Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende doguluyum eşimde :skandal:
İnşallah seninde olur daha yasin okadar gençki hatta küçük
Ama bence embriyo kaliten çok iyi benim 1 tane 5aa yüklendi semra hanım çok iyi 1. Kalite dedi tuttu ve düştü
Şimdide 1 tane 5BA 1 tanede 3AB var onları denicem
Gerçektenmi hangisi iyi sence ben hiç anlamıyorum ya bu dr da beni kandırmasınsa 28 yumurtadan 24 döllendi 2 tane kaldı dondurup çözdüler naptılarsa artık

Valla canım bence embriyolarin cok iyi tabi rabbim isterse olur
Yani ben bi ara embriyo kalitesi araştırırken burdan bi arkadaş iki tane 4aa yüklemiş ve ikiz hamile kalmış yani kısa bi zaman oldü onunla konuşali 1 ay bile olmadı benimkide dediğim gibi semra hm yalan söylemez kaliteleri iyi dedi gerisi şans kismet ve seninkiler 6bb bile var yani bende süper ama bence senin doktor ayıptır söylemesi seni kandırıyor gibime geldi:oha:

Valla canım bence embriyolarin cok iyi tabi rabbim isterse olur
Yani ben bi ara embriyo kalitesi araştırırken burdan bi arkadaş iki tane 4aa yüklemiş ve ikiz hamile kalmış yani kısa bi zaman oldü onunla konuşali 1 ay bile olmadı benimkide dediğim gibi semra hm yalan söylemez kaliteleri iyi dedi gerisi şans kismet ve seninkiler 6bb bile var yani bende süper ama bence senin doktor ayıptır söylemesi seni kandırıyor gibime geldi:oha:
Benim 4cc ve 3ab olan iki embriyom da tutmadı.burda bi arkadaşın 3ba olan embriyosu tutmuş.

Yinede bilgi sahibi kızlar burdan sana eminim çok yardimcı olurlar
En azından 6bb iyi duruyor bu dr da tedaviyi sıfırlamak istiyo sonuçta kenarda donmuş var transfer olursa 1500 tl vercez tek kaybımız bu olcak bilmiyorım Allah hepimize yardım etsin canım benim ben de büşrayım bu arada demişmiydim:)

En azından 6bb iyi duruyor bu dr da tedaviyi sıfırlamak istiyo sonuçta kenarda donmuş var transfer olursa 1500 tl vercez tek kaybımız bu olcak bilmiyorım Allah hepimize yardım etsin canım benim ben de büşrayım bu arada demişmiydim:)
Yok canim adaş çıktık
Donurup çözmüş felan dedin nasıl yani anlamadim döndürüp çözdü tekrardanmi dondurdu

Malesef tekrar bir negatif sonuc aldim bu ücüncü denemeydi.. Aranizda laparoskopi yaptiran oldu mu sorunun tüplerde olabilecegini söyledi yücel bey ama laparoskopi yapmayada yanasmiyorlar iyice cikmaza girdim artik :KK43: tüplerini baglatan veya aldiran varsa bana bilgi verebilir mi Gercekten ise yaradi mi sonraki denemelerinizde.?!

Cnm ben başka hastanelerdeki 4 negatif sonuçtan sonra Memorial a geldiğimizde Şemra hoca rahim filminden tedavş öncesi laparoskopi Dedi , birinde tüplerin yapışıklık birinde sıvı akışı var Dedi , 2 tüpüm de bağlandı ... Ondan sonraki 2 transferim de tuttu , biri 4 haftalıkken düştü diğeri şimdiki gebeliğim oldu çok şükür ... Peki Niye hem laparoskopi deyip hem de yanaşmıyorlar anlamadım :KK64:

Yok canim adaş çıktık
Donurup çözmüş felan dedin nasıl yani anlamadim döndürüp çözdü tekrardanmi dondurdu
Canım bana ilk polikistik gibisi ama değilsin dediler tüp bebeğe başladım bahçecideki bu dr bana polikistiksin dedi direk ki öyle olsam bile gerçekten insan kendinide bilir artı bi sürü dr agittim hepsi gibisin ama değilsin dedi neyse bu dr bana ona göre tedaviye başladı ve polikistiğim diye iki ay dinlendirip transferi yaptı 9 embriyom vardı 1. Kalitede vrdı 2.kalitede vardı 5 i 8 4 ü 7 hücreliydi bunları çözdüler 5.güne gitmesi için yumurta toplamadan iki ay sonra yani yavaşladı embriyolar ikisini 4.gün transferi yaptılar çözdükten bi gün sonra yani diğer ikisi 6.gün anca blast oldu ama günüyle uyumlu diyor bi çok dr a attım günüylle uyumlu dedi öyle işte hayatım embriyolar iki kere çözüldü iki kere donduruldu üçüncü kez çözülck eğer transfer olurda tutarsa bu kesin olarak bi mucize olur inşallah bu mucize beni bulur ama çok düşük ihtimal işte :)

