Boyle bisey yaşamadık.nasil bir fark cikti.Kızlar bende önümüzdeki hafta adet olucam ve tedaviye başlayacağız.Ama sperm testini başka bi yerden yaptırdığımız için kabul etmediler memorial de tekrar yaptırdık ama ikisi arasında çok farklılık var sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi
Rahim filmi istenmedi bizden.esimdeydi problem.bana sadece vajinal ultrasonla bakildi.merhaba bende giderken sadece eşime ve bana ait testlerle gitmiştim sorun çıkmadı ama rahim filmi önemli onu muhakkak
çektirip gidin çünkü tedaviye onunla başlanıyor bilginize
Cok sagolasin arkadaşım. ..aldim ama yine gönderdiğiniz cok iyi oldu resim cuzdan vs istiyor getirmeyebilirdim simdi haberim olmus oldu cok teşekkür ederimCan'ım şimdi gördüm msjını. Eğer hala ihtiyacın varsa diye ekliyorum. Ben tedaviye başlarken gelen msj buydu.
Ama şunu da söyleyim ben gitmeden hiç test yaptırmadan gittim. Çalışıyordum ayarlayamadım saatini. Hiç de sorun çıkmadı. Muayeneden sonra Ayşe hoca istediği testleri yazdı. İlk görüşmeden sonra yaptırdım ben yani
Peki arkadasim bisey daha sorcam...hbsag anti hiv 1+2 ve anti hcv ve amh testini burda yurtdışındaki sigortam ödemiyor turkiyede odeniyor mu bide bu testler kac gune cikar...Can'ım şimdi gördüm msjını. Eğer hala ihtiyacın varsa diye ekliyorum. Ben tedaviye başlarken gelen msj buydu.
Ama şunu da söyleyim ben gitmeden hiç test yaptırmadan gittim. Çalışıyordum ayarlayamadım saatini. Hiç de sorun çıkmadı. Muayeneden sonra Ayşe hoca istediği testleri yazdı. İlk görüşmeden sonra yaptırdım ben yani
Eşimin hareketliliği yüzde 48 di yüzde 38 çıktıBoyle bisey yaşamadık.nasil bir fark cikti.
Transfer günü rahim kalınlığa ayrıca bakılmıyor, fakat tedaviye başladığında kontrol aralıkları sık olduğu için son muayenedeki rahim kalınlığına dikkat ediliyor, benim rahim duvarım inceliyor önceki denemelerimde baya inceydi fakat Memorial bant kullandırdı ve sık aralıklarla değiştirdim bandı bu sefer çabuk kalınlaştı.Arkadaslar merhaba.
TRANSFER GÜNÜ embriyo transfer edilmeden hemen once son kez rahim kalinliginiza bakildi mi ve catlatma ignesi sonucunda yumurtanizin catlayip catlamadigi kontrol edildi mi vajinal muayene ile?
Bir de transfer gunu rahim kalinligi yeterli degil denilip transferi bir sonraki adete ertelenen var mi?
Cevap verirseniz sevinirim.
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
sperm analizinde farklı çıkması normal canım, labaratuvar bile fark edebiliyor. Aynı gün verilen test bile farklı çıkabilir. Sperm denilen şey değişken, her zaman aynı olmaz, fakat tedavide doktorlar farklı zamanlarda yapılan bir kaç testin ortalamasına göre karar veriyorlar. Bu konu kafanızı yormasın..Eşimin hareketliliği yüzde 48 di yüzde 38 çıktı
Çok sevindim canım seni uzaktan takip ediyordum, Rabbim devamınıda getirsin, maşallahArkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Cok guzel tebrikler inşallah hersey yolunda giderArkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Çok sevindim gözün aydın, Allah beneklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahArkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım ben sana demiştim 4aa çok güzel bir embriyo idi çok şükür tuttu tebrik ederim darısı başımıza:)Arkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Zehra hm gerçekten çok iyi çok haklisin ama semra hocanın kardeşi olduğunu bilmiyorum sen nerden duydun canim
Transfer günü rahim kalınlığa ayrıca bakılmıyor, fakat tedaviye başladığında kontrol aralıkları sık olduğu için son muayenedeki rahim kalınlığına dikkat ediliyor, benim rahim duvarım inceliyor önceki denemelerimde baya inceydi fakat Memorial bant kullandırdı ve sık aralıklarla değiştirdim bandı bu sefer çabuk kalınlaştı.
Yumurta toplamadan önce muayene edildim, yumurtam çatlamış mı sorun varmı yokmu diye..
sperm analizinde farklı çıkması normal canım, labaratuvar bile fark edebiliyor. Aynı gün verilen test bile farklı çıkabilir. Sperm denilen şey değişken, her zaman aynı olmaz, fakat tedavide doktorlar farklı zamanlarda yapılan bir kaç testin ortalamasına göre karar veriyorlar. Bu konu kafanızı yormasın..
Rica ederim..benim daha önce erken çatlayan yumurtam olduğu için belkide ondan opu öncesi muayene oldum sonra opuya aldılar. Birde yumurtam fazla olmuyor, birazda ondan sebep baktılar ..Sen de Bursadasın galiba bende Bursadayım canım.Tesekkurler cevap icin:)
Benim 3.tedavimi yaptirdigim merkez transfer gunu bakmisti rahim kalinligina. Ilk 2 tedavimi yapan merkez ise bakmamisti. Simdi 4.tedaviye baslayacagim ve her merkez bakiyor mu merak ettim.
Yumurta toplamadan once de kontrol etmedi 2 tedavimi yaptirdigim merkez. Yumurta toplama gunu de transfer gunu de hicbir kontrol olmadan direk ameliyathaneye almislardi.
Rica ederim..benim daha önce erken çatlayan yumurtam olduğu için belkide ondan opu öncesi muayene oldum sonra opuya aldılar. Birde yumurtam fazla olmuyor, birazda ondan sebep baktılar ..Sen de Bursadasın galiba bende Bursadayım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?