten dogruyu gostermiyor bosuna uzme.canini

Ne güzel yazmışsın Neslihan Amin.

Sadece bu gün mü ben yıllardır böyleyim.tam seviniyorum bitti hastane işleri diyorum hop başa dön.randevu günüm yaklaştı.içimden başlamak gelmiyo ama.etrafımda herkes hamile .Allaha şükür ki gözüm yok.sadece benim de olsun artık istiyorum.

Test yapipta negatif ciktigi icin degil arkadaslar uzuntum verici rabbim ben sadece elimden geleni tapip gerisini Allaha birakiyorum tevekkul ediyorum icim hep bir buruk hep bi duygusalim ikigundur transferim oldu diye ogluma gidemedim bu hafta herhalde ondan inanin bilmiyorum ama aglamim diye kendimi siktikca daga cok agliyorum eskiden calisiyodum dogumdan sonra biraktim isi evde cok ama cok zor oluyomus yanlizlogi dibine kadar yasiyorum herhalde ondan bilmiyorum tarif edemiyor ve kendimede engel olamiyorum

canımm ne desek boş acı senin acın rabbim evlat acısı yaşatmasın bir daha..öyle mutluluklar öyle hayırlı evlatlar versin yüreğindeki ateş hafiflesin..şöyle düşün bu dünya imtihan dünyası rabbim bu acılarla sana cenneti müjdelicek belki..allah yardımcımız olsun..

Canım Allah yardımcın olsun.çık bi yürüyüş yap.kafanı dağıt.çok zor bi durum.inşallah ennn yakın zamanda kucağımıza alırız sağlıklı bir şekilde yavrularımızı

V Vivaldi30 genetikciye gittim 2005 yilinda yapilmis vardi onuda getirdim esiminki yeni vardi onuda doktor kromozonlarinda bsy yok bidaha yaptirmana gerk yok dedi 7de neyse 70 dede odur degismez kromozonlar dedi benim uyuz doktor niye tekrar istedi ben bu isten bsy anlamadim gelmisken pihtilasma testini yaptirdim sadece kromozonda bsy yoksa neden oluyo bunlar

E canim daha once yaptiysan tabi gerek yok :) insanın genetigi dna si degismez ki.doktor sacmalamis yahu :) genetikte bisey olmasına gerek yok tup bebegin tutmamasi icin veya dusmesi icin..bi cok faktor var.sebepsiz bile olabiliyor bazen

Kesinlikle haklısın.Allah yüzümüze baksın inş bizde mutlu olalım.

Vural (sen bizim naturelcimizsin ya) ve diğer arkadaşlar bir sorum olcak bu natürel sıklusta takip edilen yumurtalar günde kaç mm büyüyor bilginiz var mı. Şimdiden tşk.

Ben bu topicte iğreti duruyorum galiba ama yine birşey sorsam size? Eşimin spermiogramında morfoloji %2 normal çıktı. Ve yorum kısmında teratoozospermi yazıyor. Anladığım kadarıyla iyi birşey değil fakat Ayşe hoca aradı ve değerler çok iyi falan Dedi. Anlamadım ben bişey anlayan var mı acaba bu konulardan?

cnm bende bu topiği takip ediyorum merkez kararı vermek için.benim eşimde de aynı sorun var %2 morfoloji gebeliğe engel oluyor malesef

cnm bende bu topiği takip ediyorum merkez kararı vermek için.benim eşimde de aynı sorun var %2 morfoloji gebeliğe engel oluyor malesef

Size bunu doktor mu söyledi? Memorialdan Ayşe hanım bana gayet iyi Dedi ama nette araştırıyorum hiç iyi görünmüyor

şöyle söyliyeyim tüp bebkde önemli değil ama normal yolla olması zor,tüp bebekte zaten seçiliyor.sperm varsa sıkıntı yok

Aşılama yapmayı düşünüyorduk ilk seferde. Onda şansımız var mı dersiniz? Total 2oo milyonmuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…