Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne zaman yaptın kaçıncı gün?? :)) bu tedavide yaptın di mi yanlış anlamadım. Çok sevindim o zaman kesin oldu bu iş.embriyonn kalitesi nasıldı

İnşallah canım teşekkür ederim bu arada ilaçların etkisi ne zaman geçiyor bilmiyorum evet insan biraz acele ediyor test konusunda , maalesef elde değil

Ne zaman yaptın kaçıncı gün?? :)) bu tedavide yaptın di mi yanlış anlamadım. Çok sevindim o zaman kesin oldu bu iş.embriyonn kalitesi nasıldı
Altıncı gün idrar testi yaptım, çok silikti böyle ,inşallah ben de öyle umuyorum, bundan sonrası önemli, embriyo kalitesi 5ab idi, Ama dün akşam kasıklarımda ağrı vardı çok korktum normalde bugüne kadar hiç ağrım olmadı acaba düşüyor mu diye de düşünmedim değil ..

Süperr olmaz Allahın izniyle. Benim kimyasal olduğunda akşamına lekelenmem ve mithis karın ağrım olmuştu. Seninki artık belirti ağrısıdır adet opacak gibi kısa süreli bi ağrıdır eminim. Buarada rüyamda ben de yapıodum pozitifti çok seviniyorum ne kadar etkilendiysem

Memorialda teansfer günü 1. Gün mü sayılıyor? yoksa kan için hep 9.Günü mü veriyorlar

Ben çok araştırdım.devletle anlaşmalı özel hastaneleri telefonla aradım sordum.öyle bişey yok dediler.

Şansına sana denk gelmiş.bu arada 26 haftalık olmuşsun maşallah zaman çabuk geçiyo.Rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.

Kızlar sonuç alanlar sonuç bekleyenler yok mu nerelerdeydiniz biZede umut olun lütfen

Merhaba canım yazına rastladım bende tüplerimi aldırdım fakat acık ameliyat olmadım laparoskopi uygulandı ve cabuk iyileştim aynı gün taburcu oldum

Kusurabakma girememistim foruma gec girdi. Uzuldum zor surecler benim de basimdan gecti hep.
Bak benimde bahcecide bir donmus embrihom kaldi. Semra hoca cok islem yapmislar tutma olasiligi dusuk dedi ve ben de transfer yaptirmama karari aldim. Zorlayip sifir tedavi yapacagim en azindan simdi hastaneye guveniyorum.
Bahceci igrenc bi yer. Allah hastalari somurenleri bildigi gibi yapsin. Dr un kimdi orda

Merhaba Can'ım.bende bahçeci umutta tedavi gördüm ilk deneme negatif.merkezden memnun kaldım ama değiştirmek istiyorum.bizde erkek problemi var ve memorial bu konu da çok iyi diyorlar.siz ne dersiniz.bende kasımda randevu alıp görüşmeye gideceğim

Ben bahceci fulyada tedavi gordum dr da erbil yagmurdu hic mi hic memnun kalmadim, cok yanlis uygulamalar yaptilar ve cok paragozler. Memorial da ilk denemem olacak hastaneye de laboratuarlara da dr lara da guveniyorum. Insallah hakkimizda hayirli olur

İnşallah Can'ım hayırlısı inşallah.neden bilmiyorum ama başından beri bende memoriale çok ısındım kimseden kötü bir şey duymadım.o kadar heyecanlıyım ki bu sefer tedaviye başlamak için umarım hepimiz için olumlu olur.ilk önce sizin güzel haberlerinizi bekliyorum sonra da ben inşallah rabbim aratmasın

Hastanede yapilmasi zorunlu testler bunlar dimi peki bunun disinda disarda hangi testler yapilmali..bide sizin tedavi bitti mi sonuc nedir ...amh testi nedir biliyorum cok soruyorum ama cok yeniyim cok teşekkür ederim
Canim mesajini yeni gordum Evet canim zorunlu testler bunlar yani ben bunları yaptırdım diger testleride devlette yaptim zaten bir kac tup kan verdim sonucuna bakti doktor bi sorun yok dedi amh testininde yaptirdim ama ne olduğunu bu topikte duydum bende ama hasteneden ogrenicem bir ara benim 4. Tedavim tuttu ama 5 bucuk haftalik düştü

Can'ım senin amh kaçtı benimki 3.37 çıkmıştı normali ne bu değerin biliyor musun

Cevap verdigin için cok teşekkür ederim. ..cok geçmiş olsun uzuldum inşallah en kisa zamanda kavusursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…