Yazdıklarınizi okudum.Allah paraci ve firsatci doktorların eline dusurmesin gercekten.hersey para mi ya.biraz idealist ve hümanist olmak lazim.ben de memorialla görüamustum ilk etapta.sonra ayni gün bahceciye gitmistim.bahcecideki dr israrla beni muayene etmek istedi.bende sorun yoktu defalarca söyledim.esimden kaynakliydi.o doktordan once bes alti dr muayene etmisti.ama doktorun fazla israrci tavri beni itti.ve geri döndüm o gun memorial a.basliyorz dedim odemeyi yaptik ilaçları aldik vs.vs....simdi dönüp bakiyorum pek de araştırmadan iyi ki memorial a gitmisim..kısacası doktor ve merkez çok cok onemli.iyice dusunun tartin..lab.da cok onemli.sirf para düşünenlerden uzak durun.etik ahlak degerleri olan ve somürmeyen insanlarla yolunuza devam edin..tekrar tekrar deneseniz bile bi merkeze bagli kalin.güvenilir ve kalici bi hastane ve dokror bulun.gec olsun güç olmasin.semra hanimi bulamiyorsaniz bekleyin gerekirse.acele etmeyin..onu gormeden tedaviye başlamayin.

Yazdıklarınizi okudum.Allah paraci ve firsatci doktorların eline dusurmesin gercekten.hersey para mi ya.biraz idealist ve hümanist olmak lazim.ben de memorialla görüamustum ilk etapta.sonra ayni gün bahceciye gitmistim.bahcecideki dr israrla beni muayene etmek istedi.bende sorun yoktu defalarca söyledim.esimden kaynakliydi.o doktordan once bes alti dr muayene etmisti.ama doktorun fazla israrci tavri beni itti.ve geri döndüm o gun memorial a.basliyorz dedim odemeyi yaptik ilaçları aldik vs.vs....simdi dönüp bakiyorum pek de araştırmadan iyi ki memorial a gitmisim..kısacası doktor ve merkez çok cok onemli.iyice dusunun tartin..lab.da cok onemli.sirf para düşünenlerden uzak durun.etik ahlak degerleri olan ve somürmeyen insanlarla yolunuza devam edin..tekrar tekrar deneseniz bile bi merkeze bagli kalin.güvenilir ve kalici bi hastane ve dokror bulun.gec olsun güç olmasin.semra hanimi bulamiyorsaniz bekleyin gerekirse.acele etmeyin..onu gormeden tedaviye başlamayin.
Amin canım çok haklısın ücretsiz ön görüşme diyip muayene ediyolar ısrarla 325 tl cepte ister gel ister gelme:) ne de olsa kârını yaptı:) ben kuzenimin dr una gidiyorum adam ilk sizin normal yoldan da olur dedi bana sonra asla olmaz dedi tabi ben embriyoları onun hastaneye geçirdikten sonra bakıcam eğer tutacağını düşünürsem embriyoları transfer edicem yoksa etmiycem dedi ücretsiz bakıyor şuanlık ama bana gelecek tedavi hakkında konuşması ve büyük sorunum olmadğı halde büyütmesi beni kuşkulandır tabiki onunla 0 dan tedaviye başlamıycam olmazsa bu memoriala başlıycam inşallah

Amin canım çok haklısın ücretsiz ön görüşme diyip muayene ediyolar ısrarla 325 tl cepte ister gel ister gelme:) ne de olsa kârını yaptı:) ben kuzenimin dr una gidiyorum adam ilk sizin normal yoldan da olur dedi bana sonra asla olmaz dedi tabi ben embriyoları onun hastaneye geçirdikten sonra bakıcam eğer tutacağını düşünürsem embriyoları transfer edicem yoksa etmiycem dedi ücretsiz bakıyor şuanlık ama bana gelecek tedavi hakkında konuşması ve büyük sorunum olmadğı halde büyütmesi beni kuşkulandır tabiki onunla 0 dan tedaviye başlamıycam olmazsa bu memoriala başlıycam inşallah
Keske onun hastanesine gecmeden once kesin net bi cevap isteseydin.kalitesi belli zaten gormeden de sayisal degrlerle yorum yapabilir...embryolar cozuldukten sonra bi parça deger kaybedebiliyor..memorialda pek bu sorun yasanmiyor..tekrar tedavi yanlısı olması ve durumunu abartmasi bana sanki tedaviden alacağı parayı dusundugunu hissettirdi.iyi kalitede embryolarin varsa her zaman öncelik onlarla tedavi edilmektir.bizimkilerin kalitesi de on uzerinden on degil sekizdi.donmus embryolara sans vermeden yeni tedavi konusulmaz.bazen çok kalitelileri tutmuyor cok kalitesizler tutuyor.

