Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

miyom ameliyatını laparaskobiyle mi olsun Can'ım ücreti ne kadar.bende de var iki tane ama büyük değilmiş.önceki doktorum bebeğin oluşacağı yeri etkilemiyor dedi alma taraftarı değildi rahim dışındaymış

Canim embriyo kaliten neydi

Cnm umarim hastaneye gitmissindir.mesajını gec gördüm.doz ayarlamasi için muhakkak vajinadan yumurta ölçümu yaplmasi gerekiyor.

Darisi sana cnm...sen o hastaneleri neden aradin ki.senin gidecegin yer zehra hanimdi.durumunu anlat.biraz zor odeme yapcagni soyle.hem indrim yapar hem de raporunu kabul eder belki.raporu da tup bebek yapilmasi uygundur yazili bir kagit olcak ve iki kadin dogumcu imzalycakti.

Kizlar kac tane embriyo konuyor bi kurali vs var mi yeni arastirdigim icin bilmiyorum. ..embriyo kalitesine nasil bakılıyor bide 5.gun embriyisu deniyor ne demek
Kaç tane embriyo transferi olacak ona doktor karar veriyor duruma göre.ama genelde tek embriyo transferini uygun görüyorlar ikiz riskli olur diye.3. Ve 5. Gün embriyo transferi oluyor genelde.5.güne kadar yaşayan embriyonun tutunma olasılığı daha yüksek deniliyor.ama 3.gün embriyosu olup tutan da çok var.önemli olan kalitesi.benim 5.gün emriyo transferim oldu iki tane negatif oldu.belli olmuyor yani

Kizlar kac tane embriyo konuyor bi kurali vs var mi yeni arastirdigim icin bilmiyorum. ..embriyo kalitesine nasil bakılıyor bide 5.gun embriyisu deniyor ne demek
Kac tane olacağına dr karar verir.genelde çoğunlukla 1 tane istyr Memorial.ama ozel durumlarda 2 olabliyor.yas faktoru, kac embryo oldugu kac olmsz deneme oldgu ve embryo kalitesi belirler transfer edilecek embryo sayısını.5.gun embryosu en iyi embryodur yumurta toolandiktan sonra embryo her gun hucrelere bolunur.besinci gune gelen emnryo en cok bolunen embryodur yani en cok gelisen ve gelismeye devam etme potansiyeli olan demektir.

Canim senin embriyo kaliten neydi
Birde nasıl olduda iki tane yuklendi
Donmuşlarin kaldimi daha

Canim senin embriyo kaliten neydi
Birde nasıl olduda iki tane yuklendi
Donmuşlarin kaldimi daha
Canm embryolarm 5.gundu ikisi de ama ikisi de 5 aa degildi.biri orta kalite digeri ondan biraz daha iyi kaliteydi.birisi icin pek umitli degldi ama cok sukur o da tuttu ve büyüdü..benim cok yumurtam olmstu çok da dollendi ama sona 2 tane kaldi.o ikiyi beraber dondurdular.birisi daha iyiydi dedigim gbi...cozerken de beraber cozduler.tam transfer esnasinda semra hanim dediki ikisini birden vericez.normalde vermeyz ama birini tekrar Dondurursak bi anlami kalmaz.ikisini vercz dedi .ben de tmm dedm siz nasil istersenz.oyle yani :)donmusum da daha kalmadi dolayisiyla.

Sağol canım allah razı olsun açıklama yaptigin icin

Zehra hanım hangi bölümde çalışıyo canım.
Biz muhasebeyle konuştuk durumumuzu anlattık. 5900 yapabiliriz dedi.
Yarın gittiğimde zehra hanımlada görüşiyim.belkş faydası dokunur

Rica ederim cnm naptin.basladin mi yeni tedaviye
Yanı az çok biliyosun ramazana girmeden kurtaj oldum bayramda adet oldum Semra hoca rahım flim istedi ondan sonraki ayda yani ağustos ta başlarız dedi ama ben ağustosta ayında flim çekecez eylülde baslicaz kismetse insallah

Karıştırmışım canım k bakma :)
Senin değerin çok güzel çıkmış.yarın randevum var.bakalım dr ne dicek
Seninki de güzel Can'ım bunlara canını sıkma çok ta önemli değil, bir tane olsun kaliteli olsun önemli olan o:) rabbim yardımcın olsun gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…