sayı iyi bence var yani deneyimlerime göre.bizde yaş 33 ileri hız %4 oyüzden direk tüp dediAşılama yapmayı düşünüyorduk ilk seferde. Onda şansımız var mı dersiniz? Total 2oo milyonmuş bu arada
sayı iyi bence var yani deneyimlerime göre.bizde yaş 33 ileri hız %4 oyüzden direk tüp dedi
Canim asilama icinde spwrmler yikaniyo merak etme sayi cok iyi morfolojide iyi cok kotu degil bizler o degerleri nette arastirirken normal gebe kalanlar icin kotu biz tup ve asilama icin cok iyi benim esimde 5milyon sperm vardi bazilarinda bu dahada dusuyor sen bu degerleri sorun etmeBizim ileri hıZlı hareketli de %3 müş. İyi bir şey yok galiba bu testin sonucuna göre
cnm sorun etme tüp bebek ve aşılama içim iyi gruptasın demişti dr bana hemen hemen aynı sonuçlar.benim 3 tane blast ebriom oluştu ama çözdürüken sıkıntı olduBizim ileri hıZlı hareketli de %3 müş. İyi bir şey yok galiba bu testin sonucuna göre
Canim asilama icinde spwrmler yikaniyo merak etme sayi cok iyi morfolojide iyi cok kotu degil bizler o degerleri nette arastirirken normal gebe kalanlar icin kotu biz tup ve asilama icin cok iyi benim esimde 5milyon sperm vardi bazilarinda bu dahada dusuyor sen bu degerleri sorun etme
cnm sorun etme tüp bebek ve aşılama içim iyi gruptasın demişti dr bana hemen hemen aynı sonuçlar.benim 3 tane blast ebriom oluştu ama çözdürüken sıkıntı oldu
ohh masallah en azindan hersey yolunda .mide bulantinda tez.zamanda gecer insallah da artik hamileligin keyfini cikarmak kalir.cok sevindim senin adina gercekten.darisi da bizim basimiza.bugun ikinci testi verecegim bendeKızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
Cok sevindim senin adina.dedm ben de beta hcg cok yukselnce mide bulantisi tavan yapar.sonra duzelr cnm..inan ben de bisey yiyemedim..senin kadar olmasa da biliyorm o igrenc bulantiyi ama sukret.eski günlerini hatrla.bu bebek icin cirpindigin günleri.simdi hersey yemek istyorum.sen de oyle olacaksın..miden agriyacak yemekten :)Kızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
Hadi insallah katlanarak cogalmistr.guzeldi ilk degerin.bu da iyi olr bence.guzel duygularla git teste.bizlere iyi haberlerini bildir.ohh masallah en azindan hersey yolunda .mide bulantinda tez.zamanda gecer insallah da artik hamileligin keyfini cikarmak kalir.cok sevindim senin adina gercekten.darisi da bizim basimiza.bugun ikinci testi verecegim bende
insallahhhh.icimde iki insan var sanki biri iyi seyler soyluyor biri kotu seyler :))) haberdar ederim muhakkakHadi insallah katlanarak cogalmistr.guzeldi ilk degerin.bu da iyi olr bence.guzel duygularla git teste.bizlere iyi haberlerini bildir.
Maşallah Vural Allah kucağında göstersin inş.bebeşini.çok sevindim.Kızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
Vural bide dün msj yazmıştım sen bizim naturelcimizsin diye görmedin sanırım tekrarlıyım mı soruyuKızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
Vural rahim kalınlığın kaçtı transfer olduğunda.Kızlar dün doktora gittik yucel beye hersey yolunda dedi kanamali alan görünmüyor muş mide bulantımı söyledim söylememe gerek kalmiycakti gorecekti nerdeyse kusuyordum. Zofer diye bi ilaç yazdı hamilelik hormonların iyi demekki dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.. bel ağrım oldu gece. .ama beni yiyip bitiren bulantılarim. Bukadar şiddetlidir çok nadir görünür şans işi sana vurmuş dedi.. 7 haftalık olmuşuz
illaki direk iki katı olacak diye birsey yok iki katına yaklaşık olsa iyi.istikrarlı gitsin yeter.sakın üzülme.birden fırlayacak inş.kizlar test sonucumu aldim ilki 187.91 di ikincisi 338.85 sanki artisi iyi degil iki katina cikamamis
:) ahhaha kizlar sizin bu evhaminiz yokmu :) tam iki kati olacak diye bir şey mi var.cok guzel degerin.masallah.hadi bakalımkizlar test sonucumu aldim ilki 187.91 di ikincisi 338.85 sanki artisi iyi degil iki katina cikamamis
ayy insallah hastaneye mail attik artik haber bekliyecez.illaki direk iki katı olacak diye birsey yok iki katına yaklaşık olsa iyi.istikrarlı gitsin yeter.sakın üzülme.birden fırlayacak inş.
:)))))))) cok guldum yaaa.Allah ta seni guldursun :) bizim bu evhamimiz senin de bu pozitif yaklasimin valla supersin.psikolojik danismanimiz gebelik kocumuzsun.dr da illa rakami rakamina olmasi gerekmiyor diye ilk sonucda hatta baya pozitif konusmustu ama gel de dinlet .yine tedi:) ahhaha kizlar sizin bu evhaminiz yokmu :) tam iki kati olacak diye bir şey mi var.cok guzel degerin.masallah.hadi bakalım
:) hep beraber gülelim insallah her zaman...zaten beni memorial ekibinden zannetmislerdi ilkin bu sayfada :) bebeklerimin ultrason resmlerini gostericem valla ben de sizdenim diye :) ya olmsz dusunmek istemiyorum hicbizaman..basindan beri kendimde de oyleydim.o kadar insan doguruyor cocuk sahibi oluyor biz neden olmayalm:) Allahin izniyle hersey guzel olacak:)))))))) cok guldum yaaa.Allah ta seni guldursun :) bizim bu evhamimiz senin de bu pozitif yaklasimin valla supersin.psikolojik danismanimiz gebelik kocumuzsun.dr da illa rakami rakamina olmasi gerekmiyor diye ilk sonucda hatta baya pozitif konusmustu ama gel de dinlet .yine tedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?