Keske onun hastanesine gecmeden once kesin net bi cevap isteseydin.kalitesi belli zaten gormeden de sayisal degrlerle yorum yapabilir...embryolar cozuldukten sonra bi parça deger kaybedebiliyor..memorialda pek bu sorun yasanmiyor..tekrar tedavi yanlısı olması ve durumunu abartmasi bana sanki tedaviden alacağı parayı dusundugunu hissettirdi.iyi kalitede embryolarin varsa her zaman öncelik onlarla tedavi edilmektir.bizimkilerin kalitesi de on uzerinden on degil sekizdi.donmus embryolara sans vermeden yeni tedavi konusulmaz.bazen çok kalitelileri tutmuyor cok kalitesizler tutuyor.
Dr eğer transfer olursa 500 euro alıcak olmazsa almıycak canım haklısın ama bu embriyoların başına gelmeyen kalmadı iki kere donduruldular bi kere çözüldüler ve de bana pko sun dedi ona göre ilaç kullandı ee ben değilim desemde lafıma geldik ilaçın dozundan yumurtalarımda granülasyon oluştu bu da kalitesini etkiledi doğal olarak embriyolar zaten 6.gün blast olabildiler pek umudum yok maddiyatımda yok açıkcası borçla girmiştim bu işe olmazsa kesinlikle ayşe ve semra hanım hangisi olursa ona gidicez eşimde problem vardı şuan onda sorun yok ben aşılamayla bile olabilceğine inanıyorum zaten 21 yaşındayım semra veya ayşe hanım ne derse o olucak görüşme yapıcam onlarla mutlaka

Hastane olarak bende çok beğeniyorum ama labaratuar olarak nasıl bilmiyorum.
Kararsızlık çok zor.bayramdan sonra iyi bi yere başlıcam inşaallah.

İstanbuldayım evet.şuan çok kararsızım.burdaki yorumlardan dolayı memorial e daha yakınım.semra kahramana güveniyorum.
Dr.ların hemen tüp bebek diyeceklerini sanmıyorum.sebepsiz infertilite bizimki.bir kere aşılama oldum tutmadı.
Büyük ihtimal tekrar aşılama der ama ben en garanti yöntemi yapmak istiyorum.tüp bebek istiyorum. Tabi dr. ne derse o olur
ben medipole güveniyorum lab.da cok iyi hiçbiryerde olmayan cihazlar var orda türkiyenin en büyük özel üniversite hastanesi..eşim tamam dese ben denerim

İyiyim cnm çok şükür, kalp ve keseye gittikten sonra Ayşe hoca başka doktor bulmamızı istedi . Gebelik takibi yspmıyormuş o artık , çünkü tüp bebek hastalarımızın yoğunluğundan gebe hastalarım herann ulaşamayabiliyorlar onun için kalp ve kese muayenesinden sonra takibi bırakıyor . Ben de başka doktora geçtim , hep farklı doktorlara gittim bi karar veremedim , şimdi yeni bi doktora devam ediyorum artık , değiştirmeyeceğim inşsllAh artık ....
nereye başladın acaba muhip:D istanbul avrupa yakasındayım henüz doktora karar veremedim yada hastane?

