Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah teşekkür ederim inş hepimiz mutlu ayrılırız sonu güzel olur inşallah yüne bi bilinmeze gidiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim 9.tedavim olacak son olur umarım.o yüzden çok pozitif olamıyorum.

Ben daha ilk defa tedaviye başlayacağım da onun için merak ettim sorununuz nedir acaba? Bu sefer son olur inşaallah Allah yardımcınız olsun

Hakkimizda hayırlısı olsun insallah bende geçen ay memorialde negatif deneme yaşadım çok zor yalnız yaşayan bilir.simdi natürel siklus yapmak istiyolar sizde sanırım natürel yaptınız tedavi nasıl oluyo ve ücreti aynimi acaba
Benim bu 4denemeydi ucret 2100tl odedik dondurulmus embriyo ucreti naturelde tek fark esterefem ve jel kullandirtmiyolar diger hersey donmus tedavi gibi ilerligo hakkinizda hayirlisi olsun canim

Arkadaşlar Demir serum değer aralıkları 33-193, Demir Bağlama Kapasitesi aralığı 135-392
Ferritin değer aralığı 14-150. Ben bu üçünü yaptırmıştım.

kızlar günaydın dün tedaviye başladım ilk iğnemi oldum mutluyum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama durum gün geçtikçe karışıyor.2011 yılında çik.kisti patlamasından ameliyat olmuş.onun etkileri karın çin tüp yapışıklığı ve rahim arkası sıvı. memorialdenönce kolan ve fulya tüp bebekte ön görüşme yaptım kimse sen de kist var demedi dün emre bey 4 cm lik çikolata kistn var dedi biraz moralim bozuldu ama bu tüp bebeğe yada ttutunmaya engel değilmğiş öyle dedi... moral önemli biliyorum bebeğim bana gelecek onu da biliyorum .ama bu durumda olup başarıyı yakalayan var mı?

kızlar günaydın dün tedaviye başladım ilk iğnemi oldum mutluyum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama durum gün geçtikçe karışıyor.2011 yılında çik.kisti patlamasından ameliyat olmuş.onun etkileri karın çin tüp yapışıklığı ve rahim arkası sıvı. memorialdenönce kolan ve fulya tüp bebekte ön görüşme yaptım kimse sen de kist var demedi dün emre bey 4 cm lik çikolata kistn var dedi biraz moralim bozuldu ama bu tüp bebeğe yada ttutunmaya engel değilmğiş öyle dedi... moral önemli biliyorum bebeğim bana gelecek onu da biliyorum .ama bu durumda olup başarıyı yakalayan var mı?
Hadii hayırlısı inş.güzel sonuçlar alırsın.

Benim bu 4denemeydi ucret 2100tl odedik dondurulmus embriyo ucreti naturelde tek fark esterefem ve jel kullandirtmiyolar diger hersey donmus tedavi gibi ilerligo hakkinizda hayirlisi olsun canim
Neslihan cok üzüldüm gerçekten seninkinin tutmasini cokk cokkk istiyordm.ama saglik olsn.iyi ki dondurulmuslarin var daha..icini ferah tutmaya calis.elbet bir gun olacak.

Neslihan cok üzüldüm gerçekten seninkinin tutmasini cokk cokkk istiyordm.ama saglik olsn.iyi ki dondurulmuslarin var daha..icini ferah tutmaya calis.elbet bir gun olacak.
Saol canim daha zamani varmis inanki hic uzulmedim herzaman hayirlisini istedim hayirlisi buymus demekki zamani gelince insallah Allah deneme firsati versin banada

ucucu test sonucumu da aldim giderek az artiyor .iki gun onceki 338 iken simdiki 450

Tesekkur ederim cevabın için Nslhn 80.prolaktin yüksekligi vâr bende de transfer dn önce ölçüm yapmadılar negatifd n sonra gittim ben olcturdum çok yuksek çıktı moralum bozuldu natürel yapalım dediler güvenim sarsildi

Saol canim daha zamani varmis inanki hic uzulmedim herzaman hayirlisini istedim hayirlisi buymus demekki zamani gelince insallah Allah deneme firsati versin banada
Neslihan bravo sana. Allah deneme fırsatı versin bana demişsin ya. Eveeet tüp bebek hastalarına yeterki deneme fırsatı gücü versin ümitsizlikten iyidir.Günün en anlamlı sözü.:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back
X