Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Boyle bisey yaşamadık.nasil bir fark cikti.

merhaba bende giderken sadece eşime ve bana ait testlerle gitmiştim sorun çıkmadı ama rahim filmi önemli onu muhakkak
çektirip gidin çünkü tedaviye onunla başlanıyor bilginize
Rahim filmi istenmedi bizden.esimdeydi problem.bana sadece vajinal ultrasonla bakildi.

Arkadaslar merhaba.
TRANSFER GÜNÜ embriyo transfer edilmeden hemen once son kez rahim kalinliginiza bakildi mi ve catlatma ignesi sonucunda yumurtanizin catlayip catlamadigi kontrol edildi mi vajinal muayene ile?
Bir de transfer gunu rahim kalinligi yeterli degil denilip transferi bir sonraki adete ertelenen var mi?
Cevap verirseniz sevinirim.

Cok sagolasin arkadaşım. ..aldim ama yine gönderdiğiniz cok iyi oldu resim cuzdan vs istiyor getirmeyebilirdim simdi haberim olmus oldu cok teşekkür ederim

Peki arkadasim bisey daha sorcam...hbsag anti hiv 1+2 ve anti hcv ve amh testini burda yurtdışındaki sigortam ödemiyor turkiyede odeniyor mu bide bu testler kac gune cikar...

Transfer günü rahim kalınlığa ayrıca bakılmıyor, fakat tedaviye başladığında kontrol aralıkları sık olduğu için son muayenedeki rahim kalınlığına dikkat ediliyor, benim rahim duvarım inceliyor önceki denemelerimde baya inceydi fakat Memorial bant kullandırdı ve sık aralıklarla değiştirdim bandı bu sefer çabuk kalınlaştı.
Yumurta toplamadan önce muayene edildim, yumurtam çatlamış mı sorun varmı yokmu diye..

Eşimin hareketliliği yüzde 48 di yüzde 38 çıktı
sperm analizinde farklı çıkması normal canım, labaratuvar bile fark edebiliyor. Aynı gün verilen test bile farklı çıkabilir. Sperm denilen şey değişken, her zaman aynı olmaz, fakat tedavide doktorlar farklı zamanlarda yapılan bir kaç testin ortalamasına göre karar veriyorlar. Bu konu kafanızı yormasın..

Arkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım ben sana demiştim 4aa çok güzel bir embriyo idi çok şükür tuttu tebrik ederim darısı başımıza:)

Tesekkurler cevap icin:)
Benim 3.tedavimi yaptirdigim merkez transfer gunu bakmisti rahim kalinligina. Ilk 2 tedavimi yapan merkez ise bakmamisti. Simdi 4.tedaviye baslayacagim ve her merkez bakiyor mu merak ettim.
Yumurta toplamadan once de kontrol etmedi 2 tedavimi yaptirdigim merkez. Yumurta toplama gunu de transfer gunu de hicbir kontrol olmadan direk ameliyathaneye almislardi.

Peki çok teşekkür ederim normalde normo çıkıyodu bu sefer hareketi kötü çıkınca anlamadık

Rica ederim..benim daha önce erken çatlayan yumurtam olduğu için belkide ondan opu öncesi muayene oldum sonra opuya aldılar. Birde yumurtam fazla olmuyor, birazda ondan sebep baktılar ..Sen de Bursadasın galiba bende Bursadayım canım.

Evet bursadayim canim.
Ne guzel fazla yumurtan var. Bende malesef 1 tane oluyor.
Igne de kullandim,hapla da tedavi oldum ama hep tek yumurta
Senin kacinci tedavin? Bursada tedavi oldun mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…