Çok zor biliyorum Can'ım ama herşey Rabbimden ...kendini topla söylemesi çok kolay belki haftaya bende o sonucu alıcam ama üzülmemeye çalışZaten icimde hic umut olmadan gittim o teste olmadi diyordum.bu sefer olmadi ve olmadida sonuc 0.362 cikti
Daha önce tüp bebek yaptırdın mı peki onlarda kaç yumurta toplanmıştı neden donduracaklar belki bir tane kaliteli olacak tutacakSemra hnm. Normal demedi sadece muhtemelen donduracagiz dedi sadece niye 1 yumurta acaba dedi
Yok 11mm 1 yumurtaSen 11 yumurta yazmıştın.yanlışlıkla 1 yerine 11 yazdın ozaman .bizde ondan normal diye düşündük. Hayırlısı.Semra hoca ile irtibatı kesme bi yolu vardır muhakkak.
Ssğolasın , inş tez Zananda herkes yaşasın bu duyguyu ..me
rhaba gebeliğin hayırlı olsun.1 düşükten sonra bu gebeliğinde clexsan fln başladılar mı size
Aşılama denedim olmadı sonra direk tup dedi semra hnm. Asilamada durum aynıydı 1 yumurta çok zor büyüdüDaha önce tüp bebek yaptırdın mı peki onlarda kaç yumurta toplanmıştı neden donduracaklar belki bir tane kaliteli olacak tutacak
Benim d Vit. Düşük zaten onun içinde bi takviye aldım sonra yükseldi biraz.sadiye mutlu d vitaminine baktırdınmı hiç belki değerin düşük olabilir bi topikte okumuştum pcolu yumurtası az olan bayan d vitamini eksikliği çıkmış takviye aldıktan sonra coğalmıs yumurtaları sende bi baktır istersen.
Hayırlısı incir bol bol ye. bende 6 tüp deneme.olacak önceden 7_10 arasında olurdu en son ted incir, kaju yedim 18 tane oldu.Yok 11mm 1 yumurta
Bana ampul şeklinde kırıp ekmeğin üzerine dok ye dedi adını hatirlamiyorumD vitamini kullananlar Dr. Size hangi D vitamini Önerdi. Benimde D vitaminim belirtilen deger aralığından düşük çıkmıştı ama herhangi birsey önermedi.
benim 8 çıktı. Endokrinoloji doktoruna yönlendirdiler solgar d3 1000mg verdi bana değerim çok düşük mü bilmiyorum sonuç kâğıdında referans aralığıda yoktu.D vitamini kullananlar Dr. Size hangi D vitamini Önerdi. Benimde D vitaminim belirtilen deger aralığından düşük çıkmıştı ama herhangi birsey önermedi.
Benim 8 dibenim 8 çıktı. Endokrinoloji doktoruna yönlendirdiler solgar d3 1000mg verdi bana değerim çok düşük mü bilmiyorum sonuç kâğıdında referans aralığıda yoktu.
Şimdi dışarıdayken eve gidince bi bakım aralıklarına.benim 8 çıktı. Endokrinoloji doktoruna yönlendirdiler solgar d3 1000mg verdi bana değerim çok düşük mü bilmiyorum sonuç kâğıdında referans aralığıda yoktu.
o zaman düşük bizimkisi.Bak ben kaç tane forum okudumsa hep d vitamini yumurta kalitesizliği yapar yazıyodu ve yumurta sayısınıda etkiliyo bence.Ben endokrinoloji doktoruna gittim 2 gün oluyo bana dediki sen bu değerle hamile kalsan kemik erimesi olursun dediler bebekte zarar görür depolar boş dedi.amh değerimde her doktor düşük değil diyo ama bende 6 yumurta anca oluştu.bence d vitamini eksikliğinden kaynaklı yumurta sorunları.Benim 8 di
iki tane daha briyom var yucel bey izinliymis yarin aricak misNeslihan hiç karamsar olma.hemen sonraki tedavine odaklan. Dondurulmuş embriyon kaldı mı.Yücel hocayla sonucu konuştun mu.
Rabbim guc versin arkadaşım.Sonucum malesef negatif kizlar olmadi
Bak ne güzel iki tane daha embriyon varmış Maşaallah.inş.bu sefer hayırlısıyla olur.iki tane daha briyom var yucel bey izinliymis yarin aricak mis
hakkinda hayirlisi olsun canim.insallah guzel gunler icin baslangic olur.iyi haberlerle insallah ayrilirsiniz.Benim hiç d vitaminime bakılmadı.yarın görüşmem var yücel bey yok demediler aradıklarında.belki yarın başlıcak çoo stresliyimmm yarın yeni bi merkez yeni doktor bana şans dileyin arkadaşlar
İnşallah teşekkür ederim inş hepimiz mutlu ayrılırız sonu güzel olur inşallah yüne bi bilinmeze gidiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim 9.tedavim olacak son olur umarım.o yüzden çok pozitif olamıyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim.insallah guzel gunler icin baslangic olur.iyi haberlerle insallah ayrilirsiniz.
tabi kimbilir neler yasamissindir.ama yeni bi yer yeni baslangiclar iyi olacak Allahin izniyle.bu sefer Allah yavruna kavusmayi nasip etsin tabi hayirla insallah :) emeklerimizi bosa cikarmasin rabbimİnşallah teşekkür ederim inş hepimiz mutlu ayrılırız sonu güzel olur inşallah yüne bi bilinmeze gidiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim 9.tedavim olacak son olur umarım.o yüzden çok pozitif olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?