6100tl canim suanki tedavi ucreti anladigim kadariyla rapor kullanmamissin raporlu hastayada 1000tl indirim yapiliyor pcolusun cokta ilac kullanmazsin bende pcoluyum igne dozu dusuk oluyo hatta orda ilac bagislari bile oluyor 8.9bini buluyor anlican ohss riski azda olsa dondurup sonraki ay transfer ediliyi o konuda insan sagligini cok onemsiyorlarCanım çok sağol ben de bahçeci fulya da başladım yani umut tüp bebeğin kardeşi dediğin gibi tam bir ticarethane hiç memnun değilim olmadımda şimdi florance nightangale de deniycem ama kalan embriyolarla biri 6bb biri 4 bc sence 6bb nasıl ? Bu arada bizede embriyolarınız geblik vadediyor çok güzel mükemmel bilmem ne dediler meğersem kaliteler bu şekilde doktorda dalga geçer gibi konuşuyor zaten .. Semra hanımın muayene ücreti nedir ve toplamda ne kadar harcadınız canım ben de pko var hafif ohss riskim var eminim semra hoca buna dikkat edicektir cv si mükemmel bi bayan peki toplamda ne harcadınız buna göre para biriktirip öyle başvuralım ki hemen başlayalım..