Kesinlikle gorus semra hanımla.yasin cok küçük hic kaygi duyma.esinde de problem yokmuş ne guzel.kafani karistirmislar biraz senin bide embryolarinin uzerinde ve senin teshislerinde cok dogru karar vermemisler.maddiyat da zorlayinca insan ilk merkezden iyi sonuc almak istyr.o embryolari transfer etsin tutmasa bidaha gitme o dr a.
Dr eğer transfer olursa 500 euro alıcak olmazsa almıycak canım haklısın ama bu embriyoların başına gelmeyen kalmadı iki kere donduruldular bi kere çözüldüler ve de bana pko sun dedi ona göre ilaç kullandı ee ben değilim desemde lafıma geldik ilaçın dozundan yumurtalarımda granülasyon oluştu bu da kalitesini etkiledi doğal olarak embriyolar zaten 6.gün blast olabildiler pek umudum yok maddiyatımda yok açıkcası borçla girmiştim bu işe olmazsa kesinlikle ayşe ve semra hanım hangisi olursa ona gidicez eşimde problem vardı şuan onda sorun yok ben aşılamayla bile olabilceğine inanıyorum zaten 21 yaşındayım semra veya ayşe hanım ne derse o olucak görüşme yapıcam onlarla mutlaka[/QUOTE.

merhaba arkadaşlar gene ben geldim. hamle olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum transferi olacak arkadaşlara da şimdiden inşallah pozitifi alırsın.
sizi takip ediyorum ve diyorum ki kesinlikle memorial ( benim görüşüm ) belki bilen bilir ama ben ik denememi acıbadem maslakta yaptım ama burada gördüğüm ilgiyi göremedim. transferde çok iyi 2 embriyo transfer ettik dediler fakat ikisi de 3bc olduğunu sonradan öğrendik. bahçeçi fulya ve umut tüp bebeğe danışmak için gittim . fulya tüp bebekte herşeyi o kadar kolay anlattılar ki sanki tedavi sonrası bebeğimizi bize vereceklermiş gibi davrandılar. yani kızlar bana göre doğru yerdeyiz ben buna inanmak istiyorum.

Transferin olduğu gün hariç 9. Gün yaptırıo şişli memorial sonra 2günde bi tekrarlıosun testi ama başka merkezlerde farklı olabiliomuş canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerin gelir seninde inş
İnşallah Can'ım, teşekkür ederim, bir de Semra hoca yumurta takibi sırasında takip yapıyor mu, ben Semra hoca ile Yücel hocanın hastasıyım,

İnşallah Can'ım, teşekkür ederim, bir de Semra hoca yumurta takibi sırasında takip yapıyor mu, ben Semra hoca ile Yücel hocanın hastasıyım,
Birebir ilgilenio mu yumurta takibinde bilemiorum ama merkezdeki tüm hastaların dosyalarını incelediğini ve ilgilendiğini biliorum benim doktorum ayşe hanımdı çok memnun kaldım kendisinden :)

Canım ilk bahçecide müstecep kavruta gittim 21 yaşındayım ben daha adam nasıl ilaç kullandıysa ilaca bağlı yumurtalarımda granülasyon oluşmuş ve buna rağmen tedaviye devam etti sonra 28 yumurtamdan 24 ü döllendi bunlardan 9 u 3. Güne gitti ve sonucunda dondurdular 3.gün transferden bi gün önce çözüp 4.gün transferi yaptılar ve tutmadı iki emriyom 6.güne gitti geç gelişiyomuş tabi böyle demediler çok iyi gebelik vadeden kaliteli iki embriyonuz var dediler dondurduk eşim işteydi ben ise transfer olalı iki gün olmuştum kliniğe gidemeden havale ile 1400 tl de bu embriyolara verdik sonra doktor dalga geçer gibi sen de bunu denedik şöyle oldu demeekki yapmıycakmışız ilaç dozun böyle olmalıymış bla bla bla konuştu boş boş ve gel bunlarıda transfer edelim rahmine yara açalım dedi ben şok oldum nasıl yani dedim silahla açmıycaz korkma dedi ne manaysa artık dalga geçti ve bi ton başka sebebten bıraktık kliniği mehmet ali akmana devam ediyoruz o da feminen de pek bilindik değil ama bilemiyorum o da ilk normal yoldan hamile kalırsın dedi ben de pko varmış bunuda geçen yıl öğrendik o kadar dr anlamadı hormonlarda çıktı sonra bu dr da sen normal yoldan hamile kalırsın dediği halden eşimin yanında sorun karında normal yoldanda olmaz aşılamaylada olmaz anca tüp bebek biz bunlardan sonra direk 0 dan başlayalım dedi hikayem çok uzun başını şişirdim ama moralman çöktük bilemiyorum şimdi bu da olmazsa naparız...

günaydın arkadaşım hikayeni okuyunca cok üzüldüm ama şunu unutma ALLAH var gam yok sakın ümitsizlige kapılma bizlerin de imtihanı böyle şiddetle semra hocayı tavsiye ederim seni daha fazla yıpranmadan dönüş yap bence :(:KK42:

Back
X